• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız Arkadaşlarıma Sinir Oluyorum !

Yazdıklarını ilk okuduğumda liseye gidiyorsunuz sanmıştım. Ne biçim arkadaşlarınız var, beyin gelişimlerini tamamlayamamışlar sanırım. Her şey dış güzellik değildir, asıl olan insanlıktır. Herkes çok güzel olacak diye bir şart yok, herkes aynı güzellikte aynı kilo ve boyda olsaydı sanırım güzellik diye bir kavramımızda olmazdı. Ayrıca çirkin insan yoktur, çirkinlik içtedir. Bak sen ne kadar güzel söylemişsin açık sözlüyümdür vs.. diye güzel huylarını saymışsın; işte bunlardır gerçek güzellikler. Erkek gibi kızım yazmışsın, sen de kendine bak, azıcık makyaj, takılar vs.. bak o zaman gör nasıl sen onlardan bile daha güzel görünüyorsun. Canını sıkma ve yavaş yavaş uzaklaş o arkadaşlarından; çünkü arkadaş dediğin seni dış görüntünle yargılamaz, sana sen olduğun için değer verir.

Vize haftası geliyor,bu bahaneyle uzaklaşıcam biraz... yalnız çalışmak istediğimi söylicem. sonra da memleketime gidicem zaten ailemin yanına. arayıp sormayı da düşünmüyorum. belki biraz anlarlar tepkimi....

Vize haftası geliyor,bu bahaneyle uzaklaşıcam biraz... yalnız çalışmak istediğimi söylicem. sonra da memleketime gidicem zaten ailemin yanına. arayıp sormayı da düşünmüyorum. belki biraz anlarlar tepkimi....

Tepkili olduğunu anlayabilirler ama inan neye tepki verdiğini anlamazlar. Böyleleri kendilerine de toz kondurmazlar çünkü. Uzaklaşmanız en hayırlısı olur, memleketinizden okulunuza döndüğünüzde de okul dışında çok fazla birlikte olmamaya çalışın. Çağırdıkları yerlere işim var, ders çalışacağım deyip gitmeyin böylece uzaklaşabilirsiniz. Sıkmayın canınızı hayatta sizden ve sizin sağlığınızdan değerli kimse ve hiç bir şey yok.

bence sen de rahatsızsın kilolarından.azcık vermeyi dene.arkadaşların için bişey diyemem..öncelik şu anda sende..kendine bak.ama kendin için başkası için değil..

tabii ki rahatsızım kilolarımdan. ama sorun edip kompleks yapmıyorum yani. ay ben kiloluyum erkekler beni beğenmicek gibi bi düşüncem yok. herkes zayıf olmak zorunda diil,öyle seven de var hem :)))

bence cevrendekiler gercek bi arkadas değil..uzaklaş onlardan..senin gbi hayata bakan insanlarla ilişkiler kur..tabikii hemen uzaklaşamazsın ama zamanla sınırları genişletebilirsin..eger böle devam ederlerse kendinde komplekse girebilirsin..kendini begenmemek gibi

Sizi anladım da , eleştirdiğiniz şeyi siz de yapıyorsunuz madem dış görünüş çok önemli değil neden şişman erkekler size gösterilince bozuluyorsunuz ?

onun açıklamasını yaptım ben önceki msjlarımda. okursanız göreceksiniz. kızmıştım,tepkimi anlasın diye öyle söyledim.

Sizi anladım da , eleştirdiğiniz şeyi siz de yapıyorsunuz madem dış görünüş çok önemli değil neden şişman erkekler size gösterilince bozuluyorsunuz ?

Katılıyorum.
sonucta sende sismansın.
sisman biri gösterilince beni buna mı layık gördün demeniz de acayipmş hani..
neyse önceki mesajlara bi bakaym kaydirigubbakcemile2

iyi de tepkini baska yollarla da belli edebilirdin horgörmeden fln..

Son düzenleme:
böyle tiplere bende çok uyuz oluyorum.. nedir yani 7/24 makyajlı mı olmak gerekiyo? çok saçma.. ayrıca güzellik kavramı günümüz şartlarında fiziki görünümle ölçülmüyo.. ben en azından bunun böyle olduğuna inanmak istiyorum.. size tavsiyem ciddi ciddi o arkadaşlarınıza tavır alın.. isterse 10 yıllık olsun.. siz teksiniz ve özelsiniz.. dediğiniz gibi de onurlu bir genç kızsınız.. bende lise sandım öyle tiplerden bahsedince siz.. yazık onlarca açıkta kalan üniversite hayali kuran gençlerin yerini böyle boş işlerle uğraşan kişiler meşgul ediyor.. işte herşey öss değil bi yerde.. neyse.

belkıde arkadaslarınız sıze ıyılık yapıyordur.kendınıze gelmenın zamanı gelmıstır belkıde.
artık toparlanıp en azında bakımlı olabılırısnız kılo fazlalıgınızı verebılırısnız kendını ıcın butun bunlar kendınıız daha ıı hıssedebılmek adına butun bunlar. kaldıkı kılolu oldugu halde cok bakımlı kadınlarımız var ne cok hos duruyorlar. bence kendınızı cekı duzen verımessenız bunalıma gırıp psıkolojık sorunlar yasayabılırısınız
gelelım dıger boyutuna. arkadas dedıklerınız sızı oldugunuz kabul etmıyolarsa zaten arkadasınız olmamıslar okeye 4 . gıbı yanlarında gezmenın bı manası yok. belkıde senı bu kadar kırdıklarının farkında degıller. bence bu konuyu onlarla acıkca konusmalı eger dalga gecmeye devam ederlerse hayatından cıkarmalı ve onlara harcadıgın zamanı kendınle ılgılenerek gecırıp oz guvenını kazanmalısın. eger ozur dıleyıp yardıma hazır olduklarını solylerlerse hemen onlara bırer opucuk verırp cok sanslı oldugunu dusunup gulumseyebılırsın.

küçümseyeni kıçımsayacaksın bacım sempatiksalakcinni gerekirse bütün okul bana düşman olsun gene de böle tiplerle takılmam, sen de takılma. bunlarla takılmaktansa yalnız kal daha iyi, bu ne be.

