Kız Arkadaşına Aldatıldığını Söylemeli miyim?

Evvet işte benim 3 cümlelik mesajımın uzun hali

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Ben arkadaş olarak diye de belirttim, reddetme durumu yok zira bir talebim olmadı. İlk mesaj mı önemli olan lütfen bu kadar sığ düşünmeyin. İlk mesajı attım tamam da seni seviyorum diyerek atmadım ki, ne niyetle olursa olsun masum bir mesajdı. Zira erkek arkadaşının beni sevdiğini söylediği ve bunun gibi bir çok mesajını gördüğünde benimkilere dikkat bile etmeyecektir. Ortalığı karıştırmaktan çok yaptığının sorumluluğunu alsın istiyorum, bu kadar. Çocukla konuşmak onun yaptığının sorumluluğunu almasını sağlasa keşke ama bir tarafını kurtarmanın derdinde affedersiniz. Ee bu da benim adalet anlayışıma uymuyor. Yapacak bir şey yok. Hem detaylar bunlar, ben ayrılmalarını istiyormuşum da üzülüyormuşum da böyle düşünmenize de hak veriyorum. Ortada alınması gereken bir sorumluluk var ve ben kendisinin almasını sağlayacağım. Öyle ya da böyle, karışarak ya da karışmayarak.

Son düzenleme:

İyi de farkındamısın çocuk yaptığı hatayı anlamış ve seninle konuşmayı kesmiş .
Tutturmuşsun bir yaptığının sorumluluğunu alsın.
Madem öyle sevgilisi olduğunu bildiğin eski hayranına mesaj atmasaydın.
Çocuk hata yapmış ve de farkına varmış.

Bence gönder kıza yazışmaları. Dediğin gibi sevgileri sağlamsa aşarlar bu durumu, bu da onlar için müthiş bir imtihan olur, hatta sevaba bile girersin. Beyimiz de bundan böyle sırf heyecan olsun, farklılık olsun diye başkalarıyla cilveleşirken 2 kere düşünür. Geçenlerde de bana kızın birinden böyle bir mesaj geldi, ciddi bir kriz yaşadık, ama ben bana o mesajı atan hanım kızımıza içimden teşekkür bile ettim.

anlatma cunku doner dolasır senin basına kalır.. konusma gecmişini yolla diycem ama ne yapar ne eder kızı yine kandırır kabak senin basına patlar kızın yakını olsan ve aldatıldıgına sahit olsan tamam neticede kotu niyetli olmadıgını bilir ama bu konumda kız tarafından ayartan kişi olarak sen gorunebilirsin işide ciddiyete bindirmişler bence hic ugrasma ne hali varsa gorsun iyilik yaptım suclu oldum durumuna dusme

Son düzenleme:
Bence kıza aklındaki şeyleri söylemekle veya mesajları gösterirseniz yine siz kötü duruma düşersiniz belki onlar bir şekilde barışır fakat siz daha çok sinir olduğunuzla kalırsınız.....

Hey Allahım, neden burada sorumluluğu sadece bana yüklüyorsunuz anlamıyorum? Hata yapmadım attığım mesajın da arkasındayım, ben ilan-ı aşk etmedim. Beyefendi madem o kadar sadıktı cevap vermeyecekti, cevap verip de üstüne bir de sevdiğini söylerse ben ne yapabilirim? Oh ne güzel, sevdiğini söyle söyle konuş konuş sonra hata yaptım de çekil kenara. Kusura bakmayın, o kadar basit değil. Arkasında duramayacağı laflar etmeyecek o zaman, ediyorsa da başına gelene katlanacak. Siz mi affedicisiniz yoksa gerçekten önemsiz de hata bende mi, anlayamadım. Böyle bir şeyin "hatasını anlamış farkına varmış"ı olur mu? Yani sesini yükseltiyor hatasını anlıyor vs değil ki, başka bir kıza seni seviyorum diyor, bunun hatasını anlaması olur mu?

Son düzenleme:
Bence kıza aklındaki şeyleri söylemekle veya mesajları gösterirseniz yine siz kötü duruma düşersiniz belki onlar bir şekilde barışır fakat siz daha çok sinir olduğunuzla kalırsınız.....

Canım benim derdim dediğim gibi ayrılmaları veya daha da güçlenmeleri bağlanmaları değil. Olsun, benim için bir şey değişmez... En azından söylediklerinin arkasında durmasını sağlayacağım. En azından sorumluluğunu alacak. Bu kadar basit olmadığını görecek. Bu benim için yeterli. Kaldı ki öyle mesajları var ki, görüp de ayrılmayacak kız yoktur.

