kız çocuğunda düşmeye bağlı kanama

bi panikle kontrol etmedim lavaboda kan görünce endişe edip vücudunun göremediğim bir yerine bir şeymi oldu diye endişe ettim o zaman fark ettim umarım anlatabilmişimdir lütfen yorum yapmayın

Lavaboda gördün ha ilginçmiş. Yersen.

Yorum hoşa gitmeyince de hemen yorum yapmayın demeleri yok mu

Kucukken bende bahce demirinde otururken kot farkiyla geriye dusmustum aynen kulodumda kan vardi annem beni doktora goturmustu cok utanmistim cocuksun ve bilmiyosun ama suan dusunuyorum ve cok sinirleniyorum anneme cok gereksiz bir durum yani bunun icin gidecekseniz hic tavsiye etmem buyuyunce her hatirladiginda size kizacak soylemese bile hatirlayacak emin olun

derdimi paylaştım yemediğim hakaret kalmadı bu kadar saldırgan olmanızı anlamıyorum kendimi ispatlamak da istemiyorum yaşadığım üzüntü bana yeter Kazen

Ebeyim ve bu tarz olaylarda adli vaka kaydi tutulmasi taraftariyim. Yok yataktan düştü orasi kaniyor yok bisiklet sürdü burasi kanıyor. Bırakın allah aşkına yataktan parende atarken mi düştü orasina ne denk geldi de kızlık zari gidecek kadar düşüncelere daldi arkadas? Bu tarz vakalarin cogu cinsel istismar çıkıyor.

Canim üzülme böyle durumlar olabiliyor . Kaç yaşında çocuğu arkadasınızin?
Benim kızkardeşim de küçükken düşmüştü ve kanama olmuştu , doktor eğer adet olmadıysa bu zari olumsuz etkilemez dedi .
Yani kendini yeniliyormuş gelişimle birlikte .yine de doktora götürmek istiyorsanız götürün, bir ömür bisey olmuş mu diye de yaşayamazsınız .

çok sağol canım konumun kapatılmasını istedim ama senin gibi anlayışlı arkadaşlar için haber vermek istedim kızımı okul için uyandırdım çamaşırında yina kan vardı sanırım adet oldu çünkü adet kanamasına benziyor kardeşi uyanınca doktora götürücem yinede düşme tetiklemez herhalde zaten yataktan düşen bir çocukda değil of karaman çormanım

anne olmak hem çok güzel hemde çok zor rabbim yavrularımızı korusun

Lavaboda gördün ha ilginçmiş. Yersen.

Yorum hoşa gitmeyince de hemen yorum yapmayın demeleri yok mu
yemek zorunda değilsin aile terbiyesi diye bir şey duydun mu acaba bu arada madem istedin teferruatlı anlatayım kızım biraz eringendir hele uykulu haldeyse ki zaten düştüğü için kapıda bekledim lavabodan çıkınca yardımcı olmak istedim su dökmediği için fark ettim kanı dahada istersen anlatayım zorla terbiyemi bozdun

haddinizi bilin okumakla insan olunmadığının canlı kanıtısınız sabaha kadar uyku girmedi gözüme eğlenmek miş sizin gibiler en hoşlanmadığım tipler

Ne kızlık zarı yahu. Düşmüş çocuk bir doktora götürsünler.

Doktorlar kizlik zarina bakmiyorlar yasak cunku eger ortada tecavuz falan varsa adli takiple bakiyorlar.sadece ozelde bakarlar ama kizinizin psikolojisini mahvedersiniz goturmeyin buse olmamistir

on bir yaşında malesef toplumumuzda çok önemsenen bir konu yavrumun başımın üstünde yeri var yakın zamanda sırf bu zar konusu yüzünden üzücü bir duruma şahit oldum onunda etkisi var
Toplumda sizin gibiler yüzünden önemseniyor .
Daha çok şey var da yazılacak neyse

Siz dustum dediginde inandiniz mi?
Eliyle kurcalamis olmasin
Bn daha baska bisey aklima getirmek istemiyorum taciz vs gibi..
Yuksekten karin ustu vs dusmediyse kanama olmasi imkansiz cunku.
Benim kadar bisikletten ucan cakilan kiz cocugu yoktu etrafimda, dusmekten kaval kemigimi kirdim, burnumu kirdim ama vajinamda kanama olmadi.
Adet olmaya da baslamis olabilir, 11 yas adet olmak icin kucuk bir yas degil.
Doktora gidin

Regl olmus olmasın? O şekilde zar zarar gormez.

Tuvalette idratinda gordum diyosunuz once de bi arkadas cocuguydu sanirim neyse o kisma girmeden yorumu mu yapayim
Eger idrarla gormusse bence cocuk idrar yolllari iltihabi falan geciroyordur. Oyle yataktan dusmeyle zar yirtilacak olsa kimsede kalmazdi sanirjm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…