benim sinirim zıpladı bu nasıl mantık çocuğum yatağında uyuyor başına böyle bir şey gelen varmı diye konu açtım ki defalarca belirttim her zaman çocuğumun yanındayım diyeNapcan bozulduysa diktircen mi ay allahım gece gece sinirlerim zıpladı
ilk mesajı arkadaşım yazdı cevapları ben veriyorum yeni üye olup konu açsam fake denir diye açmadım hoş değişen bir şey olmadı yine fake dendi ki keşke öyle olsaydı
mesele burada zaten bana bir şey olursa çocuğumun yanında olamasam ilerde yaşadığım çevreyi bilmiyorsunuz aynı benim sizi bilmediğim gibio zaman neyi merak edip dert ediyorsun.
yanındaysan yanında gibi davran.
teşekkür ederim düşünce kanama oldu o yüzden endişelendimAnladım. Yarın da bir bakarsınız duruma kanaması düzenli şekilde geliyorsa regl olmaya başlamıştır. Bence endişelenecek bir durum yok, artık çocukların ergenliğe girme yaşları da düşmeye başladı. Kızlar 10-11 yaşlarında regl olabiliyor.
merhaba arkadaşlar bu saatte konu açıyoruz ama arkadaşım çok kötü durumda nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kızı uyurken yataktan düşmüş hafif kanama fark etmişler kızlık zarına bir şey olmuş mudur acaba iki saat önce olmuş olay cevap verirseniz seviniriz
benim sinirim zıpladı bu nasıl mantık çocuğum yatağında uyuyor başına böyle bir şey gelen varmı diye konu açtım ki defalarca belirttim her zaman çocuğumun yanındayım diye
mesele burada zaten bana bir şey olursa çocuğumun yanında olamasam ilerde yaşadığım çevreyi bilmiyorsunuz aynı benim sizi bilmediğim gibi
mesele burada zaten bana bir şey olursa çocuğumun yanında olamasam ilerde yaşadığım çevreyi bilmiyorsunuz aynı benim sizi bilmediğim gibi
benim sinirim zıpladı bu nasıl mantık çocuğum yatağında uyuyor başına böyle bir şey gelen varmı diye konu açtım ki defalarca belirttim her zaman çocuğumun yanındayım diye
Daha önce kimse yazdimi bilmiyorum ama adeti baslamis olabilir mi ?on bir yaşında malesef toplumumuzda çok önemsenen bir konu yavrumun başımın üstünde yeri var yakın zamanda sırf bu zar konusu yüzünden üzücü bir duruma şahit oldum onunda etkisi var
bende ona çabalıyorum ama çok istekli değil inşaallah kendi ayakları üzerinde durabilen mutlu bir birey olurkızınızı okutun . meslek sahibi yapın kendi kendini koruyabilir.
aklıma geldi öyle bir olasılık ama düşmeye bağlı olunca endişelendimDaha önce kimse yazdimi bilmiyorum ama adeti baslamis olabilir mi ?
Tesadüftür...Yatak çok yüksek değilse ordan duşmeyle birsey olacağını sanmıyorum.Hele kızlık zarı çok alakasız bu durumda.aklıma geldi öyle bir olasılık ama düşmeye bağlı olunca endişelendim
bi panikle kontrol etmedim lavaboda kan görünce endişe edip vücudunun göremediğim bir yerine bir şeymi oldu diye endişe ettim o zaman fark ettim umarım anlatabilmişimdir lütfen yorum yapmayınYa çocuğunun yanında olman ne alaka yani çocuk utanılcak bişey yapsa yanında olursun.
Çevreniz böyle bi çevre olabilir eyvallah da kızınızı bi panikle kontrol etmeniz falan belki kızlığı değil ama umarım psikolojisi bozulmamıştır.
Tesadüftür...Yatak çok yüksek değilse ordan duşmeyle birsey olacağını sanmıyorum.Hele kızlık zarı çok alakasız bu durumda.[/Q sert düştü o yüzden
Ya yalan be arkadaşım gece gece canlari sıkılmış egleniyorlarYahu oyle azicik dusmeyle olabilecek birsey mi bu. Ben 12 yaslarimdayken baya 2 metrelik duvardan dusmustum bacak araligimi carpmistim tam kenarini carpmistim. Defalarca bisikletten dustum. Oyle az birsey de yirtilacak degil orasi. Yataktan dusmeyle ne olacak orasina darbe bile almamis.
Cogunluk adet gormus olabilir diyor ben de oyle düşünüyorum. Olmadi alin doktora götürün adet gormeye basladiysa doktor bunu bilir. Kızkardeşim 12 yasindaydi annem erken diye yine de doktora goturmustu ve adetinin basladigini anlatmisti doktor. Alin doktora götürün belki baska bir sebepten kanama oldu hemen ne zari dusundunuz garipsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?