Doğuma Hazırlık Kız, bebek konusu kafayı yedirtecek. Yardım edin :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eşin demi kız istiyor cnm önce kadın zevk almalı diyenler filanda var da bilmiyorum artık

çin takvimine güvenmiyorum ben
sizin cinsiyet neymiş :)

Rabbim seninde gönlüne göre versin arkadaşım.

Cinsiyeti kadın yumurtlaması ya da takvim değil, Tek bir şey belirliyor spermdeki X ve Y..
Bu kadar basit. Yani %50
Hayırlısını isteyin böyle şeylere de inanmayın lütfen
Konuya denk geldim yorumları okumadan yazıyorum cevap verdiyseniz kusura bakmayın kız mı erkek mi bebiş ben hep bir kızım olmasını istemiştim ve iki çocuk düşünüyordum ilk önce iki oğlum oldu ve çin takvimine göre ikisininde kız olması gerekiyordu küçük oğlum 14 aylıkken hiç beklemediğimiz bir anda hamile olduğumu öğrendim ve çin takvimine göre erkek ama kızım oldu demem o ki hepsi hikaye ne nasip olursa o

Konu sahibi 3.cocuga hamile kaldi mi, kaldıysa cinsiyeti belli oldu mu bilmiyorum ama cinsiyeti onceden belirlemenin bir yolu yok. Babadan ne gelirse o. Burda sayfalarca yontemlr yazilmis saniyorum ama okuyup da bosuna deneyip yorulmayin arkadaslar :) en onemlisi sagliklisini istemek...

Ewet hamile şuan ve doktoru erkek demis 3. Oğluna hamile sanırım dediğin gibi yöntemlerin hepsi boş

nasip işte iş yerinde 2 tane doğudan aile bilirim.birinde 4 birinde 6 tane kız vardı.biliyorsunuz onların erkek çocuk sevdasını.Allah nasip etmeyince olmuyor.bir tanesinin de ilk çocuğundan torunu erkek.:)

Merhabalar... Allah gönlünüze göre versin...6 ve 2 buçuk yaşlarında 2 kızım var çok şükür... 2. Kızıma hamile kalmadan önce denedim Çin takvimini... 2. çocuğum erkek olur ümidiyle ne kadar saçma birşey olduğunu bilsemde Çin takviminin :) denedim yinede... kızım oldu... Allah güzel ömür nasip etsin evlatlarımıza... Bende erkek çocuk istiyorum onunda tadına varmak istiyorum... nasip kısmet diyelim

2.oglum olacak nasipse.
Kiz olurmu ihtimaliyle asla 3. Dusunmuyorum.

Takvimler yumurtlama zamanlari as ermeye gore vs hepsi yalan.

Onlara gore kizim olması gerekiyordu.
Allah 2. Vermedi kiz 3.o da olmadı 4.
Yani nasibinde olana 2.olur zaten kiz.

Eşimin Bi tanıdığı vardı adam hep erkek çocuk istıyodu Allah ta hep kız verıyodu böyle böyle 7 kız çocuğu olmuş en sonuncu erkek olmuş adam baya uğraşmış ama erkek olsun diye

Benim de 2 oğlum var. İlk çocuktan itibaren hep kızım olsun istedim
Annemin 2 kızı var, ablamın 2 kızı var. Biraraya geldiğimizde hep konu erkek çocuklarının hayırsızlığı. O kadar sıkıldım ki. Bayramın son günü düşük yaptım. Doktora mantar şikayeti için gittim hamile olduğumu öğrendim. Sürprizz oldu. Kese görünmedi bir türlü, bir terslik olduğu belliydi ve bebek düştü. Annemin yorumu bebeğin kesin kızdı demekki vücudun kızları tutmuyor. Bu konular boğdu beni. Bazen ikinciyi doğurmasaydım kız mevzusunun üzerinde bu kadar durulmazdı diye düşünümeden duramıyorum. Nereye gitsem bu konu aaa 2 erkek yandın, aaa yaşlılığında bakmaz bunlar sana, bir tanıdığında 2 oğlu var şimdiden huzurevi sırasına girdi gibi cümleler duymaktan yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…