Kız Arkadaşlarıma Sinir Oluyorum !

ben bekarken inceciktim valla tam 43 kiloydum..arkadaşlarım çok eleştirirdi beni..hatta yeri gelir üstüme kıyafet bulamaz çocuk reyonundan giyinirdim..arkadaşlarım artık aylarca gülerlerdi..ama ben hiç takmadım onlarla beraber güler geçerdim:roflol:..kilo alamıyodum üstüme kıyafet bulamıyodum ama napıyım yav ben böyleydim..hamileyken bi doktor sen nasıl hamilesin bu kiloyla kesin bu çocuk gelişmez düşer demişti..

ama şimdi anneyim kiloluyum çok şükürsempatiksalakcinni..kocam bile vay etli butlu oldun oh ne güzel diye pek seviniyokaydirigubbakcemile2.. yani zayıfken de mutluydum şimdi de mutluyum ne diyimm..

sen kilolusun diye seninle dalga geçicikler seni küçümsücekler..ve bunu arkadaşım diye tabir ettiğin kişiler yapıcak....yok yaa bukadar kolaymı...
bu insanlar seni komplekse sokmuşlar ...taviz vermesen, sana nasıl bukadar kırıcı olabilirlerki..hangi cesaretle..bu arkadaşların varlığından ne kazandınki yokluğunda ne kaybediceksin
bence yapman gereken iki şey var
1-hırslanıp acilen kilo vermeye başlamak
2-bu insanları hayatından çıkarmak...
unutmaki hepimizin iyi kötü tarafları vardır..insanlar özellikle arkadaşlarımız dostlarımız bizleri olduğumuz gibi kabul etmeli..edemeyolarsa da edenler bulunur...
başarılar diliyorum canım...

kesinlikle çok ayıp,seni çok kırdıklarının farkında değiller sanırım
kırıldığını belli et yada zayıflamaya çalış biraz canım
toplumda bu tip insanlardan çok var
iş hayatındada buna benzer problemler yaşabilirsin

ayy ne kadar dogru yaaa..kesinlikle katılıyorumm

canım bence biraz daha dikkat et kilona. bunu onlar için değil kendini daha iyi hissetmen için yap bence. aynı tavrı onlara yapsalar ne kadar kırıcı oldularnı anlarlar. sinir oldum.

ya üniversitede olmazdı böyle kişiliğini tamamlayamamış tiplemeler ama:SS

demekki sana denk gelmiş böyleleri cnm

Hiç takma kafana canım, çirkin olduğunu düşünmüyorum her kadının kendine has bir güzelliği vardır ama atalarımızda ne demiş "Allah çirkin şansı versin".

hayatta hiç kimseye taviz verme tavrını koy biraz hiç birşeyi içine atma sorununu konuşarak halletmey dene zaman geliyor bi aylık arkadaşlar bi yıllık arkaddaşlıklardan oldukca samimiş oluyo

bence onlara hala arkadaş demen hata.....insan arkadaşım dediği insanı gerçekten seviyosa olduğu gibi görür ve onu mutlu etmeye çalışır yada en azından gözüne soka soka üzmez ! malesef günümüzde arkadaşlık ve dostluklara inancını yitirmiş biri olarak takma kafana hiç...........ukalalık değil ama banada güzelim diye huzur vermiyolar bir anlatsam şükredersin belkide.....hem çirkin olduğuna inanmıyorum her kadın güzeldir içi güzelse zaten yüzüne yansır kilon varsa sende ver fazlalarını çatlat onları ! onlar bu durumu sorun ettiğini sanıyolarsa seni ordan vurmaya çalışıyolardır onlara bu zevki yaşatma neredende sorun görüyosan orayı düzelt eğer sende öyle mutlu olucaksan kendine bak sadece özen göster daha fazla o zaman görsünler bakalım ...........sinir oldum ben bile ya kıracak bişey yazdıysam kusuruma bakma canım ..........dünyada senden değerli hiçkimse yok bunu unutma !

ya bence onların bu davranışlarına karşılık sen üzüldüğünü belli etme. üzüldüğünü bildikleri halde yapıyorlarsa senin arkadaşların değil bunlar geçici insanlar ama işte onlardan birden uzaklaşamayacağın için içlerinde bulunuyosun aynı ortamdasınız kolay değildir kopmak birden. sen rahat olduğun takmadığın sürece zarar görmezsin gerçekten çok sinir bozucudur böyle insanlar çok var. hiç kendini üzmeye değmez o insanlar yüzünden

madem yakın arkadaşların, müsait bi zamanda hissettkilerini onlara da söyle... sağ duyulularsa biraz daha dikkat ederler, hatta özür bile dilemeliler... yaptıkları çok ayıp bişi zaten... ya son zamanlarda insanlar ortak çıkarları için birbirleriyle arkadaşlık yapıyolar, kesinlikle dostluk değil bu... bu ortak çıkar da genelde boyfriend meselesi...çok bayağılaştık

Öncelikle kendine güvenin tam olsun.Seni bu derece üzüyorlarsa önce konuşmayı dene anlamıyorlarsa arkana bile bakma,onlardan başka arkadaş mı yok?
Senin için problem değilse kilolarının da önemi yok,tabi sağlığını tehdit etmemek şartıyla..
Önemli olan sen ve hissettiklerin..Gerisi boş..yerimseniben

lisedeyken 60 kiloydum boyum 158di yakın arkadaşlarım çok incelerdi ve sürekli benle kafa bulurlardı ,takmıyormuş gibi görünürdüm ama incinirdim,, şimdi 53 kiloyum boyum 162 ve o arkadaşlarımdan biri o kadar kilo aldı ki utancından sokağa çıkamıyor bigün de aldığı kilolardan onu eleştirmedim , hep veririsin canım takma kafana dedim , tabi veremeyince kiloları şimdi benle selamı sabahı kesti,, ,insanlar çeşit çeşit ya ,,şimdi boşver derslerini etkilemesin yazın azmet ver kiloları sonuçta kilo alıp vermek senin elinde ve özgüvenin tam olsun takma kimseyi kilo alınıp verilebilen bişey ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…