Merhaba kızlar, bir oğlum var, bu ikinci hamileliğim, ilkinde uyku, ve çamaşır suyu kokusuna tahammül edemiyordum, hiç bir sıkıntım olmadı dersem yalan olmaz, ayrıca sağ tarafımda hissettim. Bu hamileliğimde 12 hafta boyunca mide bulantısı, sol ayağımda kasılma, ağrı, hep bir grip oluyormuşum gibi hafif burun akıntısı,sol göğsün daha büyük, ilk gebeliğe göre daha az kararma, göğüs hassasiyeti ilk zamanlara göre azalsa da devam ediyor, sıcak basması, ayaklarım hep sıcak, saçlarım ilk zamanlar hep yağları, şimdi mat ve şekil vermek güç, kendimi çirkin hissettim, istediğim kızdı o yüzden ne hissettiğimi bilemedim, kalp atışı 152, sol gözümü hafif aşağı çekince v harfi oluşuyordu, karnım sivriyle yaygın arası bişeydi, popo ve basenden kilo aldım, ve bugün 12+6 yız drumuz %75 Kız dedi, ki 9 hafta da da kızımız yok değil mi diye sormuştu

bunları kendimden yola çıkarak meraklarını bir nebze olsa da gidermek isteyen arkadaşlar için yazdım, tabiî yine de herşeyi rabbim bilir, ALLAH herkesin gönlündekini hakkına hayırlı eyleyip versin inşallah...