kız arkadaşım olmuyor

çokk güzel bi konuya değinmişsin valla bende bu arkadaş sorunlarından muzdaribim. öyle çok konuşkan biri değilimdir hatta dışardan soğuk görünürsün derler bana ama tanıdıkça sen nası bişeymişsin ya derler :) benim birazda seçimlerimdende kaynaklandığından dolayı çok az arkadaşım vardır. biri çocukluk arkadaşım oda bi sevgili uğruna ne arayıp ne soruyor. birinin ailesi herşeyden önce geldiği için hiç bişey yapmaya vakit yok diğeride köye gitti ve ben 4 aylık tatil boyunca evde kös kös oturuyorum. annem çık dışarı hava al diyo arkadaşım yok çıkcak bile diyemiyorum ben evde iyiyim falan diye geçiştiriyorum bu sefer evdeki bütün işler bana kalıyor bu durumda canımı sıkıyor valla ne yalan söylim

ay canım valla durumumuz sanırım tamamıyle aynı

ay canım valla durumumuz sanırım tamamıyle aynı

bazen bu durumlardan sinirimin bozulup ağladığımı bile hatırlıyorum. ablam var mesela nerdeyse hergün çıkar şu arkadaşıma gidiyorum bu arkadaşıma gidiyorum diye çeşit çeşit arkadaşına gider arkasından bakarım öyle sadece bilmiyorum ben nerde hata yapıyorum.

işte bende onu anlamıyorum ? acaba nerede hata yapıyorum ben ? oof offf kaç yaşındasın canım sen?

malasef kadınlar bırbıelrını kıskanıyolar sevgılılerını giysılerını saçını bılmeme nesını çocukluk arkadaşın bıle ola canciğerde olsan malasef kadınların arasındakı bu fesatlık samımıyetı bıyerde tıkıyo kendımden bılıyorum benımde öle aman aman samımıyım diyebılıcem bı arkadaşım yok olsun dıye çok uğraştım ama en ufak bı hatamda sıkıntılı anlarımda paylaştıklarımı yüzüme vurdular belkı bende onlara yapmıştım kendımce yapmadım ama malesef bırbırımıze karşı bıraz fesatız

gerçek dünyaya hoşgeldin :)
benim de olmadı öyle ilişkilerim boşver çok da eksiklik hissetmedim doğrusu... çevremde öyle fedakar,, kakara kikiri,, eğlenceli gibi görünen ilişkilerin hepsinde dönen çıkar ilişkisi olduğunu farkettiğimden beri bu eksikliği hissetmedim...
bi tane olsun yanında yeter

benimde kız arkadaşım yok tatlım yanlız değilsin en son kız arkadaşım kocamla(boşandığım eş artık nasıl adlandırırsan) evli şuan benden ii durumdasın yani

Son düzenleme:
yaşım 26 ve bende aynı durumdan muzdaribim..dilersen arkadaş olalım balık burcu kızı ne kadar sadık ve dosttur biliyorsun sanıyorum :)

Bende senin gibiyim çevrem çok geniştir aslında ama öyle adam gibi tek bir arkadaşım yok nerdeyse dostum dediğim biri vardır sadece onunlada aynı şehirde değiliz maalesef sık görüşemiyoruz onun dışında arkadaş ortamım yoktur zaten insanlar çok değişik ve ne kadar az insan tanırsan o kadar huzurlu olursun diye düşünürüm hep.

ben de bu konudan muzdaribim
işin garibi başkalarına iyi davrananlar bana kötü davranıyor
mesela oda arkadaşım diğer oda arkadaşıma düşünceli davranırken bana odun gibi davranıyordu
arkadaş namına ben bu dünyadan umudumu kestim
yeniden aşkı bulursam işte o zaman bi dostum olur
o zamana kadar bu yalnızlığa devam..

ee işte insanoğlu olmaz diye bişi yok önce abi abi sonra kocacımm kocacım arsızlık diz boyu artık insanlar yaptıklarından utanmıyolar bile ..tabi bende baya salakmışım görmemişim ama zararın neresinden dönsen kardır mantığı artık..bu yüzdende artık insanlara genel anlamda güvenim yok...böyl eolunca arkadaş edinmekte güç oluyo..

bu durumun kesinlikle girişkenlikle yada senin insanlara nasıl olduğunla falan bir ilgisi yok diyorum...ne kadar girişken,güler yüzlü ve hep iyi niyetli bir yapıya sahip olsamda karşımdaki insanlardan kıskançlıklar, aksi davranışlarla ve zararlarla karşılaştım...evet bende katılıyorum erkek arkadaşlarla daha iyi anlaşılıyor fakat onlarda bir süre sonra duygusal açıdan sana bakmaya başlayıp arkadaşlık durumunu bozuyorlar...onlarlada olmuyor heleki sevgilin,nişanlın yada evliysen, beraber olduğun erkek '' ne erkek(normal)arkadaşı? öyle şey mi olurmuş? erkekten bir kıza normal arkadaş dost mu olurmus?'' tepkisini görürsün hemen,etraftaki insanlardan bile görürsünüz hatta ''bu nasıl kız hep erkeklerle arkadaş '' diye...insanlar son derece çıkarcı günümüzde ve bırakın ilişkileri herşey çok daha garipleşti...hayırlısı inşallah Allah sonumuzu hayır etsin diyorum ((

benimde yok güzelim takma kafana zamanla ilişkilerde resmiyetin ne kadarda güzel bişey olduğunu anlayacaksın..yaşında genç sanırım....ben böyle mutluyum..elbette görüştüğüm insanlar var ama öyle çok samimi ,içli dışlı falan değil...ailece görüşürüz yada arkadaşlarla topluca falan....bu şimdi sana dert gibi gelebilir ama ilerde ne kadar da mantıklı olduğunu anlayacaksın

bu konu benim için çok önemli hiç kimseye hatta kendime bile itiraf edemediğim bir problem ilk defa burada söyledim nedense utanıyorum 22 yaşındayım ve bu durum sıkıyor beni

benimde kız arkadaşım yok tatlım yanlız değilsin en son kız arkadaşım kocamla(boşandığım eş artık nasıl adlandırırsan) evli şuan benden ii durumdasın yani

oo arkadaşım çok ağır bir durummuş yaşadığın benimde sevgilimle zamanında bir kız arkadaşım çıkmıştı aynı şey sayılamaz tabikide ama yapılan büyük terbiyesizlik nasıl gönül rahatlığıyla o ilişkiyi sürdürecekler anlayamıyorum? ne günlere kaldık çok endişeliyim çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…