Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama çevreniz sapık sizin.
Siz esas bunlardan uzak tutun çocuğunuzu. 14 aylık çocuğa "kadın", "namahrem" gözüyle bakabilen sapıklar bunlar. Esas bunlardan her şey beklenir, tahrik olur, bir de sizi suçlarlar örtmemişsiniz orasını diye. Evlerden ırak ya, tiksindim.

günah değildir ha sen günaha meyillisindir o zaman günaha girersin ehvetle bakmadığın sürece aile içinden birini çıplak görmek bir problem yaratmaz ama belli yaştan sonra dikkat etmek gerek tabi bu söylediğim kategoriye 15 aylık çocuklar girmiyor tabi onların cinsiyeti yok çocuktur onlar saçmalamasınlar akrabalarınız

Evet cok asiri davranışları olmayacak bir annenin.ogluna karşıda

baba da olsa anne de, sapiksa sapiktir. Bunu disa vurmasi icin altini temizlemesi, yikamasi falan sart degil. Mesela ensest iliskiler geri kalmis toplumlarda daha yogundur (istatistikler boyle diyor) acaba o babalar cocuklarini yikadigi ya da altini temizledigi icin mi taciz etmisler cocuklarini.

Oglunu taciz eden anne ornekleri var diye cocuklari annelerinden sakinmiyoruz da, ayni ornekler babada da var diye babasindan sakinalim. Bunlar cocuk, her sekilde anne babanin bakimina muhtaclar, genital organlarini gorup tahrik oluruz diye cocuklari pis mi birakalim.

benimde kizimin altini evde olmadigim zmnlarda esimd egistiriyor. aksama kadar kendisi bakiyor tabiki degisitrecek beni bekleyemeyecegine gore.
her zmn evde olsam ona degistirirmiydim bilemiyorum.
kizim 2 yasinda babasi banyo yaptiriyor,
3 4 yasindan sonra cocukta mahremiyet duygusu gelistirmek icin banyoda ic camasiri ile yikamak, yuvalet ihtiyacini annesinin gidermesi olabilir ama daha kucucuk bebek babasi annesi farketmez bence.
ama her daim herkes konusur herkesin bi fikri vardir. yaptiginiz sizce sorun degilse digerlerini bosverin gitsin.

14 aylık bebek bu ya!!! Çocuk büyüdüğünde, cinsel uzuvlarini keşfetmeye başladığında annesinden de babasından da sakinir illa ki. Yani banyo yaptırırken bence de çamaşırı olmali.
Annem anlatır, küçükken babam beni yikarmış, saçımi tarardi, bazen babamla uyurdum. Ama kendimi bildiğimde, babama karşı nasıl davranacagim sekillendi normal olarak.
14 aylık bebegin cinsiyeti mi olur ya:KK64:

baba da olsa anne de, sapiksa sapiktir. Bunu disa vurmasi icin altini temizlemesi, yikamasi falan sart degil. Mesela ensest iliskiler geri kalmis toplumlarda daha yogundur (istatistikler boyle diyor) acaba o babalar cocuklarini yikadigi ya da altini temizledigi icin mi taciz etmisler cocuklarini.

Oglunu taciz eden anne ornekleri var diye cocuklari annelerinden sakinmiyoruz da, ayni ornekler babada da var diye babasindan sakinalim. Bunlar cocuk, her sekilde anne babanin bakimina muhtaclar, genital organlarini gorup tahrik oluruz diye cocuklari pis mi birakalim.
Tahrik konusu olarak demedim sonucta ben kizimi yada oglumu dusunurum herseyden once demi yoksa degistirsin yikasin sorun olmaz ama herseyi tedbir almamız lazim demi

Kültürümü çok seviyorum bu kavramları karmışlığını sevmiyorum " aç oğlum görsünler babasının oğlu nasılda küfür edermiş "deriz sonrada çok mahsum en ihtiyacı olan bir anda bir bebeğe yapılan yardımı nasılda iğrençleştiririz ,hadi diyelim babanın çirkin düşünceleri var (dilim varmıyor sapık demeye)bırakın bebeği sizin onula kalmanıza kim musade eder?
Böyle kavramları zorla aklımıza sokan zihniyete bir gün başaraçakmış gibi iğrenç düşünceleriz topluma enjekte etmesin,lütfen topluma daha saf düşüncelerinizi aktarmalarını istiyorum....

Ben gördüklerimden sonra karşıyım arkadaş.

Benim görümcemi kp yıkamış 13 yaşına kadar altınıda o değiştirmiş.

Sonuç ne ? Edepsizin dik alası olmuş. Şimdi 25 yaşında babası hala memelerini sıkar. Ohh nerede memişler diyo kızını görünce herkesin içinde.

Geçen kocası abisi babası dayısı eniştesi ve bunların eşlerinin yanında Bülent ersoyun bile memesi var benim memelerim küçük dedi .

Ailede gelenek haline getirmişler sütyenleri dayılar enişteler alıyo memişe enyakışanından.

