- Konu Sahibi 1sadekahve
-
Kaç haftalıksn canımOlsun gecse de begenmezdim
Aman kucağımıza alinca insallah koyacagiz heralde ne bileyim baksana halime.
Ece nil diyorum yohk diyor babasi nil neymis. Bilmem ne hecelemesi kotuymus , kaba gibiymis, o neymis
Başka yorumlarımıza bilenmiştir, kısmet buraya olmuşturHakikaten ya ne rahatsız edici hepsine beğenmedim atmış ,amaç neyse
24 senKaç haftalıksn canım
Yok gerçekten bera testiBeta olmasın o
Unisex muhtemelen.Tezer erkek ismi değil mi ya
Hamile değilim ki :)24 sen
Bende yazinca hamile sandim ama yanda kucuk pammik eller varmis ya ❣Hamile değilim ki :)
Küçükmüş daha çok var sana
Bildirimler fazla gelmisti o ara karismis araya sanirim. Yoksa her isim yazana göre guzelBiz Ezgi koyduk küçüğe şimdi her yerde duyuyorum:))
Büyüğün ismi Esin.
Ayça, Gökçe, Damla, Ebru sevdiğim isimlerden.
Keşke pamuk eller benim bebemin olsaydı, İnşallah olur hamilesin dua eder misinBende yazinca hamile sandim ama yanda kucuk pammik eller varmis ya ❣
Kucuk ama zaman geciyorolsun napalim
Ederim tabii Allah sanada versin insallah kucagin en yakin zamanda dolsunKeşke pamuk eller benim bebemin olsaydı, İnşallah olur hamilesin dua eder misin
Amin inşallah canım benim.Ederim tabii Allah sanada versin insallah kucagin en yakin zamanda dolsunhepimizin bebisleri saglikli sihhatli olsun. Hoc dert etme Allah verir zamani vardir sadece❣
Ben de Azra ismini cok severim.Ben de Azra Miray düşünüyorum :)) Azra lar nasıl acaba hocam :)
Oğlumun adı Mirza çok hareketli...
Bera bir arkadasimin kizinin ismi..Bera erkek ismi :) yani çevremde hiç bera diye kız görmedim hepsi erkek 3 Bera var hepsi de aslan gibi :)
Ya hiç duymadım ben kız ismi olarakBera bir arkadasimin kizinin ismi..
Evet isimler önemli.Bildirimler fazla gelmisti o ara karismis araya sanirim. Yoksa her isim yazana göre guzel
Esin aklimdan gecmisti bir ara aslında.
Ayca gökçe ebru isimlerini sevmiyorum birazda sanirim cevrede o isime sahip olanlardan kaynakli. Damlalar bana hep burnu havada olur gibi geliyor misal
Ezgiyi onerenler oldu güzel isim. Algida secicilik olmustur simdi. Allah saglik sihhat versin ikisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?