Doğuma Hazırlık Kız bebeğime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

donus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
103
1
46
Antalya
arkadaşlar kızıma ecrin ismini koymayı düşünüyorduk anlamı bildiğimiz gibi değilmiş o yüzden değiştirmek istiyoruz aklınıza gelen güzel-değişik isimleri paylaşırmısınız anlamları ile birlikte.... doğuma 2.5 ayımız var...bebeğimin eksikleri için siz annelerden yardım istedim isim konusundada sizlerden yardım almak istiyorum şimdiden tşk ediyorum herkese.....

Alya canım bir arkadaşımın ismi çok farklı gelmişti bana yüksek gök yükseliş demekmiş anlamıda
Karmen var parlak kırmızı demek buda yabancı isim falan değil sadece çoook nadir bunlar
Bade ismide hoş geliyor aşk kutsal sevgi demek.. sana kalmış canım kuzenimin ismi Bade Karmende teyzemin
:

Son düzenleme:
karmen türkçe mi?

ben de defne ismini çok beğeniyorum...

Ecrinin anlamı : Allahın hediyesi demek. Bence gayet güzel bi anlamı var.

bergüzar veya leyla koy bence canım.gerçekten çok güzel isim.ecrini iyiki koymamışsınız.artık herkes onu koyuyor.benm adım merve.baya merve var.kızınız büyüyüncede baya ecrin olacak .bence pek olmayan isimleri koyun.

ZEHRA: Beyaz ve parlak yüzlü olan
BENNUR:Işık saçan.
BİLGE: Çok bilgili ve bilgisini yararlı kullanan kişi
DİLAN:Gönüllerce olan,yürekler dolusu.
ECMEL: Çok güzel
GÜLEDA: Gül gibi güzel ve nazlı.
NİSA: Kadın,kadınlar.
SANEM: Çok güzel kadın
SARA: Halis, saf, katkısız
ZEHRA : Çok beyaz, parlak yüzlü

kızım olursa düşüneceklerimden bunlar daha cinsiyetimiz belli değil bence çocugun ilerki yaşamını çok etkiler öğrencilik meslek iş hayatında yaşlanıncada seslenilecek güzel sade ismi olmalı bence.evladınız hayırlı olsun:)

ecrin 3 tane arkadaşım var kızlarının ismi
maşallah hepside birbirinden güzel
bence konulabilir allahın hediyesi ,mükafatı demek
bundan daha güzel bir anlam olabilir mi?

ama başka olsun diyorsan
melis,duru,deniz,burçe,gökçe,lina,sıla,öykü,eslem,ela olabilir :)

evet bende anlamı o diye düşündüm ama biraz daha araştırınca arapça kökenli ve anlamının değişik olduğunu göreceksiniz

Ecrin, ücret demekmis galiba. Ben öyle duymustum.

Ayris, Yazel, Ada, Öykü, Masal, Simay,Kumsal, Eylül, Cagil, Su, Yaren

Bunlarda benden canim, belki aralarinda begenndigin olur :)

Hayatımda hiç sevmediğim hatta nefret ettiğim bii isim varsa o da '' ecrin ''

Anlamını bilmiyorum ama çokkk ağır bi isim geliyo bana.
Eşimle eğer bi kızımız olursa ismi CANSIN
oğlan olursa CAN

Efnan : cennetteki güzel gözlü huri anlamında ..
ZeyneB ' de olabilir .. babasının mücevheri demek .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…