Çocuğa Karşı Cinsel Suça Hadım Cezası! . 26 Ocak 2009 Pazartesi Bugün okudum gazetenin birinde. Diyor ki Çocuklara karşı işlenen cinsel suçlulara hadım uygulaması! Malezya'da bir kadın bakan sunmuş bu teklifi. Şu anda ülkemizde de bu konu ciddi bir boyut kazanmış durumda. Aslına bakarsanız ne kadar caydırıcı bir yöntem öyle değilmi? Yani kızıyorum yine mevzu gelecek şu Rahşan affına;
O zamanda sözüm ona cinsel suçlar af kapsamı dışında kalıyordu. Peki bizimkiler ne yaptı? Tecavüz edeni salmadılar, tecavüz edip öldüreni saldılar. Bu kadar dengesiz bir adalet sisteminde yaşıyoruz. Peki o salınanlar ne oldu? En fazla üç ay sonra %70 - %80 i aynı suçtan tekrar içeri girdiler. Allah aşkına mantıklı düşünün yine yüzlerce bebeğimiz çocuğumuz anamız kadınımız bu sapıklar yüzünden hayatlarını kaybetmediler mi? Hayatta kalanlarda bir ölüden farksız değiller mi sizce? Hepsini geçiyorum, burada okuduğum bir haberden kesit sunacağım sizlere ve yorumu size bırakacağım. Sayın Eski Adli Tıp Başkanı OĞUZ POLAT bu röpotajın bir yerinde diyor ki;
" BİR YAŞINDAKİ ÇOCUK VEYA 78 YAŞINDAKİ BABAANNE NASIL TAHRİK EDEBİLİR?
Bugüne kadar 3000 küsur kişiyi muayene ettim. Beni en çok sarsan vakalardan biri, bir yaşında bir kız çocuğuydu. Üçüncü ameliyatını geçirmesine rağmen, makatı tamamen parçalandığı için dışkılamasını yapamıyordu. Anne olma yeteneği de elinden alınmıştı. Aynı yaşta bir erkek çocuğu da gördüm, bunlar intikam tecavüzleri. Bizim ülkemizde böyle şeyler de var. 78 yaşında babaanne de gördüm. Deniyor ya, "Karşı taraf tahrik eder" diye. Bir yaşındaki çocuk ya da 78 yaşında babaanne nasıl tahrik edecek? "
ve işte benim içinde sözün bittiği an.. Bir uzmanın azından gerçekler.! yıkılmamak kahrolmamak elde değil. Saygılarımla ...