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey gece gece güldüm valla

size bu şekilde itam eden arkaşlarınızın sevgilisi var mı acaba çünkü genelde böyleleri yalnızdır ve kendi duygu zayıflıklarını en yakınlarındaki güçsüz gördüğü kişilere yansıtırlar:kızgın:

Güzellik herşey demek değil.Ayrıca herkesin ayrı bir güzelliği vardır.Çirkin kavramının kalpte olduğunu düşünmekteyim ben.Anlaşılan senin arkadaşlarının kalpleri çirkin.Seni horgören arkadaşlarından arkana bile bakmadan uzaklaşmalısın bence.Birde bişey dikkatimi çekti.Sen kantinde yan masanıza oturan kilolu çocuğu "Onu mu bana layık gördünüz" diye horgörmüşsün.Bi nevi arkadaşlarının sana yaptığını o cocuğa yapmışsın...Hepimizi insanız ve hepimizde keşfedilmesi gereken güzellikler var.Seninde güzelliğini en kısa zamanda keşfetmeni ve kendine haksızlık etmemeni,ettirmemeni diliyorum..

Ne güzel tespitler ...bunun üzerine söylenecek birşey bulamadım:lepi::lepi:

seni dis gorunusunle degerlendirien insanlar hic bir sekilde dostlugunu haketmemeli degil 3 yil 13 yil olsa boyle insanlardan uzak durun derim.senin yerinde olsam onlara cok basit geldigini fakat kirildigimi soylerdim eger soylediklerime deger verip hareketlerine laflarina dikkat ederlerse tamam yok degilse devam ederlerse kesinlikle uzak durun derim ayrica yasiniz henuz cok genc biraz azimle kilo sorununu halledip laflarini yedirebilirsiniz:))

oyle saka mi olur ne saygisiz biriymis onu soyleyen arkadasin...cok ayip...
sen de onlara inat kilo ver canim ve de en yakisikli erkekleri ayarla kendine boshayallersmile

Kilolu olman sadece senin sorunun
Ki sende bunu sorun etmiyormuşsun
Hem neden edesinki
Kilolu olmak sorunmuki hem

Ama tabi senin arkadaşların gibi ortalıkta bir çok dengesiz insan var
Alay etmek için uğraşan , egolarını tatmin etmeye çalışan beyni kıt insanlar..
Nasıl mutluysan öyle kal canım.. Kimseyide takma..

su insanların güzellik kavramları var ya beni öldürüyor.şişmansa çirkin,çok kısaysa çirkin veya çok uzunsa çirkin .Güzellik neden sadece dış görünüşe göre ölçülsün bence önemli olan kalp güzelliği.Bu arada kalp güzelliği dedim ya insanlar genelde sunu da der birisi kalp güzelliği ruh güzelliği sözlerini söylüyorsa o çirkindir.Bide kendini çok güzel zanneden insanlar var ben çok güzelim beni kıskanıyorlar diye etrafta dolaşırlar.Onlar da cok komık gelıyor bana bıkere kıskançlık insanların kanında var senın guzel olman önemli değilki çok malın mülkün varsada kıskanırlar:))
Bence arkadasım sen onları kafana hıç takma onlarla da alakanı kes seninle dalga gecmelerıne izin verırsen kendıne güvenınde zamanla azalır.

çok kilolu insan gördüğümde hayatının kontrolunü kaybetmiş insan olarak değerlendiriyorum.arkadaşlarının tavırları hoş değil.ama sende kilolarından kurtulmalısın herşeyden önce sağlığın için.

Evet kilo problem değil, irade göster zayıfla. Çünkü insanlar lisede çok acımasız, ama liseden sonra da acımasız. Kimseye ezilmemek için yapılması gerekenler var hayatta. ışini iyi yapmak ve düzgün vücut ölçülerine (manken olalım demiyorum ) sahip olmak insanların ağzına laf vermemek için insanın dikkat etmesi gereken şeyler. Bir de şu var, insan kendini objektif değerlendirebilmeli. ırade gösterip zayıflamıyorsa, gidip okulun en yakışıklı fit erkeklerine de bakmamalı. Sprite'tan acımaz gerçekler gibi olacak ama madem sen şişmansın, senin de kendi benzerlerine bakman lazım.Yoksa hayatın platonik geçer. Çok acı yazdım farkındayım, ama gerçekleri yazdım. Umarım yazdıklarım seni gaza getirir, spora başlarsın. Yoksa bu fiziksel aşağılanmalar malesef insanların psikolojilerini kötü etkiliyor. Hem mutsuz olmalarına hem de ömür boyu birilerine düşman olmalarına neden oluyor. O yüzden bir an evvel spora başla.Senin sorunun kendi elindeymiş.1.63 boya 52-53 kilo olsan fıstık gibi kız olursun.

Back
X