- Konu Sahibi 1sadekahve
-
Kızım olursa vera koymayı düşünüyorum :) çok sevdiğim kız isimlerinden. Birde Meva çok severim..Saglık olsun hm nın kızına vera ismini koyarız bızdeilla koycam ısmı bırıne ama..
İnsallah olur koyarsınKızım olursa vera koymayı düşünüyorum :) çok sevdiğim kız isimlerinden. Birde Meva çok severim..
Ben iki isim seviyorum.İnsallah olur koyarsın❤ meva da cok guzelmıs. Vera da ısrar ediyorum ama
Profilinde bebek fotosu var ya, bebegın var sanıyordum senı.Ben iki isim seviyorum.
Alya Vera,
Yada Asel vera olabilirama vera olur inşallah bi hamile kalayım hayırlısı ile
Amin amin.Profilinde bebek fotosu var ya, bebegın var sanıyordum senı.
Rabbım hayırlı saglıklı evlat nasip etsin ınsallah
Hakikaten ya ne rahatsız edici hepsine beğenmedim atmış ,amaç neyse@zorunlunick Beğenip beğenmeyecek olan kişi siz değildiniz ama neyse
ahha , kararından cayma :)Biz ilay zeren koymaya karar verdik ama bugün beni mihra isimli bir bayan aradı adım mihra diyince okadar kulağıma hoş geldi ki isim çok alakasız bir aramaydı yani sırf kafamı karıştırmak için aramıştı sanki of doğurmak üzereyim tam karar verdim diyorum mihra nerden çıktı ya
Ecem, Burcu, Vera, Yaz bence çok güzel kız isimleri. Ama ben en çok Feris’i beğenirim. Şık ve zarif kadın demek.
Benim sevdigim isimleri esim begenmiyor onunkileri ben bir anlasamadik. Bebek dogunca karar verecegz herhaldeDuru bir kızım olursa duru koyacagım
Asya bu ismi de çok severim
Ben hayatımda bera diye isim duymadimBera erkek ismi :) yani çevremde hiç bera diye kız görmedim hepsi erkek 3 Bera var hepsi de aslan gibi :)
Benimkide vera hadi neyse bnde cok begenmedim de yaz, inci, nil falan güzel begendremiyozahha , kararından cayma :)
Vera felan istemiyo bizimki yazı hic istemez ben begeniyorum, vera ,
Hahaha sahabe ismi aslındaBenim sevdigim isimleri esim begenmiyor onunkileri ben bir anlasamadik. Bebek dogunca karar verecegz herhalde
Istedgm ismi hic sevmedigim biri koymus benim yeni haberim oluyor onu koyacaktim vazgectim laf yapacak çünkü
Ben hayatımda bera diye isim duymadimguzel degil bence
Beta olmasın oBera testi diye bişiy var ama konumuzla ilgisi yok
Kusura bakmayın güldüm ama okurken bi tuhaf oldumBugun dusundum kizim olsa tezer koyardim diye.
en sevdigim yazar tezer ozlu.
Olabilir ben kuranda gecen isimleri pek beğenmiyorum zaten.Hahaha sahabe ismi aslındaiyilik anlamına geliypr sanırım ama erkek ismi
Kusura bakmayın güldüm ama okurken bi tuhaf oldum
Tezer erkek ismi değil mi yaBugun dusundum kizim olsa tezer koyardim diye.
en sevdigim yazar tezer ozlu.
Kuranda geçmiyor ki Bera ismiOlabilir ben kuranda gecen isimleri pek beğenmiyorum zaten.ne ismi olursa olsun beni cekmedi icine. Bu ara farkli isim furyasi cikti zaten tekerleme gibi isimler.
Olsun gecse de begenmezdimKuranda geçmiyor ki Bera ismi
Sahabe ismi sadecee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?