• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız çocugu taciz ve tecavüz.......

ya ben böyle bişeye inanmak istemiyorum kanım dondu resmen..böyle insan demeye dilim varmayan insan kılığındaki hayvan mı desem ne desem yaratık mı canavar mı bilmiyorum..bunlar nasıl yetişir arkadaşlar bunlar nasıl böyle bi sapkınlık içine girreler nerden başlar bu hastalık..sorunun kökü araştırılmalı bence..yani bunu yapanları asıp kesip vurmakla olmaz sorun kökten hallolmalı..ben hep şumnu savunurum..ağrı kesiciye değil ağrının nerden kaynaklandığını bulmaya ihtiyacımız var burda başlar çözüm..diğer çözümler anlık gelip geçici çözümlerdir..

Bugün yine igrenc bir haber okudum.Bodrumda bir ilkögretim ögrencisi 15 yasindaki kiz öz babasi ve amcasi tarafindan tecavüze ugramis.Düsündükce öfkeleniyorum.Midem kaldirmiyor.Yuh artik sizin erkeklik kalibiniza lanet olsun.Tüüü ahlaksizlar..

benimde basıma tehdit aldığım kişiden geldi gerçekten çok çok kötü ya anlatılmaz intihar ediyodum annem mani oldu sonra öğrendiler şimdi hapis cezası aldı ama ben benden gittim sanki dısarı çıktığımda herkes biliyomuş gibi bi annem bi teyzem biliyo basıma gelenleri ama atlatmak üzereyim çok sükür keendimi herşeyden soyutlamıştım konuşmadım yemedim gündüz aklımda gece rüyamda kafayı yiyodum bi süre kimseye anlatamadım çok kötü yaa ALLAH kimsenin basına wermesin ama 1 sene önceydi anca toparladım gibi ama tabi hiçbizaman unutulmucak

Çocuğa Karşı Cinsel Suça Hadım Cezası! . 26 Ocak 2009 Pazartesi Bugün okudum gazetenin birinde. Diyor ki Çocuklara karşı işlenen cinsel suçlulara hadım uygulaması! Malezya'da bir kadın bakan sunmuş bu teklifi. Şu anda ülkemizde de bu konu ciddi bir boyut kazanmış durumda. Aslına bakarsanız ne kadar caydırıcı bir yöntem öyle değilmi? Yani kızıyorum yine mevzu gelecek şu Rahşan affına;
O zamanda sözüm ona cinsel suçlar af kapsamı dışında kalıyordu. Peki bizimkiler ne yaptı? Tecavüz edeni salmadılar, tecavüz edip öldüreni saldılar. Bu kadar dengesiz bir adalet sisteminde yaşıyoruz. Peki o salınanlar ne oldu? En fazla üç ay sonra %70 - %80 i aynı suçtan tekrar içeri girdiler. Allah aşkına mantıklı düşünün yine yüzlerce bebeğimiz çocuğumuz anamız kadınımız bu sapıklar yüzünden hayatlarını kaybetmediler mi? Hayatta kalanlarda bir ölüden farksız değiller mi sizce? Hepsini geçiyorum, burada okuduğum bir haberden kesit sunacağım sizlere ve yorumu size bırakacağım. Sayın Eski Adli Tıp Başkanı OĞUZ POLAT bu röpotajın bir yerinde diyor ki;

" BİR YAŞINDAKİ ÇOCUK VEYA 78 YAŞINDAKİ BABAANNE NASIL TAHRİK EDEBİLİR?
Bugüne kadar 3000 küsur kişiyi muayene ettim. Beni en çok sarsan vakalardan biri, bir yaşında bir kız çocuğuydu. Üçüncü ameliyatını geçirmesine rağmen, makatı tamamen parçalandığı için dışkılamasını yapamıyordu. Anne olma yeteneği de elinden alınmıştı. Aynı yaşta bir erkek çocuğu da gördüm, bunlar intikam tecavüzleri. Bizim ülkemizde böyle şeyler de var. 78 yaşında babaanne de gördüm. Deniyor ya, "Karşı taraf tahrik eder" diye. Bir yaşındaki çocuk ya da 78 yaşında babaanne nasıl tahrik edecek? "
ve işte benim içinde sözün bittiği an.. Bir uzmanın azından gerçekler.! yıkılmamak kahrolmamak elde değil. Saygılarımla ...

Bence böyle sapık ruhlu kişilere insan denmez çünkü onlara verilecek en mükemmel ceza ŞEYLERİNİ kesmek diye düşünüyorum birdaha da hiçkimseye kötülük yapamaz. Allah belalarını versin yaşamasın böyle kişiler toplumdan dışlansınki ne kadar hayvan olduklarını görsünler.Böyle şeyler yaşayan kişiler asla gizlemesin ve yasal olarak haklarını arasınlar gizlenirse onlara ödül verilmiş olunur.Allah böyle kötü şeyler yaşayan insanlara yardım etsin.

Bence böyle sapık ruhlu kişilere insan denmez çünkü onlara verilecek en mükemmel ceza ŞEYLERİNİ kesmek diye düşünüyorum birdaha da hiçkimseye kötülük yapamaz. Allah belalarını versin yaşamasın böyle kişiler toplumdan dışlansınki ne kadar hayvan olduklarını görsünler.Böyle şeyler yaşayan kişiler asla gizlemesin ve yasal olarak haklarını arasınlar gizlenirse onlara ödül verilmiş olunur.Allah böyle kötü şeyler yaşayan insanlara yardım etsin.

aynen katılıyorum sana arkadasım......

tecavüzcüler ölmeli.. zaten idam edileceğini bilse kadınlar asla susmazlar bence.. şimdi şikayet etsem kaç yazar mantıı dsa var.. ama o zaman asla korkmazdık.. ırz düşmanları için katı kurallarla yönetilseydik..

ya bana gecen sene basıma geldi okula gidiom taciz etti biri beni kriz gecirdim kaçtım hemen ordan kendimi aylar sonra anca toplacım şükür ucuz atlattım daha kötüsüde olabildi allah herkesi korusun

Back
X