Haber verin tabiii nekadar iyi edersiniz.Önce erkek arkadaşına msj atın sonra konuşun sonra muhabbet başka yerlere gitsin sessiz kalın sonrada kendi kendinize gelin güvey olup mutsuz olduğunu düşünün sonrada kıza haber verip ayrılmalarına neden olun çok büyük sevaba girersiniz vallahi ne kadar iyi niyetlisiniz...Demek ki 3. şahıslar bu psikolojiyle hareket ediyor.Ben şahsen değil önceden bir hoşlanma durumu olan erkek arkadaşı normal erkek arkadaşımı dahi kız arkadaşı varsa aramam hayatındaki kişi yanlış anlamasın diye düşünürüm görüşmek istiyorsa o beni arar planlarda 4'lü yapılır. Erkekte hatalı ama olayı tetikleyen sizsiniz kusura bakmayın...
bence bu konuda siz de suçlusunuz sevgilisi olduğu halde bu derece konuşmasına izin vermeyip konuşmayı kesmeliydiniz ki çocuk yaptığını anlayıp demiş konuşmayalımi diye sevgilisine gidip böyle böyle dediğinizde kız size sen neden haftalarca madem sevgilimle konuştun dediğinde ne cevap vereceksiniz bence kimseye bişey demeyin bi kadını mutsuz etmekten öteye gidemezsiniz
Bence kıza söyleme, durumlar daha da kötü olabilir..
Adamın niyeti zaten bozuk sana karşı zaten ışık yakınca oda ipleri değiştirdi.. Belki de amacı senden intikam almaktı bilemeyiz hermneyse senin bir hatan var ne niytele olursa olsun erkeklerin niyetleri tektir ve ortadadır senın düşünmen lazımdı.
Bilmiyorum ben olsam karışmam daha doğrsuu öyle mesajda atmazdım hoş ya.
Bence olabildiğince uzak dur bir daha konuşmaya çalışırsa söyle niyetini yani uzak dur işte.
erkek haklı siz haksızsınız demiyorum o zaten suçlu ama sizde bu suça ortak olmuşsunuz.bu kadar etik düşünen biriyseniz niyetinin farklı olduğunu anladığınız an senin sevgilin yok mu benimle nasıl böyle konuşuyosun rahatsız oluyorum diyerek pekala susturabilirdiniz.
Yani kimse inanmadı sanırım burda ama gerçekten kötü niyetle mesaj atmadım, hatta cevap bile beklemiyordum, sadece doğum günün kutlu olsun dedim. Buralara kadar geleceğini bilemedim. Sevgilisini sevdiğini düşünüyordum ben de. Zaten kendisiyle iletişimim artık asla olmayacak, bana ulaşamaz hiçbir şekilde. Teşekkür ediyorum yorumun için.
Hayır canım neden inanmayayım. Ben diyorum ki zaten sen iyi niyetle yapmıştırsın ama erkek işte sütü bouzk bunların töbe ya hepsi böyle herşeyi yanlış anlıyabiliyorlar...Akılları güçleri başka yerde. Çok iyi neiyetli olsaydı zaten böyle birşeye kalkışmazdı sen bence olabildiğince uzak dur bu konudan.. Daha fazla başına dert almamış olursun
Adam zaten bence şuan ciddi düşündüğü kızı seviyor . Size de uzaktan ayak yapmış işte sizden yeşil ışık görünce, klasik azgın erkek sendromu.
Sizi sevse, sizin yanınızda olurdu.
Kız zaten size inanmaz. Boşuna mesaj atmayın.
Ayrıca, maalesef iyi niyetinize hiç inanmadım. Biraz sorgulayın bilinçaltını bakalım .
Siz bence, hala sizi seviyor mu ? Unuttu mu onu anlamak istediniz...
2 yıl boyunca peşinizden koşan birine bunca zaman sonra hayatına birini sokmuşken yani sizsiz iyiyken , ne diye doğum gününü hatırlayacak kadar değer verdiğinizi gözüne sokup mesaj atıyorsunuz, tamamen mantık dışı.
Günaha davet dedikleri sizinki gibi bir şey olsa gerek.
Kız bana inanır çünkü mesajlar var, ekran görüntüsü kopyalama yöntemiyle elimde mevcut. Kızı sevse, bunu yapmazdı yani ne sebeple olursa olsun birini seviyorsan bir başkasına seni seviyorum demezsin. Burada söz konusu benim iyi niyetim veya kötü niyetim değil, sonuç olarak ne niyetle olursam olayım sevgilisi olan, 1.derece sorumluluğu olan ben değilim. E günaha davet ettiysem gelmesin o da, her davet edene gitmek mi gerekiyor azgın erkek sendromu diye bunu olmamış mı saymak lazım? Bence hayır. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
Gerçek anlamıyla düşünürsek o kızı da sevmiyor tabi ama en azından ona senden çok ya da herhangi birinden çok değer verdiği ortada.
Haklı olabilirsiniz bu beni rahatsız da etmiyor. Burada beni ilgilendiren tek konu, bana yaptığı konuşmalar ve bu konuşmaların onun yüzünü kızartacağı. Kız arkadaşıyla samimiyeti, ciddiyeti vs beni enterese etmiyor. Madem bu konuşmaları yaptı, yükünü de taşıması gerekiyor. Yani bana değer vermiyor diye üzülüyor değilim.
Evet çocuk yanlış yapmış , sen yanlışa ortam hazırlamışsın.
Ama ben senin kızı düşündüğünden kıza diyeceğine inanmadım.
Sanki ayrılmaları seni mutlu edecek gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?