kız bebek isim önerisi

Olsun gecse de begenmezdim
Aman kucağımıza alinca insallah koyacagiz heralde ne bileyim baksana halime.
Ece nil diyorum yohk diyor babasi nil neymis. Bilmem ne hecelemesi kotuymus , kaba gibiymis, o neymis
Kaç haftalıksn canım

Neye karar verirsen güncelle olmaz mı:)
Bana yorum yapmadın koyduğum isimleri beğenmedin mi?
Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. Ne zamana doğum?

Biz Ezgi koyduk küçüğe şimdi her yerde duyuyorum:))
Büyüğün ismi Esin.
Ayça, Gökçe, Damla, Ebru sevdiğim isimlerden.
Bildirimler fazla gelmisti o ara karismis araya sanirim. Yoksa her isim yazana göre guzel
Esin aklimdan gecmisti bir ara aslında.
Ayca gökçe ebru isimlerini sevmiyorum birazda sanirim cevrede o isime sahip olanlardan kaynakli. Damlalar bana hep burnu havada olur gibi geliyor misal
Ezgiyi onerenler oldu güzel isim. Algida secicilik olmustur simdi. Allah saglik sihhat versin ikisinde

Ederim tabii Allah sanada versin insallah kucagin en yakin zamanda dolsun hepimizin bebisleri saglikli sihhatli olsun. Hoc dert etme Allah verir zamani vardir sadece❣
Amin inşallah canım benim.
Eşim tedavi olursa Allahın izniyle olur inşallah

Evet isimler önemli.
Amiinn sağol. Hepsine

Bu konu bana çok çok tatlı geldiAralarda çok da güzel isimler var ..Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah .Benim de kızım var .Bir yaşına girecek..Ben dekontu açmıştım .İsmini belirledigimizde 34 haftalık hamileydim .Artık hormonların da etkisiyle kizim isimsiz diye bunalıma girmiştim .Hatta bir ay evde isim düşünme mevzusunu yasaklamistikYasak bitince pat diye karar verdik. İPEK oldu kizimin adı.Herkes çok beğeniyor .Çok güzel tepkiler alıyorum.Esinle ortak begendigimiz tek isimdi .Beğendiğim diğer kız isimleri;

İnci
Nilay
Duru
Ece
İlay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…