Kız Bebek İsteyenler Buraya:)

selifor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
4.801
7.952
158
Öncelik sağlıklı olmalari tabi ki ama benım icimden hep kız gecmistir ayri bir zaafim var kiz bebeklere kiz cocuklarina Allahim nasip eder insaAllah benim gibi kız cocuk hastasi olanlar gelin konuşalım ya da hamile olup kızı olacaklar opuldunuz:KK200::KK46::anneadayı::anne:

Son düzenleme:
Bende hep kız kıyafeti falan alırım ama erkek istiyorum hatta ikiz :olamaz::KK48:
Rabbim hayırlı evlatlar versin bakalım bize ne yazmış bekliyoruz:KK51:
İnşaallah daha fazla beklemeyiz:silah:
InsaAllah canım tez vakitte gonlunden gecen nasip olsun:dua:
Kizlar için cok güzel ciciler var ama erkeklere fazla secenek yok insanin gözü çekiyor:KK45:

Ben de kız bebeklere bi ayrı düşkünümdür,ilk hamileliğimde daha cinsiyetini bilmeden gözüm sadece kız bebek kıyafetlerine giderdi neyse ki kursağımda kalmadı ve minnoş bir kızım oldu:KK68: 2.bebeği de başta sağlıklı olmak üzere kız istemiştim ama tutturamadık bu sefer oğlan:KK45: her şeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet fln önemli değil:dua:

Oyy çok az kalmış... Rabbim kolay doğumlar nasip etsin Can'ım benim.. Bize de dua et nolur ❤️❤️❤️
Ben de kız bebeklere bi ayrı düşkünümdür,ilk hamileliğimde daha cinsiyetini bilmeden gözüm sadece kız bebek kıyafetlerine giderdi neyse ki kursağımda kalmadı ve minnoş bir kızım oldu:KK68: 2.bebeği de başta sağlıklı olmak üzere kız istemiştim ama tutturamadık bu sefer oğlan:KK45: her şeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet fln önemli değil:dua:

Oyy çok az kalmış... Rabbim kolay doğumlar nasip etsin Can'ım benim.. Bize de dua et nolur ❤️❤️❤️
Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısyla gelir. Allah gönlünden geçen bütün güzellikleri nasip etsin size,dua etmez miyim hem de seve seve ederim:dua:

Saglikla büyüsünler insaAllah kolay dogum nasip etsin Rabbim benim hayalimde önce kiz sonra bir erkek nasip olur inşaAllah ne kadar kiza duskun olsamda erkektr isterim ama ilk kiz evlt duygusunu yasamak istiyorum Mevlam ne uygun görürse artik saglikla huzurla büyüt minnoslarini canm:anne::KK46::KK200:

Saglikla büyüsünler insaAllah kolay dogum nasip etsin Rabbim benim hayalimde önce kiz sonra bir erkek nasip olur inşaAllah ne kadar kiza duskun olsamda erkektr isterim ama ilk kiz evlt duygusunu yasamak istiyorum Mevlam ne uygun görürse artik saglikla huzurla büyüt minnoslarini canm:anne::KK46::KK200:
Sağol canım,inşallah hayırlısıyla her şey gönlünce olur:dua: kız evlada sahip olmak gerçekten çok güzel,büyüdüklerinde annenin can yoldaşı oluyorlar kendimden biliyorum,annemle eskiden ne kavgalar ederdik ama şimdi hele ki anne olduktan sonra annemin kıymetini daha iyi anladım dünyaları yıkarım onun için. Kız evlat olmak böyle birşey heralde,iki tane kızı olanlar daha da şanslı anneannemin lafı.

Kızlar meraba burası aradığım topikEn Büyük KK2 tane oğlum var ve suan kız için çok dua ediyorum ALLAH isteyen herkese inşallah bu güzel duyguları tattirir. Tabi bu ay biraz çalışmada yaptim:olamaz:bakalım bat 4 temmuz nolacak

Sağol canım,inşallah hayırlısıyla her şey gönlünce olur:dua: kız evlada sahip olmak gerçekten çok güzel,büyüdüklerinde annenin can yoldaşı oluyorlar kendimden biliyorum,annemle eskiden ne kavgalar ederdik ama şimdi hele ki anne olduktan sonra annemin kıymetini daha iyi anladım dünyaları yıkarım onun için. Kız evlat olmak böyle birşey heralde,iki tane kızı olanlar daha da şanslı anneannemin lafı.
Bizde annemle kavga ederdik evlenince anladim kiymetini anne olsam nasil olur acaba yaga bala sokarim annemi iyice kiymetli olur evleneli masaAllah birbirmize kizmadik kirilmadik bile 7 ayda cok sukur kiz olsun camurdan olsunda demisler oda dogru bir laf demekki:halay:

Kızlar meraba burası aradığım topikEn Büyük KK2 tane oğlum var ve suan kız için çok dua ediyorum ALLAH isteyen herkese inşallah bu güzel duyguları tattirir. Tabi bu ay biraz çalışmada yaptim:olamaz:bakalım bat 4 temmuz nolacak
Canim Allah ogullarini sana bagislasin korusn saglikla büyüsünler insaAllah kiz evlat duygusunuda tadarsin kocamn amin:dua:

Ben de hamileligimi öğrendiğimden beri elim hep kız kıyafetlerine gidiyo çok şükür nasip etti rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Amin canim istediğin duaların kabul olduğunu görmek muhteşem bir duygudur sanırım. ..şükür benimde ogullarim var ama bende bi kız hastasıyım..olmayan hep cazip gelir yaa :KK49:canım özel bişeyler yapmısmiydin kız için. .gerçi ben bu ay yumurtlamadan önceki günleri biraz değerlendirdim ama...olmazsa sonra yapacağım bilgilerim cogalabilir

Ben de hamileligimi öğrendiğimden beri elim hep kız kıyafetlerine gidiyo çok şükür nasip etti rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Saglikla dünyaya gelsin insaAllah kızın canım benim bizlerede nasip olsun saglikla hayirlisiyla:anne:

Back
X