ne enteresan bişey öyle kremle açılırmıymış öyle bişey varsa bile bence arkadaş başka doktora götür bir doktorla kalma salıcakla.selam kızlar benim bebeğim 10 aylık.geçen gün yeni bir doktora gittim.kızımı muayene ettikten sonra kukusunun (yani cinsel organının) kapalı olduğunu söyledi.ve vajinal bir krem verdi.sabah akşam sürmemi söyledi.kime sorsam şaşırıyor bende şaşırdım.aynı doktor başka bir kız arkadaşımın bebeği içinde aynı şeyi söylemiş.kafan karıştı.ben bakınca hiçbirşey anlamıyorumki yorum yapayım.böyle birşey duyan bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa bana yazarsa sevinirim.sağlıkla kalın..
benim kizimda da oldu bu durumcok az aciklik vardi sonra tamamen kapandi.benide korkuttu kullandim geri biraktim cremi igne ucu kadar acildi kullanmayi biraktim.sonra tekrar kapandi kenar dudak kismi da birlesmeye basladi busefer cremi kullanmaya devam ettim kulak cöpüne sürüp hafif kapali bölüme sürmem söylendi isede yaradi.simdi rahatiz.bunda anormal bir durum yok dr.kapali ise dogru tedavi yolu bu gec kalindiginda büyük sorunlar cikiyormus kullanmani tavsiye ederim korkma.selam kızlar benim bebeğim 10 aylık.geçen gün yeni bir doktora gittim.kızımı muayene ettikten sonra kukusunun (yani cinsel organının) kapalı olduğunu söyledi.ve vajinal bir krem verdi.sabah akşam sürmemi söyledi.kime sorsam şaşırıyor bende şaşırdım.aynı doktor başka bir kız arkadaşımın bebeği içinde aynı şeyi söylemiş.kafan karıştı.ben bakınca hiçbirşey anlamıyorumki yorum yapayım.böyle birşey duyan bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa bana yazarsa sevinirim.sağlıkla kalın..
kızlar benimde 16 aylık bir kızım var bende ilk defa duydum bu durumu açıkcası hiç kontrol etmemiştim yada aklıma böyle bişi gelmedi dr randevumuza daha 15 gün biraz ayrıntılı anlatabilirmisniz nasıl bir kapalılık bu bende açıp bakıcam ...
benim kızımda 2,5 aylık ayın 23 ünde gitmiştik doktora tesadüfen genel kontrole götürmüştük sağolsun farketi kremi kullanmaya devam ediyorum açıldı şu an ama doktorumuz 10 gün daha kullanmamı söyledi dktor açıklamasında ise kukusunun ıslak kalmasından her annen,n orası acıyabilir düşüncesiyle iyi temizleyememesinden kaynaklandığını söyledi ben çok dikatli baksambile farketmezdim yani açılmazsa eğer cerrahi müdahale gerekebileceğini söylemişti çok korktum ama sorun yok şimdi allah a şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?