kız arkadaşım olmuyor

benımde vardı bir dostum zamanında o benim dostum dediğim hiç beklemeyeceğim tepkiler verdi terbiyesizlik etti paraya sattı beni zaten insanların arasına paradan maraz girmesi en iğrendiğim şey bu olsun istemezdım hiç beklemezdim oldu maalesef yazıklar olsun ona !!!

Hiç yabancı değil bu durum bana da. En yakın arkadaşlarımdan (sözde tabii) çok güzel kazıklar yedim zamanında bende. Şimdi ise kimseye körü körüne güvenip de hiçbişeyi mi anlatmam 3 tanedir adam gibi dost dediklerim diğerleri hep işi düşünce arayan tipler sadece. Buradaki herkesi tenzi ederek söylüyorumki dostum diyebilceğin bi kızı bulmak çok zor bu devirde hep bi kuyu kazma telaşıdır gidiyor

bi problem bi dert yakın arkadaş yokluğu ama bi de şöyle düşünün hayırlı birine rastlamamışsınız demek bu güne kadar eğer o olamadıklarınızdan biriyle dostluk kursaydınız belkide başınızı türlü türlü sorunlar açacaktı Kimbilir.... Siz böyle bi insan olmaya devam ettikçe er ya da geç güzel bi dostluğunuz olur diye düşünmekteyim

Aynı dert benim ablamın başında da var.Arkadası var ama görüsmüyo,dosttu yok..
Cidddi bir problemdır bu ama ,,ufak bıseymıs gıbı gözükür ama bi süre sonra psikolojini de etkiler

Yalnızlık Allaha mahsustur derler gercekten öyle
cok şükür hıc oyle derdım olmadı .cok fazla arkadsım var ama arkadas ve dostluk cok ayrı kavramlar.

3 tane dosttum var.birde nişanlım ve ailelerim..
Hepsi bana yeterde artar

Allah senınde karsıda öyle birini çıkarsın ki ne arkadas ara ne dost..

Sanıyorum tek bir arkadaşa bağlanıyorsun.Daha fazlasına gerek duymuyorsun.
O tek arkadaşla yürümeyince yalnız kalıyorsun.

Okulda rahat gözlenir böyle durumlar.Bazı kızlar sürekli 2 kız dipdibe gezer,fısır fısır konuşur.
Bazıları kalabalık bir çember oluşturur,2 li 3 lü gezebilirler.

Çevreni biraz daha geniş tutmanı öneririm.1-2 tane çok samimi,birkaç tane de arada görüştüğün arkadaşın olsun.
Onların arkadaşları ve kuzenleriyle de dostluk kurarsın.
Hep aynı kişiyle zaman geçirme.Mesela 3 kere Ayşe ile buluşuyorsan,1 kere Fatma ile buluş:)

benımde çocukluk ve lıse hayatım boyunca arkadaşım olmadı
küçükken sokağa çıkardım oynamak için beni almazlardı aralarına cocuklar
sırf lazca blimadiğim için

lisede herkes oo kanka ben sensiz hayatta yapamam ayaklarındaydı
benım hiç hoşlanmadığım tarzlar hiç biriyle doru düzgün konuşmazdım

benim arkadaşım annemin arkadaşlarıydı en küçüğü annemle yaşıttı
onlarla istediğim gibi çarşı pazar gezer alış veris yapar bazen abartır sırf
muhabbet etmek için günlerine giderdim

bazen düşünüyorumda iyiki onlarla arkadaşlık yapmışım çünkü yaşıtım olanlar belki beni yanlış yapmaya yönlendirecekti?

annemin sözüdür Sadece 1 arkadaşın olsun Senden üstün olsun

suan evliyim hala görüştüğüm gidip geldiğim arkadaşım yok bazılarımızın yapısında var mesela ben hiç üzülmüyorum bu durumuma sende üzülme canım hayır vardır para için bırakandan ne beklersin çok iyi bir dost olmasını mı? boşverrrrr

Bir ara okuldayken başıma gelmişti.Tek kalmıştım.Şimdi 2 tane var görüştüğüm birbirimize gittigimiz.Umarım bozulmaz.
Arkadaş konusunda yaşadıgın tecrübeler temkinli olmana neden olmuş sanırım.Zamanla düzelir inşallah.

Bilmem.. Herkesin başına dost kazığı dediğimiz şey gelmiştir..

Kızlar zaten nedense genelde birbirini çekemez ( Sanal hariçmiş , burda gördüğüm kadarıyla )

Ama nasıl desem bir kişi bile olmaması bana ilginç geldi.. Kuzenin ya da kardeşinde mi yok ki..?

Benim kuzenim var mesela en küçük sırrımıza kadar biliriz sabahlara kadar muhabbet ederiz her türlü..

