kız bebeği olanlar yardım edin!!!

millet dün bebişimin ilk hareketlerini gördük inanılmaz bir mucize kıpır kıpır yerinde durmuyor en önemliside ikili test sorunsuz görünüyor şükürler olsun çok sağlıklı harika bir deneyimdi ve cinsiyetini göremedik henüz kız umudum hala varopuyorumnanaktan

rabbim gnlünüze göre versin
en önemlisi sağlıkla sıhhatle inşallahh

( hepimizin bebişlerine )

benimde kızım olcak inşş.ben tatlıda yedim ekşide ama daha çok ekşiye düşkündüm erik turşu acı şeyler çekti cnm hiç tatlıya aşermedim.ama yeme konusundada problem yok.tatlıda yiyorum ekşide.cimcimemiz daha çok ekşi istiyo:=)hareketlerinide hissediyorum artık minicik tekmeler atıyo annesine bizim zilli:=)) ye ekşiyi çıkar ayşeyii:))))

kız!!! kız!!!! kız!!!!:lepi: evet bebeğim kız allahım sana şükürler olsun dileğimi verdin bana.Kızlar sizede çok teşekkür ederim yorumlarınız hep rahatlattı beni darısı herkesin başına:teytey:

Amin amin, Rabbim olmayanlara nasip eylesin. Elhamdülillah bize miss gibi melekler verdi

eşimde hep erkek hayali kuruyor bende oğlumuz olsun istiyorum ama bana kız olacakmış

gibi geliyor nedense.Hayırlısı olsun diyorum genede sağlıklı olsun ahlaklı faydalı bir insan olsun

gerisi önemli değil.Bir soğukluğunun üzüntüsünün olacağını sanmıyorum ama yinede

eşimin isteğinin olmasını da çok istiyorum bir bebeğimiz olacağını öğrendiği akşam sabaha kadar

uyuyamamıştı o kadar sevinmişti ki o sevinç devam etsin diyorum ama genede sağlıklı ve

hayırlı bir evlat olması birinci isteğim.Böyle bir mucizeye sahip olmuşken cinsiyet ayrımı yapmakta

şımarıklık ve şükürsüzlük gibi geliyor o kadar çok bebeği olmasını isteyen insan var ki

Allah herkesin gönlüne göre hayırlısıyla verir inşallah :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…