Kız bebeği babası mı değişirmiş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 yasindaki cocuk oz anne babayla bile uyumamali aslinda..belliki cocugunda paikolojisi iyi degil.. ya da anne kati bir dille alistirmali.. gerekirse pedagoga goturmeli
Hic iyı değil hemde. Her istediği oluyor, sürekli alışveriş yaptırıp etikiteni bile çıkarmadan evde fırlatan bir çocuk. Anneler bir yere kadar uyarilabiliyor malesef.

kız çocuk olsun erkek çocuk olsun . önce alt değişimi anne varsa anne yapar
anne yoksa baba yapar .
zorunlu haller dışında baba yapmazdı bizde.
Oysaki çok eski üyesiniz. Site sizin üzerinize kurulmuş nerdeyse ama kaç yıllık konuya yorum yapmak mı?....

Hic iyı değil hemde. Her istediği oluyor, sürekli alışveriş yaptırıp etikiteni bile çıkarmadan evde fırlatan bir çocuk. Anneler bir yere kadar uyarilabiliyor malesef.
Anne yaptigi seyin hata oldugunu kabul etmiyorsa zaren senin ya da diger insanlarin yapabilecegi birsey yok. Kadin eski esinden bosanmissa eger.. belkide bu acigi cocugunu cok simartarak kapatmaya calisiyordur

Umarım banlanmam ama hep o molla tipli insanlardan çıkıyor ne çıkıyorsa.
Çok yakın bir komşumuz bizim bir üst mahalleye taşınmıştı bende o zamanlar 11 12 yaşındaydım çocukluk arkadaşımı da çok seviyor hep çıkıyordum yanına bir gün üst katlarına molla bi adam ve ailesi taşınmıştı. Adam hocayım ben ho ho ho gibi böyle sevimli yaklaşıp kucağına oturtmuştu arkadaşımla beni, sırtımıza dokundu kolumuzu sıktı şimdi büyüdükçe anlıyoruz ne olduğunu o zaman sevdiğini düşünmüştük mesela. Adamı her gördüğümde saçlarım çekiliyor sanki o gün geliyor aklıma. Hiç hoşlanmıyorum mollalardan o yüzden
Sen meseleyi dahi anlamamışsın

sen anlat bacım ne anlamalıyım çok kafa karıştırıyorsun :D
Bi diyosun tabi dinle ilgili yapılmamalı 3-4 yaşındaki bebeğe baş örtü takılıyor
bi diyorsun ben zaten dine inanmıyorum. Bi gülüyorsun bi şaşırıyorsun Vallah ben seni anlamamışım :D

sen anlat bacım ne anlamalıyım çok kafa karıştırıyorsun :D
Bi diyosun tabi dinle ilgili yapılmamalı 3-4 yaşındaki bebeğe baş örtü takılıyor
bi diyorsun ben zaten dine inanmıyorum. Bi gülüyorsun bi şaşırıyorsun Vallah ben seni anlamamışım :D
6 yasindaki cocuga nikah hic bir dinde yok yazdim, onu bile begenmemis😐😂 kafasina gore din olusturmus bunlar ailecek.. bas hocada molla buyuk dede😐😂

Çocuk anne babanın ortak ürünü, bakımı sadece anneye ait olamaz.
Bu sapıkça zihniyeti de kınıyorum. 👎🏻❌ Yeri gelir anne baba çocuğunun alt bezini temizler yeri gelir yaşlandıklarında çocuklar anne babalarının bezlerini değiştirir.

6 yasindaki cocuga nikah hic bir dinde yok yazdim, onu bile begenmemis😐😂 kafasina gore din olusturmus bunlar ailecek.. bas hocada molla buyuk dede😐😂
Bediüzamanın talebesi olup hayatında onlarca hoca yetiştirmiş
Yüzlerce dini kaynaktan beslenmiş sözde dedem anlamıyor dinden bi sen biliyorsun değil mi
Sen ne diyorsun ya

Yüzlerce dini kaynaktan beslenmiş sözde dedem anlamıyor dinden bi sen biliyorsun değil mi
Sen ne diyorsun ya
6 ysindaki cocugun evlenmesi normal yani😐😂 Allahim evet molla deden daha iyi biliyor. Okumus cahillerden demek.. arastir sende gozu kapali herseyi dine dona yikmadan once. Yine diyorum hic bir dinde yoktur 6 yasindaki bebeyi evlendirmek. Daha ay hali
Gormemis kizi evlenmesi ne demek ya? Bnce ailen normal degilmis zaten sende degilsin. Zaten dindarim diye diye taciz tecavuz ediyolar.. insanlara ancak damardan girince ikna edebiliyolar cunku insanlar haciya hocaya hurmet eder genel olarak. Bunu kullanmislar iste

Sen ne diyorsun ya
yuzlerce dini kaynaktan beslenip bilmem kimin hocasi olan deden niye 30 yasindayken 9 yasindaki bebeye hallenmis o zaman? kime neyi savunuyorsun sen?

benim sinirlerimi ziplattin. seni sikayet edecegim hala bunu konusmaya devam edersen pedofili diye.

yuzlerce dini kaynaktan beslenip bilmem kimin hocasi olan deden niye 30 yasindayken 9 yasindaki bebeye hallenmis o zaman? kime neyi savunuyorsun sen?

benim sinirlerimi ziplattin. seni sikayet edecegim hala bunu konusmaya devam edersen pedofili diye.
Babannemin babası 30 yaşındaki adama 9 yaşındaki adama kızını vermiş
Bunuda dini kaynaklara dayandırmış
Bu yanlış birşey
Demek istediğim bu
Anlatamyorum meramımı heralde

Ya bunu savunuyor olabilirmiyim
Ben hiçbir dine inanmam
İnanmamamdaki en önemli sebeplerden biridir zaten

Sen ne diyorsun ya
Bence sen beyin karmaşası yaşıyorsun nereye çekerseler oraya. Ama beyninin içinde ailenden gelen yalan yanlış bir din sömürüsü var o seni ele geçirmiş durumda. Aa ironi yapıyor heralde diye düşünürken bak bak ne yazmış diye buluyorum kendimi.

Bu yanlış birşey
Demek istediğim bu
tamam da tontriko sana hicbir dini kaynakta 6 yasindaki cocukla nikah olmaz diyor, niye o zaman “virt zirt dedem bilmiyor da sen biliyorsun” diyorsun? dogru mu yani sence 6 yasinda cocugun evlenmesi?

bence git yazdiklarini bi bastan oku. bir o tarafa bir bu tarafa seyler yaziyorsun. konustugun konu cok ince bir cizgide. gercekten sinirlerim zipladi bu nedir bir de hoca yetistirmis falan yazmissin. onlarin her tarafi hoca olsa kac yazar acaba.

Bu yanlış birşey
Demek istediğim bu
Ondan daha mi iyi biliyorsun diyorsun ama.. savunur gibi yani.. din bu degil olamazda.. hic bir din 6 yasindaki
Cocugun evlenmesini dogru bulmaz dedim sana.. ama siz bilmezsiniz cok okuyan dedem bilir diyorsun..

Bu yanlış birşey
Demek istediğim bu
Dedeniz madem hoca, bilgili adam diyememiş mi siz kafayı mı yediniz küçücük çocuk bu benim evladım olsun tövbe haşa yapmayın günahtır yazıktır diye.. Her şeye vaaz verirler, konu kendilerine gelince günah haram hak getire..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X