kız bebeği olanlar yardım edin!!!

PinSen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
14
0
86
İçel Mersin
Kızlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım.
11+3 hamileyim bu güne kadar ne bulantı ,ne kusma,ne halsizlik olmadı.Şu an acayip derecede limon aşeriyorum.Bu belirtilere bakınca herkes erkek diyor.Eşim çok fazla kız istediği için hemen suratı düşüyor.Benim için farketmiyor ama onu öyle görünce moralim bozuluyo tabii.Sizin belirtleriniz nasıldı????

canım hamilelikle ekşi_tatlı yemenin bir bağlantısı yokmuş.bu halk arasında yaygınlaşmış bir inanç.ben sürekli ekşi tuzlu yedim tatlı yemedim ama oğlum olacak hayırlısıyla.halbuki tatlı yiyen de erkek olurmuş.ben tatlı yemedim ama erkek göründü ultrasonda.3,5 aylığı biraz geçti hamilelikte.allah gönlünüze göre versin.sağlıklı olsunda .hiç bunları dert etmeyin.

bende de bulantı kusma halsizlik hiç olmadı. benim çok tatlı bi kızım var. bende aşermede olmadı birtek yasak diye canım çok sucuk çekiyordu. bana da karnımın şkline bakıp doğuma girene kadar erkek diyorlardı ultrasonda belli olmasına rağmen. bence annenin içine doğar sen hissediyorsun? ayrıca eşininde öyle suratı falan düşmesin allah sağlıkla kavuştursun kızı erkeği farketmez.

ye ekşiyi doğur ayşe yi :)))

ne bileyim ilk öğrendiğimde erkek gibi gelmişti şimdi psikolojik olarak mı artık nedense kız hissediyorum.Tabi en önemlisi sağlıklı olması bizde böyle olmasını istiyoruz ama Eşim öyle böyle değil kız manyağı Hayırlısı olsun,sağlıklı olsun falan diyor ama ben o burukluğunu anlayabiliyorum.onun istediğinin olmasını çok istiyorum....

Arkadaslar benimde kizim olacak doktor ultrasonda herseyini gösterdi... gercekten kiz!!Ama ben hic eksi yemedim halende yiyemiyorum acayip tatli istegim var ve karnim sivri kizlarda genis olurmus diyolar...her gören oglan mi diye soruyor..Ama benim kizim olacak!!:ecrin_bebek:

bende ilk aylarda cok fazla limon yedim anormal bi sekilde yemiştim bugun kesinlesti kızım olacak Allahın izniyle :) ama bunlar tabiki dogrulugu kesin olmayan seyler
hayırlı olsun

canım ben tatlı hastasıyım hayatta ekşi sevmem ama hamile kaldım deli gibi ekşli yedim....öyle kusma halsizliğimde yoktu...

Sen canını hiç sıkma ben kendimi bildim bileli kız istiyordum ve hamileliğimin basında, hiçbirsey yasamadım, hatta bazı zamanlarda kendimde o kadar fark görmüyordum ki acaba hamile degilmiyim diye bile düşündüğüm oluyordu.
ılk 3 ay en favori yiyecegim zeytin ezmesi ve cubuk krakerdi. Şalgam suyu diye inliyordum. Suratıma bakan herkes "erkek" diyordu. Hatta bütün bunlardan o kadar etkilenmişimki dr bana ne istiyorsun diye sordugunda "erkek hissediyorum ama kız istiyorum" dedim. Dr umun bana cevabı "O zaman Allah gönlüne göre vermiş" demek oldu. Su anda bir kız bebek bekliyorum.
Allah herseyden önce saglıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar versin hepimize. Sonrasında ise hiç canını sıkma Allah sizinde gönlünüze göre verir insallah......

ben eşşi ve acı yedim kızım olacak ALLAH izin verirse kafanı takma cnm böyle şeylere hayırlı ve sağlıklı olsunda hayırlı doğumlar

Selam canım ben de 5.5 aylık hamileyim. En baştan beri içime kız doğdu benimde ve gerçekten kızmış. Eşimde seninki gibi tam bi kız çocuk hayranı çok istedi ve Allah onun gönlüne göre verdi daha cinsiyetini öğrenmeden kız ismi bile beğendi :) Selin olcak inşallah kızımızın adı.
Bende öle aşerme falan olmadı arada ekşi bazen tatlı istiyo canım. Mide bulantımda olmadı, herkes yüzüme bi güzellik geldiğini ve karnımın sivri olduğunu söylüyo, erkek olabilir falan diyolar. Ama ben aldırmıyorum sonuçta herşeyini gördük eşimle. Allah kolayca doğurmayı nasip etsin hepimize en önemlisi sağlıklı olsunlar bebeklerimiz.