Dede felçli ananesinin dedesine yardımcı olması gerektiğini söylüyo birlikte olmaları için daha nediyim.

Valla dilediğiniz kadar yanlış örnekler görmüş olun ; hiç bir insanoğlu bana 14 aylık bebeği edep ve günah gerekçesi ile babasından kaçınmayı açıklayamaz .

Oğlu olanlar nasıl yapıyo merak ettim
Akşam kocası işten gelene kadar çocuk pislik içinde kalıp pişik oluyo herhalde
oğlum var ve altını değiştiriyorum tabi ki babası da arada değiştirir benim işim olduğu zaman ve kızım olursa da aynı şey olacak tabi ki de babası sonuçta ben anneysem o da "baba"sı. İkimizin de evladı ya kız erkek ne farkeder ki?
kaldı ki ufacık bebeklerden bahsediyoruz. bir erkek hiç tanımadığı bir kız bebeğin afedersiniz cinsel organını görse ve farklı duygular içine girse kesinlikle sapıktır zaten başka açıklaması olamaz.

Yahu cinsel istismar sebep ise, pedofili olan sapiklar cinsiyet gozetmiyor.
Esinizin boyle bi tiyniyette olabilecegini dusunuyorsaniz oglunuzun da altina baktirmayin.

Kusura bakmayın ama çevreniz sapık sizin.
Siz esas bunlardan uzak tutun çocuğunuzu. 14 aylık çocuğa "kadın", "namahrem" gözüyle bakabilen sapıklar bunlar. Esas bunlardan her şey beklenir, tahrik olur, bir de sizi suçlarlar örtmemişsiniz orasını diye. Evlerden ırak ya, tiksindim.

Bilemiyorum genelde günah boyutu nedeniyle söylüyorlarmış. Ya genelde eski insanlar. Kız oldukları için baskılanan insanlar bunlar. Yoksa değişirse bir şey olabilir anlamında kesinlikle söylemiyorlar. Bende zaten onu düşünerek konu açmadım. Acaba bilmediğim nie sebeple günah olur mu diye sordum

Valla dilediğiniz kadar yanlış örnekler görmüş olun ; hiç bir insanoğlu bana 14 aylık bebeği edep ve günah gerekçesi ile babasından kaçınmayı açıklayamaz .

Ben günah demedim ki .

3-4 yaşına kadar babası yıkasa sonra anne yıkamak istese o çocuk izin vermez çünkü ona alışmıştır.

Nasıl gelirse öyle gider.

Yahu cinsel istismar sebep ise, pedofili olan sapiklar cinsiyet gozetmiyor.
Esinizin boyle bi tiyniyette olabilecegini dusunuyorsaniz oglunuzun da altina baktirmayin.

Ya anlatamıyorum galiba. Ben altını baba değişirse bir şey olur mu diye sormadım. Bilmediğim bir nedenle günah olur mu acaba diye sordum. Ne kadar yanlış düşünüldüğünü zaten konuda belirttim. Bunlar çok korkunç şeyler. Eşimin adını bile böyle bir durumda anmak istemem ama öyle bir tiyniyette olduğundan şüphe etsem buraya yazmam mahkemeye giderim. Ayıp yani

İyi de, kız çocuklarını 13 yaşına kadar babalarının yıkamasının normal olduğunu savunmuyor ki buradaki hiçkimse. Konu 14 aylık bebek ve babası arasında cereyan ediyor hatırlatırım.

Siz de düşündüklerinizi destekleyecek marjinal bir örnek buldunuz diye mal bulmuş mağribi gibi atlamışsınız.

Babası 14 aylık kızının altını değiştirmesin demek ne kadar yanlışsa, 13 yaşına kadar kızını yıkamak da o kadar yanlıştır. Bunu tartışmaya gerek bile yok ki...

Yine söylüyorum başta nasıl gelişirse sonrada öyle gider.

Babaya alışırsa Baba'yı anneye alışırsa anneyi ister.

3ünde yıkarsa 13ünde de yıkar.

Ha ben burada sapıklıktan günahtan asla bahsetmiyorum. Oğluna tecavüz eden baba yok mu ? Oğlunu geçtim herhangi bir erkeğe çocuğa var sapıksa sapıktır.

Ben Oluşan bireyden bahsediyorum sonuç bu oluyo.

Benim bilmediğim başka bir açıdan günah olabilir mi diye sordum ben. Kızımı kaçırmadım. Kaçıracağım birinden çocuk sahibi olmazdım zaten

Yine söylüyorum başta nasıl gelişirse sonrada öyle gider.

Babaya alışırsa Baba'yı anneye alışırsa anneyi ister.

3ünde yıkarsa 13ünde de yıkar.

Ha ben burada sapıklıktan günahtan asla bahsetmiyorum. Oğluna tecavüz eden baba yok mu ? Oğlunu geçtim herhangi bir erkeğe çocuğa var sapıksa sapıktır.

Ben Oluşan bireyden bahsediyorum sonuç bu oluyo.
Evet cok doğru alışkanlıkları degistirmek cok zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X