Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim teşekkür ederim cevap yazdigin için mide sismesi gibi bisey olusuyormu bide kac haftalik hamilesin?valla karnımda gaz varmıs gıbı yuvarlak mınnak kucuk sirin :)
bebegı yukarda tasımak nedır bılmıyorum ılk kez duydum
Yani midende şiş kaç haftalik bebeğin kiınan kısıden kısıye degısıyor bana ılk erkek dedıler kız cıktı
her hamılelıgınde bıle bırbırınden cook farklı gecıyor
reflu 1 ay once basladı bende
mıdenın acı suyu gelıyo gaz oluyor yedıgıme ıctıgıme dıkkat edıyorum gunluk 20 dk yuruyus ıyı gelıyor
Baya buyumussunuz siz benimki daha 2,5 aylık karnimin buyumesi erkek anlaminami geliyor5 ay bıttı
ılk aylarda 6-7 aylık gıbıydıBaya buyumussunuz siz benimki daha 2,5 aylık karnimin buyumesi erkek anlaminami geliyor2,5 aylikken cok bellimiydi karniniz?
teşekkür ederim konuma yorum yaptigin icin rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinılk aylarda 6-7 aylık gıbıydı
ılk aylar cok gaz oluyor
ben karnım ınsın dıye baya yememe ıcmeme hareketıme dıkkat ettım
12 kılo verdım ılk 4 ay
karnının buyukluguyle cınsıyet bellı olmaz
hayırlısı neyse o olsun![]()
2.kızıma hamileyim :)
2si de birbirinden farklı benim karnım küçük top gibi yayık değil herkes erkek karnı gibi diyor
Öyle şeylere inanmıyorum ben
Mide yanması şişlik gaz bulantı ilkinde olmamıştı ama bunda epeyce oldu
Hayırlı olsun size de sağlıkla gelsin kızınız
Goguslerimde asiri bi hassasiyet var karnim baya bi genis ama erkek gibi mide kismida büyüdü kilomu alıyorum cozemedim teşekkür ederim msj icinCanim ilk zamnlrda gaz oluyo baya.kiz karni genis derler benimki sivri onlara takilmaherkesinki bir olmuyor
Kac haftalik gebesin canim dr ne zaman söyledi cinsiyetini?Küçücük top gibi bi göbeğim var :)) kız için yaygın olur derler basenlerin büyür falan filan hepsi yalanmış hiç alakası yok![]()
29.haftanın içindeyim. 17 haftalıkken öğrenmiştim kız olduğunu :))Kac haftalik gebesin canim dr ne zaman söyledi cinsiyetini?
Allah anali babali bagislasin inşallah29.haftanın içindeyim. 17 haftalıkken öğrenmiştim kız olduğunu :))
Âmin hepimizinkini inşallahAllah anali babali bagislasin inşallah
Erkeklerde de göğüs agrin varmiydi ben kizimda dokunamiyordum hep sizlardi kizlar da cok oluyormus kiz hormonlarindan dolayi. Bnm simdilik yok ins Benimki oğlan sizin ki kiz olurGoguslerimde asiri bi hassasiyet var karnim baya bi genis ama erkek gibi mide kismida büyüdü kilomu alıyorum cozemedim teşekkür ederim msj icin