Kız bebekti erkek bebek oldu

kbrdglr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
652
333
103
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben ikinci hamileliğimi yaşıyorum Allah izin verirse ikisi de tüp bebek tedavisi ile oldu bir oğlum var 7 yaşında simdi de 15 haftalık hamileyim insallah 12 haftamda iki dr da kız dedi tüm aile sevinçlere boguldu 14 haftamda da dr um erkeğe döndüğünü söyledi yanlış bakmışım dedi benim icin sağlıklı olsunda gerisi boş ama ailem kiz olmadığı icin baya bozuldu sanki benim elimde sürekli bi kız doğuramadin filan resmen psikolojim bozuldu doğduğunda sevmeye gelirsiniz o zaman söylerim ben size dedim aman sanki hiç erkek bebek sevmedik diyorlar çok kırıldım artık tepki verdim öncesi bebek bebek diye cirpinanlar simdi kız olmadı diye tepki veriyor

Valla ben olsam göstermezdim böyle bi durumda çocuğumu. Ne demek bozulmak ya 😠

siz kendi huzurunuza kendi haneninizin içinde ki mutluluğa bakın.

Ne olursa olsun hep bir olumsuz konuşacak insanlar var .

Ev alirsin ay 3 odalı olsaydı araba alirsin ay bunun motoru düşük
Cocuk olmaz neden yok olur neden simdi yaptın yaptin 2.ne zaman

Erkek olur ay kız olsaydı diğer keşke

Kiz olsa ay erkek mi olsaydı ammaaann :ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:

Onlara tepkim : :KK47::KK47::KK47::KK47:

Artık söylediklerinde lafimi esirgemicem zaten sustum dalgaya vurdum ama artık yeter yanı.ya annem ne yapıp edip erkeğe çevirdin bile dedi öyle imkan var sanki bana tepki veriyorlar resmen

Allah evlat nasip etmis cinsiyet begenmiyolar. Tup bebek surecinde senin yasadıgın sıkıntıların birini bile yasasalardı boyle cahil olmazlardı. Allah bagislasın

Boşver canm dinleme kimseyi rabbim vermiş nasip etmiş sağlıklı olsunlar yeterki biliyorum insanin ister istemez canı sıkılıyor duyduklarında ama kapat kulaklarıni. Benimde iki kızım var çok şükür başka düşünmüyordum ama korunurken oldu başta korktum üzüldüm ama nasipte varmıştı şimdi herkes cinsiyeti erkekmi diye merak ediyor gorumcemde eşime şaka adı altında Allah sana erkek nasip etmesin diyor kayınpederim oğluna ve torunlarına çok duskun zaten bide erkek olursa diye odu kopuyor. Başta kiziyordum ama kötü dusenen kötülük bulsun insan sağlıklı olsun diye dua eder ama bazılarının ağzını kapatmak mümkün değil. Sağlıkla al kucagina inşallah canm

Merhaba arkadaşlar ben ikinci hamileliğimi yaşıyorum Allah izin verirse ikisi de tüp bebek tedavisi ile oldu bir oğlum var 7 yaşında simdi de 15 haftalık hamileyim insallah 12 haftamda iki dr da kız dedi tüm aile sevinçlere boguldu 14 haftamda da dr um erkeğe döndüğünü söyledi yanlış bakmışım dedi benim icin sağlıklı olsunda gerisi boş ama ailem kiz olmadığı icin baya bozuldu sanki benim elimde sürekli bi kız doğuramadin filan resmen psikolojim bozuldu doğduğunda sevmeye gelirsiniz o zaman söylerim ben size dedim aman sanki hiç erkek bebek sevmedik diyorlar çok kırıldım artık tepki verdim öncesi bebek bebek diye cirpinanlar simdi kız olmadı diye tepki veriyor
Benim de 13. Haftamdan 17. Haftama kadar erkek dediler alışverişimi yaptım vs. Sonra kız dediler. Sağlıklı olsun yeter dedik. Size yapılan büyük saygısızlık.

rabbimden hep hayırlı sağlıklı evlat diye diledik çok şükür nasip etti insallah demek ki kız evlat değilde erkek evlat bizim için hayırlısıymış kız olup hayırsız olsaydi bu seferde keşke erkek olsaydi diyeceklerdi

Bebek erkekmi suan?

Ailenizin tepkisi ne saçmaymıs evlat evlattır kızı erkeği mi var saglıkla gelsin yeter

Siz kız olmasını çok mu istiyordunuz? Belki bu yüzden söylenenler çok fazla batıyor,yaşadığınız hayal kırıklığı ile öylesine söylenen her sözü büyütüyor olabilirsiniz,çünkü ailenizin bu kadar boş konuşup böyle kırıcı ve cahilce yaklaştığına inanmak istemiyorum.
Sert şekilde tepkinizi gösterip konuyu kapatın. Bir daha kimse konuşamasın.
Sağlıkla kavuşun oğlunuza🙏🏻

Siz kız olmasını çok mu istiyordunuz? Belki bu yüzden söylenenler çok fazla batıyor,yaşadığınız hayal kırıklığı ile öylesine söylenen her sözü büyütüyor olabilirsiniz,çünkü ailenizin bu kadar boş konuşup böyle kırıcı ve cahilce yaklaştığına inanmak istemiyorum.
Sert şekilde tepkinizi gösterip konuyu kapatın. Bir daha kimse konuşamasın.
Sağlıkla kavuşun oğlunuza🙏🏻
Aksine hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren içime hep erkek doğmuştu hep erkek olacak diyordum bana senin kızın olacak dediklerinde hayır erkek içime doğuyor diyordum oğlumda erkek istediği için öyle olsun istiyordum rabbim sağlıklı hayırlı versin de zaten zor bulmuşuz kızı erkeği inanın önemli değil

Ben olsam göstermem çocuğumu bu nasıl bir yaklaşım Allahın uygun gördüğünü beğenmemek ne demek ya

Benimde bi önceki kontrolümde erkeğe benziyor dedi şimdi 16 haftada gittim kıza benzettim diyor hala kesin demiyorum dedi sonra bakmaya çalıştık bacaklarını sıkı sıkı kapattı dedi😅😅 ben ne zaman öğrenecem hiç bi fikrim yok🥲

"Bir kız doğuramadın" mı? Yahu ortaokul fen bilgisi. XX, XY kromozomları. Sizin cinsiyetle bir alakanız yok, çok laf etmek istiyorlarsa eşinize laf etsinler bi Y kromozumu gonderemedin diye. Tövbe tövbe, akıl sağlığı, beden bütünlüğü yerinde olan sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin diyeceklerine hala kız erkek lafını yapan aileler var, saçmalık!

Back
X