bi panikle kontrol etmedim lavaboda kan görünce endişe edip vücudunun göremediğim bir yerine bir şeymi oldu diye endişe ettim o zaman fark ettim umarım anlatabilmişimdir lütfen yorum yapmayın
çok sağol canım konumun kapatılmasını istedim ama senin gibi anlayışlı arkadaşlar için haber vermek istedim kızımı okul için uyandırdım çamaşırında yina kan vardı sanırım adet oldu çünkü adet kanamasına benziyor kardeşi uyanınca doktora götürücem yinede düşme tetiklemez herhalde zaten yataktan düşen bir çocukda değil of karaman çormanımCanim üzülme böyle durumlar olabiliyor . Kaç yaşında çocuğu arkadasınızin?
Benim kızkardeşim de küçükken düşmüştü ve kanama olmuştu , doktor eğer adet olmadıysa bu zari olumsuz etkilemez dedi .
Yani kendini yeniliyormuş gelişimle birlikte .yine de doktora götürmek istiyorsanız götürün, bir ömür bisey olmuş mu diye de yaşayamazsınız .
bende ona şaşıyorum biraz deli yatar fakat hiç düşmezdiO nasil bir dusustur oyle...
yemek zorunda değilsin aile terbiyesi diye bir şey duydun mu acaba bu arada madem istedin teferruatlı anlatayım kızım biraz eringendir hele uykulu haldeyse ki zaten düştüğü için kapıda bekledim lavabodan çıkınca yardımcı olmak istedim su dökmediği için fark ettim kanı dahada istersen anlatayım zorla terbiyemi bozdunLavaboda gördün ha ilginçmiş. Yersen.
Yorum hoşa gitmeyince de hemen yorum yapmayın demeleri yok mu
haddinizi bilin okumakla insan olunmadığının canlı kanıtısınız sabaha kadar uyku girmedi gözüme eğlenmek miş sizin gibiler en hoşlanmadığım tiplerYa yalan be arkadaşım gece gece canlari sıkılmış egleniyorlar
Bende çok düştüm bisikletten hatta o bisikletin ara demirine iki bacak arası lönk diye çok vurdum allaha şükür bişey olmadı :)))) allah allaah
Ki bu insan yataktan düştü diyor bide
merhaba arkadaşlar bu saatte konu açıyoruz ama arkadaşım çok kötü durumda nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kızı uyurken yataktan düşmüş hafif kanama fark etmişler kızlık zarına bir şey olmuş mudur acaba iki saat önce olmuş olay cevap verirseniz seviniriz
Toplumda sizin gibiler yüzünden önemseniyor .on bir yaşında malesef toplumumuzda çok önemsenen bir konu yavrumun başımın üstünde yeri var yakın zamanda sırf bu zar konusu yüzünden üzücü bir duruma şahit oldum onunda etkisi var
yemek zorunda değilsin aile terbiyesi diye bir şey duydun mu acaba bu arada madem istedin teferruatlı anlatayım kızım biraz eringendir hele uykulu haldeyse ki zaten düştüğü için kapıda bekledim lavabodan çıkınca yardımcı olmak istedim su dökmediği için fark ettim kanı dahada istersen anlatayım zorla terbiyemi bozdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?