- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi evinincicegi
Hiç sormayın, çok uyardık ama, kız bensiz uyumuyor diyor, 8Nasil? Kac yasinda kizi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sormayın, çok uyardık ama, kız bensiz uyumuyor diyor, 8Nasil? Kac yasinda kizi?
8 yasindaki cocuk oz anne babayla bile uyumamali aslinda..belliki cocugunda paikolojisi iyi degil.. ya da anne kati bir dille alistirmali.. gerekirse pedagoga goturmeliHiç sormayın, çok uyardık ama, kız bensiz uyumuyor diyor, 8![]()
Hic iyı değil hemde. Her istediği oluyor, sürekli alışveriş yaptırıp etikiteni bile çıkarmadan evde fırlatan bir çocuk. Anneler bir yere kadar uyarilabiliyor malesef.8 yasindaki cocuk oz anne babayla bile uyumamali aslinda..belliki cocugunda paikolojisi iyi degil.. ya da anne kati bir dille alistirmali.. gerekirse pedagoga goturmeli
Oysaki çok eski üyesiniz. Site sizin üzerinize kurulmuş nerdeyse ama kaç yıllık konuya yorum yapmak mı?....kız çocuk olsun erkek çocuk olsun . önce alt değişimi anne varsa anne yapar
anne yoksa baba yapar .
zorunlu haller dışında baba yapmazdı bizde.
Anne yaptigi seyin hata oldugunu kabul etmiyorsa zaren senin ya da diger insanlarin yapabilecegi birsey yok. Kadin eski esinden bosanmissa eger.. belkide bu acigi cocugunu cok simartarak kapatmaya calisiyordurHic iyı değil hemde. Her istediği oluyor, sürekli alışveriş yaptırıp etikiteni bile çıkarmadan evde fırlatan bir çocuk. Anneler bir yere kadar uyarilabiliyor malesef.
Sen meseleyi dahi anlamamışsınUmarım banlanmam ama hep o molla tipli insanlardan çıkıyor ne çıkıyorsa.
Çok yakın bir komşumuz bizim bir üst mahalleye taşınmıştı bende o zamanlar 11 12 yaşındaydım çocukluk arkadaşımı da çok seviyor hep çıkıyordum yanına bir gün üst katlarına molla bi adam ve ailesi taşınmıştı. Adam hocayım ben ho ho ho gibi böyle sevimli yaklaşıp kucağına oturtmuştu arkadaşımla beni, sırtımıza dokundu kolumuzu sıktı şimdi büyüdükçe anlıyoruz ne olduğunu o zaman sevdiğini düşünmüştük mesela. Adamı her gördüğümde saçlarım çekiliyor sanki o gün geliyor aklıma. Hiç hoşlanmıyorum mollalardan o yüzden
sen anlat bacım ne anlamalıyım çok kafa karıştırıyorsunSen meseleyi dahi anlamamışsın
6 yasindaki cocuga nikah hic bir dinde yok yazdim, onu bile begenmemissen anlat bacım ne anlamalıyım çok kafa karıştırıyorsun
Bi diyosun tabi dinle ilgili yapılmamalı 3-4 yaşındaki bebeğe baş örtü takılıyor
bi diyorsun ben zaten dine inanmıyorum. Bi gülüyorsun bi şaşırıyorsun Vallah ben seni anlamamışım![]()
beynim yandı ya6 yasindaki cocuga nikah hic bir dinde yok yazdim, onu bile begenmemiskafasina gore din olusturmus bunlar ailecek.. bas hocada molla buyuk dede
![]()
doğru söze ne denir .Oysaki çok eski üyesiniz. Site sizin üzerinize kurulmuş nerdeyse ama kaç yıllık konuya yorum yapmak mı?....
Bediüzamanın talebesi olup hayatında onlarca hoca yetiştirmiş6 yasindaki cocuga nikah hic bir dinde yok yazdim, onu bile begenmemiskafasina gore din olusturmus bunlar ailecek.. bas hocada molla buyuk dede
![]()
6 ysindaki cocugun evlenmesi normal yaniBediüzamanın talebesi olup hayatında onlarca hoca yetiştirmiş
Yüzlerce dini kaynaktan beslenmiş sözde dedem anlamıyor dinden bi sen biliyorsun değil mi
Sen ne diyorsun ya
yuzlerce dini kaynaktan beslenip bilmem kimin hocasi olan deden niye 30 yasindayken 9 yasindaki bebeye hallenmis o zaman? kime neyi savunuyorsun sen?Bediüzamanın talebesi olup hayatında onlarca hoca yetiştirmiş
Yüzlerce dini kaynaktan beslenmiş sözde dedem anlamıyor dinden bi sen biliyorsun değil mi
Sen ne diyorsun ya
Hala okumus deyip duruyor.. hoca olsa ne yazar haci olsa ne yazar. Dogruyu yapmadiktan sonra etiketi baglamazbeynim yandı yakendimi sorguladım anlatılmak istenen nedir diye.
![]()
![]()
Babannemin babası 30 yaşındaki adama 9 yaşındaki adama kızını vermişyuzlerce dini kaynaktan beslenip bilmem kimin hocasi olan deden niye 30 yasindayken 9 yasindaki bebeye hallenmis o zaman? kime neyi savunuyorsun sen?
benim sinirlerimi ziplattin. seni sikayet edecegim hala bunu konusmaya devam edersen pedofili diye.
Ya bunu savunuyor olabilirmiyim
Ben hiçbir dine inanmam
İnanmamamdaki en önemli sebeplerden biridir zaten
Sen meseleyi dahi anlamamışsın
Bence sen beyin karmaşası yaşıyorsun nereye çekerseler oraya. Ama beyninin içinde ailenden gelen yalan yanlış bir din sömürüsü var o seni ele geçirmiş durumda. Aa ironi yapıyor heralde diye düşünürken bak bak ne yazmış diye buluyorum kendimi.Bediüzamanın talebesi olup hayatında onlarca hoca yetiştirmiş
Sen ne diyorsun ya
tamam da tontriko sana hicbir dini kaynakta 6 yasindaki cocukla nikah olmaz diyor, niye o zaman “virt zirt dedem bilmiyor da sen biliyorsun” diyorsun? dogru mu yani sence 6 yasinda cocugun evlenmesi?Babannemin babası 30 yaşındaki adama 9 yaşındaki adama kızını vermiş
Bunuda dini kaynaklara dayandırmış
Bu yanlış birşey
Demek istediğim bu
Anlatamyorum meramımı heralde
Ondan daha mi iyi biliyorsun diyorsun ama.. savunur gibi yani.. din bu degil olamazda.. hic bir din 6 yasindakiBabannemin babası 30 yaşındaki adama 9 yaşındaki adama kızını vermiş
Bu yanlış birşey
Demek istediğim bu
Dedeniz madem hoca, bilgili adam diyememiş mi siz kafayı mı yediniz küçücük çocuk bu benim evladım olsun tövbe haşa yapmayın günahtır yazıktır diye.. Her şeye vaaz verirler, konu kendilerine gelince günah haram hak getire..Babannemin babası 30 yaşındaki adama 9 yaşındaki adama kızını vermiş
Bu yanlış birşey
Demek istediğim bu