Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimNeva veya Nida
Teşekkür ederimArya hos bence .inci, melisa da tatli
Çok teşekkür ediyorumDünya ve İpek isimleri benim çok hoşuma gidiyor.Saglikla kavuşun bebisinize![]()
İnciMerhaba arkadaşlar hamileyim kızım olacakama bir türlü isme karar veremiyorum yardımcı olursanız coook sevinirim.sürekli aynı isimler karşıma çıkıyor ves sıkıldım bu isimlerden açıkçası(Lina,arya,alya,duru ……gbi gbi)farklı isimler önerir misiniz
![]()
MercanMerhaba arkadaşlar hamileyim kızım olacakama bir türlü isme karar veremiyorum yardımcı olursanız coook sevinirim.sürekli aynı isimler karşıma çıkıyor ves sıkıldım bu isimlerden açıkçası(Lina,arya,alya,duru ……gbi gbi)farklı isimler önerir misiniz
![]()
Mihra Aksa Beyza Zeynep HümaMerhaba arkadaşlar hamileyim kızım olacakama bir türlü isme karar veremiyorum yardımcı olursanız coook sevinirim.sürekli aynı isimler karşıma çıkıyor ves sıkıldım bu isimlerden açıkçası(Lina,arya,alya,duru ……gbi gbi)farklı isimler önerir misiniz
![]()
Çok zormuş isim koymak değil miBenimde kızım olacak inşallah bende kararsızım ama Ceylin ,Miray ,Ecrin isimleri hoşuma gidiyor bende isim arıyorumİpek,inci , Alya da güzel fakat çevremde olduğu için eledim bunları
Pamir erkek ismi degil mi yaValla ben Pamir koyacaktım ama olmadi![]()
Kesinlikle çok zormuşÇok zormuş isim koymak değil mi![]()