bende ilk defa duyanlardanım bencede başka bi dr gösterirsen seninde için rahatlamış olur krem kapalı bi yeri nasıl açacakki? biraz tuhaf geldi
internettede aradım böyle birşey hiçbir yerde yazmıyora.s
bence başka bir drada göster cnm en azından içiniz rahat eder
benim kızım çok küçük 47 günlük böyle bi durum şimdiden belli olur mu ilk defa duydum ve çok şaşırdım hiç aklıma gelmezdi dr kontrolümüz haziran 5 de yani daha çok var şimdi bende telaşlandım
selam kızlar benim bebeğim 10 aylık.geçen gün yeni bir doktora gittim.kızımı muayene ettikten sonra kukusunun (yani cinsel organının) kapalı olduğunu söyledi.ve vajinal bir krem verdi.sabah akşam sürmemi söyledi.kime sorsam şaşırıyor bende şaşırdım.aynı doktor başka bir kız arkadaşımın bebeği içinde aynı şeyi söylemiş.kafan karıştı.ben bakınca hiçbirşey anlamıyorumki yorum yapayım.böyle birşey duyan bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa bana yazarsa sevinirim.sağlıkla kalın..
kızlık zarı içerde zaten bunu dışardan anlayamayız ki bende ismini araştırıyordum teşekkürler biz şimdilik krem kullanıyoruz sonuç alamayabilirmişiz deneyeceğizbu konunun açılmasına sebep olan labial şinesidir. imperfore hymen (kapalı kızlık zarı) konusu bambaşkadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?