- 7 Haziran 2011
- 759
- 9
- 118
- Konu Sahibi nurbanusultan
-
çokk güzel bi konuya değinmişsin valla bende bu arkadaş sorunlarından muzdaribim. öyle çok konuşkan biri değilimdir hatta dışardan soğuk görünürsün derler bana ama tanıdıkça sen nası bişeymişsin ya derler :) benim birazda seçimlerimdende kaynaklandığından dolayı çok az arkadaşım vardır. biri çocukluk arkadaşım oda bi sevgili uğruna ne arayıp ne soruyor. birinin ailesi herşeyden önce geldiği için hiç bişey yapmaya vakit yok diğeride köye gitti ve ben 4 aylık tatil boyunca evde kös kös oturuyorum. annem çık dışarı hava al diyo arkadaşım yok çıkcak bile diyemiyorum ben evde iyiyim falan diye geçiştiriyorum bu sefer evdeki bütün işler bana kalıyor bu durumda canımı sıkıyor valla ne yalan söylim
ay canım valla durumumuz sanırım tamamıyle aynı
yok canım öyle değil ben o erkeğe erkek arkadaş gözüyle bakmıyordum ki zaten normal arkadaşlık içerisine girmek istemiştim insanlar doğumgünü vs. bir ortama girince yanında arkadaşlarını da getiriyorlar ama benim öyle mi
bazen bu durumlardan sinirimin bozulup ağladığımı bile hatırlıyorum. ablam var mesela nerdeyse hergün çıkar şu arkadaşıma gidiyorum bu arkadaşıma gidiyorum diye çeşit çeşit arkadaşına gider arkasından bakarım öyle sadece bilmiyorum ben nerde hata yapıyorum.
benimde kız arkadaşım yok tatlım yanlız değilsin en son kız arkadaşım kocamlşa evli şuan benden ii durumdasın yani
benimde kız arkadaşım yok tatlım yanlız değilsin en son kız arkadaşım kocamla(boşandığım eş artık nasıl adlandırırsan) evli şuan benden ii durumdasın yani
selam canım
bu yapı meselesi
sen girişken olursan samimi olursan arkadaşın da olur
aslında sen nasıl olursan etrafında öyle insanlar toplarsın
kızlarla hemen kaynaşan bir insan olmayabilirsin, bu yüzden de senin yanına gelenler de seninle yüzeysel arkadaş olabilir
bunlar normal
sevimsiz uğursuz gibi şeyler hoş değil
hele uğursuzluk çok batıl bir inanış
kız erkek samimi arkadaşlığına özeniyormuşsun
ama kızlar tamamen safça arkadaşlık kurarken erkekler farklı beklentiye giriyor
bu yüzden genç kızlar çok üzülüyor ve pişman oluyor
birçok insanın tecrübesi var
aynı acıları senin de yaşamana gerek yok öğrenmek için
kız arkadaşın kazık atarsa üzülürsün ama erkek kazık atarsa mahfolursun
sen iyi niyetli aklı başında kızlarla yakın olmaya çalış
eminim sabırla uğraşırsan iyi arkadaşlar edinirsin
benim bir kız arkadaşım var çok yakın
o ilköğretimden beri hep kız erkek arkadaşlığına kendini kaptırdı hep üzüldü
hep özenti, havalı kızlarla görüştü
sonra hep pişman oldu
ve o arkadaşları hep zarar verdiler ona
hep derim ona, doğru düzgün insanlarla arkadaşlık et, içi boş insanlarla samimi olma diye
o da sağ olsun sözlerime çok değer verir gerçekten, ama işte genelde de nefsine uyar sonra piçman olur
işte bende onu anlamıyorum ? acaba nerede hata yapıyorum ben ? oof offf kaç yaşındasın canım sen?
benimde yok güzelim takma kafana zamanla ilişkilerde resmiyetin ne kadarda güzel bişey olduğunu anlayacaksın..yaşında genç sanırım....ben böyle mutluyum..elbette görüştüğüm insanlar var ama öyle çok samimi ,içli dışlı falan değil...ailece görüşürüz yada arkadaşlarla topluca falan....bu şimdi sana dert gibi gelebilir ama ilerde ne kadar da mantıklı olduğunu anlayacaksınmerhaba arkadaşlar ,forumu uzun süredir takip ediyor ve sizlerin birbirinizin derdinde sevincinde nasıl birbirinize destek olduğunuzu görüyordum.Şu aralar öyle sıkıntılıyım okadar bunaldım ki yeni bir üyeyim ancak bana da yardımcı olacağınızı umuyorum ...
Benim sorunum insan ilişkilerindeki başarısızlığım .Bu beni sıkıntıya ve yalnızlığa itiyor.Diyeceksiniz Allah başka dert vermesin bu da dert mi diye ama emin olun bu konu okadar canımı sıkıyor ki artık...
Konuyu kısaca şöyle açıklamam gerekirse,benim şöyle her derdimi anlatabileceğim ,hadi onu da geçtim gezip gülüp dolaşıp eğlenebileceğim hiç kız arkadaşım yok.Aslında yakın zamana kadar vardı 10 senedir tek bir gün kavga etmediğim arkadaşım beni para meselesine sattı beni üzdü kırdıve bu olaydan sonra insan ilişkilerindeki başarısızlığım yüzüme bir tokat gibi vuruldu ...Erkeklerle iletişimimin kadınlara göre daha iyi olduğu söylenebilir ancak ondada erkeklerın amacı belli bir yere kayıveriyorişte bu yüzden hiç normal erkek arkadaşım da yok . hep şöyle kızlı erkeklı arkadaşlığa özenmişimdir.Neyse biz kızlarla olan kısmına gelirsek,ya ben sevimsizim ya uğursuz yada şuursuzum bu sebeplerle kız arkadaşım yok galiba.Mesela üniversitede de güyaaaa çok yakın kız arkadaşım vardı ama bu zatı muhterem benımle sadece kopya sebebiyle ilişki içindeymiş okul bitince ne arayan oldu ne soran. Hatta ben ona mesaj attım bi zahmet cevap bile vermedi.İşte hanımlar ,bu konuda noolur bana yardımcı olun ben bu sorunu nasıl aşabilirim? Şöyle bir gezecek arkadaşım yok ,bana bir yol gösterin şuan tavsiyelerinize çok ihtiyacım var
19 yaşındayımm :)
benimde kız arkadaşım yok tatlım yanlız değilsin en son kız arkadaşım kocamla(boşandığım eş artık nasıl adlandırırsan) evli şuan benden ii durumdasın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?