Vize haftası geliyor,bu bahaneyle uzaklaşıcam biraz... yalnız çalışmak istediğimi söylicem. sonra da memleketime gidicem zaten ailemin yanına. arayıp sormayı da düşünmüyorum. belki biraz anlarlar tepkimi....
Sizi anladım da , eleştirdiğiniz şeyi siz de yapıyorsunuz madem dış görünüş çok önemli değil neden şişman erkekler size gösterilince bozuluyorsunuz ?
küçümseyeni kıçımsayacaksın bacım sempatiksalakcinni gerekirse bütün okul bana düşman olsun gene de böle tiplerle takılmam, sen de takılma. bunlarla takılmaktansa yalnız kal daha iyi, bu ne be.
Güzellik herşey demek değil.Ayrıca herkesin ayrı bir güzelliği vardır.Çirkin kavramının kalpte olduğunu düşünmekteyim ben.Anlaşılan senin arkadaşlarının kalpleri çirkin.Seni horgören arkadaşlarından arkana bile bakmadan uzaklaşmalısın bence.Birde bişey dikkatimi çekti.Sen kantinde yan masanıza oturan kilolu çocuğu "Onu mu bana layık gördünüz" diye horgörmüşsün.Bi nevi arkadaşlarının sana yaptığını o cocuğa yapmışsın...Hepimizi insanız ve hepimizde keşfedilmesi gereken güzellikler var.Seninde güzelliğini en kısa zamanda keşfetmeni ve kendine haksızlık etmemeni,ettirmemeni diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?