- 29 Mayıs 2021
- 14.291
- 93.035
- 548
- 36
- Konu Sahibi evinincicegi
"Molla" dede ve torunu sağolsun.2015 tarihinde açılan konuda da polemik çıkmaz ya![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Molla" dede ve torunu sağolsun.2015 tarihinde açılan konuda da polemik çıkmaz ya![]()
![]()
Ortalama bir bar_na günde 850 farklı konuda dini polemik çıkartabilir2015 tarihinde açılan konuda da polemik çıkmaz ya![]()
![]()
Her ateist senin gibi olsa basımda taşırım yemin ederim. Bak ben genelleme yapmıyorum her inanamayana (benim gibi olaya bakmayana) gebersin ölsün Allah belasını cahil insanlar demiyorum. Hiç kimsenin yaşadıkları veya dinamiklerini sorgulamak bana düşmez. Cahil olan insanlar. insanların ayeti kuran i kendine göre yorumlayıp yaşaması. Ne kadar güzel açıklamışsin. O düşüncenin nerden geldiğini neden böyle olduğunu.kuranda nisa suresinde buluğ çağına gelme kıstası var ya. işte suistimal edilen kısmı bu. çünkü bazı kızlar 9-10 yaşında adet görüyolar ee adet gördü evlenebilir kafasıyla vermişler kızları. islamiyette var derken bu şekilde işlerine geldiği gibi yorumlayıp kullanan bunu da dine dayandıran çok demek istedim.
ben zaten ateistim beni hiç karıştırmayın bu işlere![]()
Demekki din polimiğe müsaitOrtalama bir bar_na günde 850 farklı konuda dini polemik çıkartabiliristerse konu milattan önceye ait olsun
Saçmalamayın isterseniz. Burda klavye gösterisi yapacağım diye lafınızın nereye gideceğini bilmeden konuşamazsınız. Hakaret edemezsiniz. Kendinizi düşürmeyin.Ben öyle dinin taaaaa...![]()
SananeSaçmalamayın isterseniz. Burda klavye gösterisi yapacağım diye lafınızın nereye gideceğini bilmeden konuşamazsınız. Hakaret edemezsiniz. Kendinizi düşürmeyin.
Polemiğe müsait olmayan konu?Demekki din polimiğe müsait
Konuşulabilse neler çıkar kim bilir
Ama sitede din konuları yasak. Kayıt olurken kuralları okumuyor musun?Demekki din polimiğe müsait
Bu mu yani? Sanane..Sanane
O mesajın ve birkaç farklı mesajın hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Hostesmişsin siciline işlemesi de hiç hoş olmaz. O zaman söylersin sanane sizene banane diyeSanane
O bahsettiği din değil din ile alakalı değil İslam ile hiç değil sizde haddinizi bilinBen öyle dinin taaaaa...![]()
Desteklerim.O mesajın ve birkaç farklı mesajın hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Hostesmişsin siciline işlemesi de hiç hoş olmaz. O zaman söylersin sanane sizene banane diye![]()
Sen ve ardından o dinin taa diyen zihniyetlerle din ne çok konuşulur ya, söve söve durursunuz ancak.Demekki din polimiğe müsait
Anlamayacak bir şey yok ki. Kendisinin hiçbir dine girmemesine böyle saçma kılıflar uydurup islam dinine kin kusuyor sürekli. Oysaki İnsanlar değil islam kusursuzdur. Kadının yazdığı şeye hemen sizin dininizde böyle çünkü , yok 3-4 yaşında baş örtülüyor vs. yazarak kendi inkar duygusunum altını beslemeye çalışıyor. Biraz da zenginlerin yaptığı iğrençliklerden dolayı paradan soğusak ya . Tabi o olmaz bu çok daha kolay. Biz burada yapılan kötü şeyleri nasıl dine bağlamıyorsak böyle sapık düşüncelerle ilgili konularda da hemen dine atıf yapılmasın.sen anlat bacım ne anlamalıyım çok kafa karıştırıyorsun
Bi diyosun tabi dinle ilgili yapılmamalı 3-4 yaşındaki bebeğe baş örtü takılıyor
bi diyorsun ben zaten dine inanmıyorum. Bi gülüyorsun bi şaşırıyorsun Vallah ben seni anlamamışım![]()
Her ateist senin gibi olsa basımda taşırım yemin ederim. Bak ben genelleme yapmıyorum her inanamayana (benim gibi olaya bakmayana) gebersin ölsün Allah belasını cahil insanlar demiyorum. Hiç kimsenin yaşadıkları veya dinamiklerini sorgulamak bana düşmez. Cahil olan insanlar. insanların ayeti kuran i kendine göre yorumlayıp yaşaması. Ne kadar güzel açıklamışsin. O düşüncenin nerden geldiğini neden böyle olduğunu.![]()
Dediklerinde haklısın bence de amacı o.Anlamayacak bir şey yok ki. Kendisinin hiçbir dine girmemesine böyle saçma kılıflar uydurup islam dinine kin kusuyor sürekli. Oysaki İnsanlar değil islam kusursuzdur. Kadının yazdığı şeye hemen sizin dininizde böyle çünkü , yok 3-4 yaşında baş örtülüyor vs. yazarak kendi inkar duygusunum altını beslemeye çalışıyor. Biraz da zenginlerin yaptığı iğrençliklerden dolayı paradan soğusak ya . Tabi o olmaz bu çok daha kolay. Biz burada yapılan kötü şeyleri nasıl dine bağlamıyorsak böyle sapık düşüncelerle ilgili konularda da hemen dine atıf yapılmasın.