- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Aynen bende ikincide sola yatmistim bendede tutmadi bizim hersey ne kadar benzio ya:)saskinimKizlar Ben de sola yatma yontemı tutmadi. 2. Oglumda iliski sonrasi sola yatmistim.
Kaderimizde kiz bebek yokmus tatlim.Aynen bende ikincide sola yatmistim bendede tutmadi bizim hersey ne kadar benzio ya:)saskinim
Eşin demi kız istiyor cnm önce kadın zevk almalı diyenler filanda var da bilmiyorum artıkRabbim sağlıkla kavustursun canım bende sola yattım sirkelivajinal düş yaptım 65 saat önce ilişki oldu sut ağırlıklı beslendikleri ve tanı ki en en onemlisihayirli ve sağlıklı bir evlat diledik. İnşallah nasibimiz kızdır bakalım.
Canim nasip 3.de olur ins dene sende bende denicem hele dogsun buyusundeKaderimizde kiz bebek yokmus tatlim.
Asil eşim istiyor desem o aşıladı aslında bana yoksa 3. Çocuk çok uzak bir düşünce. Düşün cevremde ailerimizda maç 2 çocuk hep ilkim bu anlamda.Eşin demi kız istiyor cnm önce kadın zevk almalı diyenler filanda var da bilmiyorum artık
Benimde ilk erkek tuttu ikinci kız tutmadı binada kiz diyoda bakcaz iki hafta sonraçin takvimine güvenmiyorum ben
sizin cinsiyet neymiş :)
Belli oldu mu cinsiyetiniz?Daha belli degil bakalim.hayirlisi necikarsa bahtimiza artik. Allahtan esimin takintisi yok 5 kizimizda olsa hayır demeyiz..
Rabbim seninde gönlüne göre versin arkadaşım.Mrb kızlar rabbim herşeyden önce sağlık evlatlar nasip etsin ve isteyen herkesede evlat sahibi olmayı kısmet etsin benimde bir kızım var ikinciye hamileyim şuan 18 haftanın içindeyim allah biliyor ya hep dua ettim rabbim evladın hayırlısı olsun hamdolsun bi kızım var buda erkek oşsun istedim çünkü bnm hamileliğim çok kötü öyle bi hamilelik ki hiç bir şekilde yerden kalkamıyorum kızıma bile bakamıyordum yediremiyordum üstünü bile giydiremiyordum o derece bu erkek olsa bitti bi daha istemm derdim ve çok dua ettim rabbime dün gittim doktor çokta üstünde durmadı görsem söylerim dedi kıza benziyo deyip kestirip attı ya o an bilmiyorum içimde bişey koptu ya ne olur kızmayın bana sonra eve geldim namazımı kıldım dua ettim rabbime demekki bu hayırlısıymış dedim işte bazılarımız kız ister bazılarımız erkek keşke herşey gönlümüze göre olsaydı bazılarımız kız evlada bazılarımız erkek evlada hasretken bazılarımız evlat sahibi olmaya hasret onun için bu konuyu açan arkadaşı çok ii anlıyorum kuzenimin eşi dedi bn 4 ay boyunca bebeğime erkek dediler ve bn çok ağladım dedi onunda 2 oğlu var kız istiyordu ve 4 ayın sonunda bebeğinin kız olduğunu öğrendi rabbim hepimizin gönlüne göre versin lütfen kimse kimseyi asla yadırgamasın çünkü anlatılamayacak çok şeyler de var rabbim isteyen herkesede evlat nasip etsin bnde erkek istedim fakat kıza bnziyo dedikısmet
Konuya denk geldim yorumları okumadan yazıyorum cevap verdiyseniz kusura bakmayın kız mı erkek mi bebiş ben hep bir kızım olmasını istemiştim ve iki çocuk düşünüyordum ilk önce iki oğlum oldu ve çin takvimine göre ikisininde kız olması gerekiyordu küçük oğlum 14 aylıkken hiç beklemediğimiz bir anda hamile olduğumu öğrendim ve çin takvimine göre erkekCinsiyeti kadın yumurtlaması ya da takvim değil, Tek bir şey belirliyor spermdeki X ve Y..
Bu kadar basit. Yani %50
Hayırlısını isteyin böyle şeylere de inanmayın lütfen
Ewet hamile şuan ve doktoru erkek demis 3. Oğluna hamile sanırım dediğin gibi yöntemlerin hepsi boşKonu sahibi 3.cocuga hamile kaldi mi, kaldıysa cinsiyeti belli oldu mu bilmiyorum ama cinsiyeti onceden belirlemenin bir yolu yok. Babadan ne gelirse o. Burda sayfalarca yontemlr yazilmis saniyorum ama okuyup da bosuna deneyip yorulmayin arkadaslar :) en onemlisi sagliklisini istemek...
En son erkek demişti.
Merhabalar... Allah gönlünüze göre versin...6 ve 2 buçuk yaşlarında 2 kızım var çok şükür... 2. Kızıma hamile kalmadan önce denedim Çin takvimini... 2. çocuğum erkek olur ümidiyle ne kadar saçma birşey olduğunu bilsemde Çin takviminin :) denedim yinede... kızım oldu... Allah güzel ömür nasip etsin evlatlarımıza... Bende erkek çocuk istiyorum onunda tadına varmak istiyorum... nasip kısmet diyelimMerhaba arkadaşlar,
Öncelikle lütfen hayırlısını iste sağlıklısını iste gibi akıl verme durumuna girmeyin. Çok şükür o kadarına benimde aklım eriyor.
Biri 7 ve biri 2 yaşında iki erkek evladım var şükürler olsun. Rabbim eksikliklerini göstermesin. Yaşım 33 ve bir bebek daha istiyorum ve kız bebeği çok arzuluyoruz eşim ben ve büyük oğlum. İnşallah Rabbim bizede nasip eder de ahir ömrümüzde o meyvenin de tadına bakarız.
Yalnız bu konu fazlasıyla kafamı kurcalamaya başladı. Çin takvimine göre nisan mayıs temmuz ve eylülde kız şansım yüksekmiş. Yumurtlama döneminden önce sık ilişki de kız şansını arttırırmış ki bilimsel olarak bu biraz mantıklı geldi. Yediklerine dikkat etmek rus takvimi sirkeli su ile vajinal duş vs. Bana matıksız geldi. Butun gun bunu düşünmekten yıldım ama aklımdan gitmiyor. Erkek de olsa başımın tacı elbette ama bu düşünce gitmiyor içimden. İnşallah Rabbim bana da hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin. Dualarınızda bana da yer verir misiniz? Allah razı olsun.
Oyle mi? Ben gormemisim cevabini demek ki.En son erkek demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?