Benim 9 yıldır hiç öyle dostum diyebiilecegim kız arkadasım yok.Bir tane var görüştüğüm kötü zamanında yanında olurum mesela gecen ameliyat oldu baska şehirde olmasına olmasına ragmen gittim refaketci kaldım bikaç gün yanında,ya da eşiyle boşanmak üzereyken gittim kaldım bi kaç gün yanında ama onu arkadastan saymıyorum çünkü karşılıklı bir paylaşımımız yok yıllardr kardesim gbi severim kötü zamanında yanında olurum.kollarım onu,ara ara yoklarım nasıl diye.bir nevi ablalık ki kendisi benden bes yaş büyük.
Lise zamanında kalabalık cok yakın bir arkadas grubum vardı ama genelde hep erkek muhabeti üzerine kuruluydu.sevgilim şöyle böyle kavga ettik bana şunu aldı bana böyle yaptı vs vs fenalıklar geciriyordum.bende cıkardım hepsini hayatımdan.Şimdide cevremdekiler yok kocam yok kayınvalidem yok yemek temizlik vs vs içim bayılıyor bu konulardan.Karşılıklı bir paylaşım yok.Çok sıkılıyorum.Bende cok isterdim şöyle oturup sohbet edebilecegim beraber eglenebilecegim beraber alışveriş,kuaför vs kız kıza takılabilecegim kafama denk bir arkadasım olsun ama benim ümidim kalmadı artık.

aynen canım sende benim duygularıma tercüman olmuşsun belki bu topic güzel hayırlı dostlukların temeli olur he ne dersiniz ? nerdensin cnm hangi şehir?

samimi içten olunca arkadaşlıklar kuruluyor ama iki taraf da istekli olmalı, kazıklar vs her insanın başına gelebilir tabi üzücü. ama arkadaşlığı sağlam temele oturtmak lazım. mesela ben ne kadar kızsam da sinirlensem de arkadaşıma asla kötü laflar demem, çünkü o anki kızgınlık geçer, sonra barışılır konuşulur ama dil yarası geçmez, unutulmaz. en dikkat ettiğim şey budur mesela..
şans biraz da, kafa dengi birini bulmak

ben de yalnızlardanımmm ilk okulda her şey gayet güzeldi arkadaşalr falan cidden tek bir arkadaşa da bağlı değilmişim. ama lise hayatım boyunca 6 arkadaş değiştirdim hep kazık yedim yalnız kaldım bu sene lisede son sınıfım artık kimseyle fazla yakın olmama kararı aldım. arkadaş olsun öyle ama çok yakın olmaya hiç gerek yok. beni yaz stajında 2 arkadaşım dostum dediğim insan yalnız bıraktı biri şehir dışına gitti biri aynı hastanedeyken benimle takılmadı. ben de yalnız gezmeye, alışveriş yapmaya alıştım. tabiki bi dostun eksikliği var ama böylesi daha iyi

okuyunca bir tek ben yalnız değilmişim bu konuda.herkes güvensiz herkes bir kazık yemiş dost bildikerinden.benimde ilkokuldan kankardeşim vardı.ben arasam görüşüyorduk.bende 2 yıla yakındır aramıyorum artık.bi evlendi bi çocuk doğurdu tamam.bendede 2 tane var ama millet tf kaldırıp aramaya üşeniyor.bu sene oğlumun anasınıfından bikaç arkadaş edindim ben öle sanmıştım ama herkes sahte sanki.benim sevindiğime sanki onlar mutsuz oluyor belli etmemeye çalışıyor.ben arkadaşım birşey için sevindiyse ben daha çok sevinirim.ama herkes böle değil ya.valla bende artık çocuklarıma vakit geçirip geziyorum.komşucukları saymıyorum bile.evcilik oynuyorlar.en güzeli yalnız olmak yinede.ha selam verecek sohbet edecek çok insan var etrafımda ama ciddi anlamda dostum benimde yok.ben biri bişey anlatıren sıkılmadan dinlerim ama insanlar öle değil hiç oralı bile olmuyo.en sinir olduğum şey ise ben konuşurken benimle aynı anda konuşan insanlar.e mübarek ben lafını kesmeden dinliyorum seni sen neden böle davranmıyosun dimi.bence üzülme etrafında dostum var sanıp sırtını verip tekme yiyeceğine böle kendinle kal daha iyi üzülme.takılacak birierini ebet bulursun.

çok haklısın

kızlar aynı durumları bende yaşadım özellikle üniversite yıllarındaki dostluklar(!) çok sahte
oysaki o kadar dost canlısı fedakar bir arkadaş olmama rağmen hep sonunda mutlaka kazık yedim
çok şükür okul bitti kurtuldum 2 yüzlü insanlardan
arkadaş çok ama dost yok işte
en iyi dostum sevgilim
bence bu durumu sıkıntı etmeyin kendinize bende çok kafama takardım niye böyle oluyo diye ama inanın sorun bunu kendine dert edinen bizlerde değil çıkarcı sahte insanlarda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…