Doğuma Hazırlık Kiz bebek hamileleri vaya anneleri bi bakarmisiniz ya

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Orkd

Ahirette duamsin <3
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
484
173
18
Kiz bebege hamilelikte karninizin büyüklugu ne kadardi sekli nasildi bide bebegi yuksekte tasimak ne demek?

valla karnımda gaz varmıs gıbı yuvarlak mınnak kucuk sirin :)
bebegı yukarda tasımak nedır bılmıyorum ılk kez duydum

valla karnımda gaz varmıs gıbı yuvarlak mınnak kucuk sirin :)
bebegı yukarda tasımak nedır bılmıyorum ılk kez duydum
Canim teşekkür ederim cevap yazdigin için mide sismesi gibi bisey olusuyormu bide kac haftalik hamilesin?
Ben 11 hafta 4 günlük oldum Karnım mideden itibaren büyüdü cinsiyetini bilmiyorum cevremdekiler kiz karnina dönmus dediler merak ettim
.

ınan kısıden kısıye degısıyor bana ılk erkek dedıler kız cıktı :D
her hamılelıgınde bıle bırbırınden cook farklı gecıyor
reflu 1 ay once basladı bende
mıdenın acı suyu gelıyo gaz oluyor yedıgıme ıctıgıme dıkkat edıyorum gunluk 20 dk yuruyus ıyı gelıyor

ınan kısıden kısıye degısıyor bana ılk erkek dedıler kız cıktı :KK70:
her hamılelıgınde bıle bırbırınden cook farklı gecıyor
reflu 1 ay once basladı bende
mıdenın acı suyu gelıyo gaz oluyor yedıgıme ıctıgıme dıkkat edıyorum gunluk 20 dk yuruyus ıyı gelıyor
Yani midende şiş kaç haftalik bebeğin ki

Baya buyumussunuz siz benimki daha 2,5 aylık karnimin buyumesi erkek anlaminami geliyor :KK66: 2,5 aylikken cok bellimiydi karniniz?
ılk aylarda 6-7 aylık gıbıydı
ılk aylar cok gaz oluyor
ben karnım ınsın dıye baya yememe ıcmeme hareketıme dıkkat ettım
12 kılo verdım ılk 4 ay
karnının buyukluguyle cınsıyet bellı olmaz
hayırlısı neyse o olsun ;)

P
ılk aylarda 6-7 aylık gıbıydı
ılk aylar cok gaz oluyor
ben karnım ınsın dıye baya yememe ıcmeme hareketıme dıkkat ettım
12 kılo verdım ılk 4 ay
karnının buyukluguyle cınsıyet bellı olmaz
hayırlısı neyse o olsun :KK66:
teşekkür ederim konuma yorum yaptigin icin rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Canim ilk zamnlrda gaz oluyo baya.kiz karni genis derler benimki sivri onlara takilmaherkesinki bir olmuyor

2.kızıma hamileyim :)
2si de birbirinden farklı benim karnım küçük top gibi yayık değil herkes erkek karnı gibi diyor
Öyle şeylere inanmıyorum ben
Mide yanması şişlik gaz bulantı ilkinde olmamıştı ama bunda epeyce oldu
Hayırlı olsun size de sağlıkla gelsin kızınız

2.kızıma hamileyim :)
2si de birbirinden farklı benim karnım küçük top gibi yayık değil herkes erkek karnı gibi diyor
Öyle şeylere inanmıyorum ben
Mide yanması şişlik gaz bulantı ilkinde olmamıştı ama bunda epeyce oldu
Hayırlı olsun size de sağlıkla gelsin kızınız

Inşallah kiz dir bebegim ama ben cinsiyetini bilmiyorum karnim kocaman oldu sivri degil aynaya bakinca yayvan gibi ilk iki bebeğim erkek 3. Bebegim bu haliyle gönlüm kiz olmasini istiyor ama icim hep erkek modunda bilmiyorum ya hayirlisi :(

Canim ilk zamnlrda gaz oluyo baya.kiz karni genis derler benimki sivri onlara takilmaherkesinki bir olmuyor
Goguslerimde asiri bi hassasiyet var karnim baya bi genis ama erkek gibi mide kismida büyüdü kilomu alıyorum cozemedim teşekkür ederim msj icin

Küçücük top gibi bi göbeğim var :)) kız için yaygın olur derler basenlerin büyür falan filan hepsi yalanmış hiç alakası yok :KK48:

Küçücük top gibi bi göbeğim var :)) kız için yaygın olur derler basenlerin büyür falan filan hepsi yalanmış hiç alakası yok :KK48:
Kac haftalik gebesin canim dr ne zaman söyledi cinsiyetini?

Goguslerimde asiri bi hassasiyet var karnim baya bi genis ama erkek gibi mide kismida büyüdü kilomu alıyorum cozemedim teşekkür ederim msj icin
Erkeklerde de göğüs agrin varmiydi ben kizimda dokunamiyordum hep sizlardi kizlar da cok oluyormus kiz hormonlarindan dolayi. Bnm simdilik yok ins Benimki oğlan sizin ki kiz olur:KK25:

Back
X