- Konu Sahibi nurbanusultan
-
Bende senin gibiyim çevrem çok geniştir aslında ama öyle adam gibi tek bir arkadaşım yok nerdeyse dostum dediğim biri vardır sadece onunlada aynı şehirde değiliz maalesef sık görüşemiyoruz onun dışında arkadaş ortamım yoktur zaten insanlar çok değişik ve ne kadar az insan tanırsan o kadar huzurlu olursun diye düşünürüm hep.
yaşım 26 ve bende aynı durumdan muzdaribim..dilersen arkadaş olalım balık burcu kızı ne kadar sadık ve dosttur biliyorsun sanıyorum :)
Benim 9 yıldır hiç öyle dostum diyebiilecegim kız arkadasım yok.Bir tane var görüştüğüm kötü zamanında yanında olurum mesela gecen ameliyat oldu baska şehirde olmasına olmasına ragmen gittim refaketci kaldım bikaç gün yanında,ya da eşiyle boşanmak üzereyken gittim kaldım bi kaç gün yanında ama onu arkadastan saymıyorum çünkü karşılıklı bir paylaşımımız yok yıllardr kardesim gbi severim kötü zamanında yanında olurum.kollarım onu,ara ara yoklarım nasıl diye.bir nevi ablalık ki kendisi benden bes yaş büyük.
Lise zamanında kalabalık cok yakın bir arkadas grubum vardı ama genelde hep erkek muhabeti üzerine kuruluydu.sevgilim şöyle böyle kavga ettik bana şunu aldı bana böyle yaptı vs vs fenalıklar geciriyordum.bende cıkardım hepsini hayatımdan.Şimdide cevremdekiler yok kocam yok kayınvalidem yok yemek temizlik vs vs içim bayılıyor bu konulardan.Karşılıklı bir paylaşım yok.Çok sıkılıyorum.Bende cok isterdim şöyle oturup sohbet edebilecegim beraber eglenebilecegim beraber alışveriş,kuaför vs kız kıza takılabilecegim kafama denk bir arkadasım olsun ama benim ümidim kalmadı artık.
aynen canım sende benim duygularıma tercüman olmuşsun belki bu topic güzel hayırlı dostlukların temeli olur he ne dersiniz ?nerdensin cnm hangi şehir?
izmirdeyim ben.
Sorun sizde değil sorun insanlarda, dürüst mert harbi hanımefendi insanların arkadaşı olmuyor. Riyakar olcaksınız, insanların kuyusunu kazacaksınız.Menfaatleri olacak sizden, kendinizi kullandıracaksınız. KKaprisleriini çekeceksiniz.Tabi sizde bunları yapacak potansiyel yok bu yüzden üzülmeyin sizde problem yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?