Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba, belli oldu mu seninde, yada yaklaşık bir tahminde bulundu mu? Doktorunuz.Rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah benimde 12+5 oldu sali günü gitcez bakalım inşallah belli olur ama söylediğin belirtiler bende de var inşallah hayırlısı
Süper hayırlısı olsun inşallah benimde salı belli olur yaSanırım doğru![]()
Birde bu beta hcg değeri doğru mu cinsiyet tahmininde benim 13.34 yazıyor e bu değere göre erkek, dr % 75kız dedi kafam karıştıSüper hayırlısı olsun inşallah benimde salı belli olur ya
Onun bi geçerliliği yok CNm cinsiyette sende çok akıntı oldumu ilk haftalardaBirde bu beta hcg değeri doğru mu cinsiyet tahmininde benim 13.34 yazıyor e bu değere göre erkek, dr % 75kız dedi kafam karıştı![]()
Hemde nasıl, 14 +2 yim hâlâ var ama 2 hafta önceki kadar değil, senin cinsiyet belli mi?Onun bi geçerliliği yok CNm cinsiyette sende çok akıntı oldumu ilk haftalarda
Yok canım benim henüz yedi haftalık bende de normalde çok olur ama bir haftadır pek yok ondan sordumHemde nasıl, 14 +2 yim hâlâ var ama 2 hafta önceki kadar değil, senin cinsiyet belli mi?
Benim oğlumda hiç olmamıştı, hatta hamileyken olmaz rahat ederim yine diye düşünürken çok şaşırdımYok canım benim henüz yedi haftalık bende de normalde çok olur ama bir haftadır pek yok ondan sordum