Teşekkür ediyorum yorumun için. Haklısın, o ihtimal de var. Ama dediğim gibi o mesajları görüp beraber olacak kız yoktur. Varsa da, kendilerinin bilecekleri bir şey. Ama kendimi ortaya atmama değer bir olay mı bundan emin değilim.

Sana hatamı anladım konuşmayalım demeseydi şuan bunları düşünmezdin.
Yani bırak sanane arkadaşım desen ne olacak demesen ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
yazının başını okudum sonlara doğru neler yazıldı edildi bilmiyorum ama ben senin amacını anlamadım...
adam belkide bir boşluktaydı senin msjın doğrultusunda hareket etti ama sonradan napıyorum ben sevgilim seviyorumi deyip geri adım attı ...
sende şimdi çıkmış anlatmalıyım diyorsun bence sen hazmedemedin tercih edilmeyi o kadınıda mutsuz etmek istiyorsun..!!!

bu arada adam masum demiyorum bir hata yapmış ve dönmüş,şimdi diğer kadını mutsuz etmenin mantığını çözemedim ben...!!!

dogumgunu mesajından sonra tesekkur edip sohbete seviyeli bir sekilde devam edebilirdi ama yapmamıs simdi belki pişman oldu belkide korktu soylemenden geri cekildi ikiside olabilir sen kıza yazısmalarınızı gosterdikten sonra cocukda basına ekşiyebilir benimde zamanında buna benzer birsey basıma gelmişti adam sevgilimi sevmiyorum yok soyle yok boyle döktü durdu asılıcakya sonrasında ne mi oldu kıza oyle bir anlatmıski sanki ben ona yanasdım hicbirsey yapmadım umrumda da olmadı acıkcası kıza diyebilirdim bak burada konusmalar gör ama gerek duymadım kız çünkü sevgilisine inanmaya hazırdı biliyorum benim başım agrıycaktı kimsenin ilişkisini bozan kişi olarakda anılmak istemedim her ne kadar bozan kişi adam olsada

Sana hatamı anladım konuşmayalım demeseydi şuan bunları düşünmezdin.
Yani bırak sanane arkadaşım desen ne olacak demesen ne olacak.

Benim ne düşündüğüm değil mesele. Mesele onun bana söylediği her kelimenin getirisini götürüsünü üstlenmesi. Ve ben bunu sağlayacağım. İster ayrılsın ister ayrılmasın; kız arkadaşı da onunla birlikteyken başka bir kıza seni seviyorum dediğini bilecek, arkadaş çevresi de bilecek, ailesi de bilecek.

Sana bomba bir soru sorayım ozaman .
Bu işten çıkarın ne olacak ?
Senin iyi niyetli olmadığına inanıyorum , hazmedememişsin çocuğun hata yaptım diyerek geri adım atmasını.
Üzgünüm ama gerçek bu.

Bilemiyorum, dediğin gibi de olabilir. Ama benim kaybedeceğim bir şey yok. Arkasında duramayacağım bir şey yok.

Uzun yazacaktım üşendim,
bu da benim özetim olsun

yalnız birşey ilave edeyim;
ne çocuk ne de kız sizin hiç birşeyiniz değil,
nedir bu sorumluluğunu bilsin, diretmesi anlamadım :44:

belki hayranin sana cevap verirken sevgilisiyle sorunu vardi, boslukta hissetti kendini, senle oyalandi.sonundada hatasini fark etti ve bunu sana söyledi.ve seninle iletisimi kesti.esim tüm bunlari yapsaydi ben affederdim esimi.ne mesaj yazarsa yazsin.hatasini anlamasi ve iletisimi kesmesi bile yeter affedilmek icin diye düsünüyorum.bir cogumuz bosluga düseriz zaman zaman ve önceliklerimizi kenaraya birakiriz.önemli olan bir fiil islenmemis olmasi aldatmanin.2-3 cümlenin anlami havada kalir benim icin.icraata bakmak gerek.ciddiye giden bir iliskide durduk yere karakedi olma.inan zararli cikarsin.

Bilemiyorum, dediğin gibi de olabilir. Ama benim kaybedeceğim bir şey yok. Arkasında duramayacağım bir şey yok.

birde şu var basıma gelse bu durum sen benim sevgilimle yazısmıs olsan bana bunları yollasan senin niyetinin iyi olup olmadıgından her ne kadar emin olamasamda birlikte oldugum insanın nasıl biri oldugunu ogrenmiş olmakda iyi olurdu..ama mutsuz olurdum uzulmeme sebep olurdun ayrılırdım iş ciddiyete biniyorsa bu durumda ayrılmak beni yıkardı vs vs..hangisine sebep olmak istersin secim senin sonrasında cocugun manyak cıkıp sana karsı diş bileyebilcegi durumuda var sen iyisimi uzak dur ama karar senin:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…