canIM BENCE PEK ALAKASI OLMUYO CUNKU BENDE TAM AKSINE DELI GIBI TATLI YIYODUM ESIM HERAKSAM MUTLAKA BI TATLIYLA GELIRDI EVE BENDE EN BASTAN BERI ERKEK OLUCAK DIYODUM HERKESDE OLE DIYODU AMA RABBIMIN ISI ISTE BELLI OLMUYO SIMDI BIR AYLIK BI KIZIM VAR BENCE TAKMA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN KIZ ERKEK NE FARKEDER EVLAT BU SONUCTA ALLAH SAGLIKLI SIHHATLI VERSIN O YETER

ben bir kere bile miğde bulantısı yaşamadım.ve ilk canımın çektiği şey limondu benimde
kuzenimde tam tersi acayip kustu ve hep tatlı yedi.onun kızı olucak.
bende buna istinaden kesin oğlum olucak dedim.tam tersi diye.
ama kızım oluyor benimde.
çin takvimimde bile erkek çıkmıştı düşün yani.
hatta öyle komikki benim karnım basket topu gibi
her gören erkek diyor.ama bak bunlarla hiç ilgisi yok canım.
allah önce sağlıklı evlat versin inşallah.
bu zamanlarda böyle kafanın karışması çok normal.
keyfini çıkar boşşveerrrr

canım hep ekşi istiyor, ekşi elma, ekşi erik v.s. ve kızım olacak. ama karnım sipsivri, yumurta gibi aynı :)) annem ilk zamanlarda sana bi güzellik geldi oğlun olacak diyodu. o kadar çok hurafe var ki bu konuda, muhakkak birinden biri tutuyo. doktorum annelerin %90 doğru hissettiklerini sölmişti, gerçi benim tahminim tutmamıştı. bana hep erkek gibi geliyodu :)) ama şimdi kızım olacağı için babası da bende çok seviniyoruz. Merak etme erkek olduğunu da öğrenseniz ben eminim ki çok sevineceksiniz, yine de Allah gönlünüze göre versin

Ilk önce, Rabbim herkesin kalbine ve niyetine göre versin en hayirli cinseyeti. Bende 20 haftalik hamileyim, hamile oldugumu anladigim günden beri canimin istedigi deli oldugum en degerli sey erik ve limondu, ben ki inan limonu hayatta kesemezdim dahi.
Esimle, kalbimiz de kiz olmasi vardi acikcasi amma velakin Rabbim'e hayirli kul olup, saglikli olsun da hic farki yok diyorduk. 16haftalikken ögrendim bende Kizim oluyor insallah...
Rabbim, sizin de yüzünüzü güldürsün ..

canım ben hep ekşi ve acı tuzlu yedim tatlıyı hiç midem almadı ilk dönemde kusmam da olmadı hafif hafif bulantılar oldu sabahları tuzlu çubukla geçiştirdim ben hamile kalmadan ryamda erkek bebek doğrduğumu gördüm herkeste erkek diyordu kanamam hariç çok rahattım 13 haftalıkken öğrendik erkek olucağını 6.ayı doldurmama az kaldı 3 kilo almışım daha arkamdan bakanlar hamile olduğumu anlamıyor çünküü karnımın ortası sipsivri rabbiim seninde gönlüne göre versin Allah cümlemize sağlıklı sıhhatli ahlaklı güzel evlatlar versin inş

benim de mide bulantısı aşerme yani hiçbir şikayetim olmadı
ekşiyle tatlıyla hiçbir alakası yok bence ben ikisinide yiyorum
zaten sürekli karnıma bakanlar erkek mi diyor
hiç kız mı diyen yok benle iddaya bile giren var bu konuda
ama ultrasonda herşey belli kız olduğu
sen takma kafana Allah gönlünüze göre versin
çünkü bize Allah gönlümüze göre verdi

hiz alakasi yok benimd e hic belirtim yoktu limonu zaten hep severim ve kizim olacak.karnim top gibi, hic genislemedim, hic bulanmadim. hic yorgunluk hissetmedim, hic cirkinlesmedim, hic bir kiz olacak dedikleri belirtileri yasamadim. o bunye ile alakali birsey.

kim diyor erkek diyeeee
ekşi kız belirtisidir

ne demişler
ye ekşiyi doğur ayşeyiii
ye tatlıyı doğur atlıyı :))

bende ilk olarak baklava aşerdimmm ama nasıll iğrenç derecede yağ kokuyormuş baklava evdekiler yiyememişti ben koca koca 6 dilim yemiştim hiç ara vermeden ve oğlum olucak

şunuda söyliyeyim eşim eşimin ailesi hep kız istiyolardı kendi ailemde dahil
ben hep erkek diyodum hatta 12. haftada gittiğimizde eşim yüzünü ekşiterek bu erkeğe benziyo galiba kocaman kafası var filan demişti dra doktorda kesin demiyim ama evet erkeğe benziyo demişti eşimin yüzü düşmüştü
sonrasında 17. haftada erkek oldugunu öğrendik
şimdi 32. haftalık hamileyim aslanımmmmm diye okşuyo karnımı ,
yani sonuçta niye erkek oldu diye soğuk durmuyo onun canından kanından her halikarda seviyolar benimsiyolar içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…