Bebek İkinci El kız bebek icin uygun fiyatlı park yatak

NOTEL

♡❣️Gogoviç♡❣️
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
119
33
18
Arkadaslar uygun fiyatlı bir park yatak arıyorum. Geçici olarak kullanacagım o yüzden uygun bisey istiyorum. Kiz icin olmasina gerek yoktur. Ama kizim için arıyorum o yüzden kız icin olmasi tercihimdir :)

Ne kadarlık bırsey ıstıyorsunuz?
Canım en fazla 100 150 tllik oda marka kaliteli bisey olursa yoksa 40 50 liralik biseyde olur gecici olarak kullanacagim atamamiz baska bir sehire oldugu icin apartta kullanacagim :)
Sende var mi canim?

Eklentiler

• lBYP-DLC3031_1.webp
    lBYP-DLC3031_1.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 42
Sadece Titresimi yok geri kalan ara kat-alt acma yeri-uzerının oyuncagı mevcut yandan kendı ceplı zaten baska bır park yatagımız oldugu ıcın bunu sadece tatıllerde kullandık toplasanız 10 defa yatmamıstır ındırım yapsam bıle en son 150 olur bu fıyata zaten cok uygun daha temızını bulamazsınız

Sadece Titresimi yok geri kalan ara kat-alt acma yeri-uzerının oyuncagı mevcut yandan kendı ceplı zaten baska bır park yatagımız oldugu ıcın bunu sadece tatıllerde kullandık toplasanız 10 defa yatmamıstır ındırım yapsam bıle en son 150 olur bu fıyata zaten cok uygun daha temızını bulamazsınız
Canım kurbilito arkadas 80 lira diyor o daha uygun olur cunku gecici olarak kullanacagız :) cok tesekkur ediyorum anlasamazsak aklımdasın canım

Canım kurbilito arkadas 80 lira diyor o daha uygun olur cunku gecici olarak kullanacagız :) cok tesekkur ediyorum anlasamazsak aklımdasın canım
. Bence geçici kullanacaksanız iki katı para vermeyin zaten o arkadaştan alın sizin için daha iyi olur rica ederim ben teşekkür ederim eğer sıfır almamış olsaydım çok uyguna verirdim kusura bakmayın lütfen

Günceldir hala park yatak bulamadık. Uygun fiyatlı olsun istiyorum. Herseyi tam olsun istiyorum mümkünse oyuncakları saglam olsun.

Back
X