- Konu Sahibi Samire tmv
-
valla bende duydum inan 6 7 aylik bebek rahim kanseri bile olmus neler duyucaz neler17 aylık mı?
Nasıl ya
Off bende ne yapacagimi şaşırdım tamam degistirecem ins birsey çıkmaz17aylik nedir ya 1buçuk yasindami yani??? O yastaki bebekte kıl tüy göğüs ne arar iyimisiniz? Diktorunu değiştir
Canım benim universite arastirma hastanelerine git lutfen biran önce 17aylik diyince algilayamadim ben. Normal bor durum değilOff bende ne yapacagimi şaşırdım tamam degistirecem ins birsey çıkmaz
Oturdugumuz yerde universite hastanesi yok artik burda endokrinoloji bölümüne gosteriyim eger goster derse doktor oraya da giderizCanım benim universite arastirma hastanelerine git lutfen biran önce 17aylik diyince algilayamadim ben. Normal bor durum değil
Goturmedigimi nerden biliyorsunuz ya tekrar goturecem evet hergun carsi pazar gezmekten hic vakit bulamiyorum dogrudurhttp://www.endokrinoloji.com/erkenergenlik.html
Korkutmak istemedim, sebeplerini araştırın dedim ama siz hala yaşı küçük diyorsunuz.Spiralinizden her gün östrojen alıyor o çocuk muhtemelen ama siz bi noktadan sonra bile bile zarar veriyorsunuz.Beyin tümörüne kadar sebebi var erken ergenliğin.Başka yorum yapmayacağım konunuza.Bildiğiniz gibi yapın.17 aylık bebeğin meme dokusu oluşuyor genital tüylenme oluyor siz hala dr sonra götürürüm diyorsunuz.Çarşı pazar gezmekten geri kalmazsınız ama
Oyalama degilde daha küçük yaşı bide su emzirmeyi falan kesiyim hala şişlik olursa öyle gideyim diyorum
Yok goturemedim kar nedeniyle spiral kullanıyorum acaba ondan mi
Spiraliniz hormonlu spiral muhtemelen ve bebek östrojen alıyor her gün. Östrojenin de çok ciddi zararları var.Drunuzun emzirdiğinizi bilirken takmaması gerekirdi. Bence çocuk endokrin bölümüne geç kalmadan gidin, ben olsam emen bebekte emzirmeyi kesmez spirali çıkarttırırdım ama kendi tercihiniz.Emen bebek doğumdan ya da sütten az miktar östrojen alır eskilerin süt toplanmış dediği meme kabarması olur buna büyüklerimi,z olur geçer gibi geçiştirir ama sizde tüylenme var.Bu aynı şey değil.İyi bir dr götürün lütfen.Üniversitede hocalar varUc ay once götürdüm tahlillerden birsey çıkmamıştı tekrar goturecem dedim ama bu küçük yasta belli olurmu dedim erken ergenlik diye bi siz sprial den.olabilir dediniz ya onu anlamadim niye olur ki zararli mi diyorsunuz
Anladim tesekkur ederimSpiraliniz hormonlu spiral muhtemelen ve bebek östrojen alıyor her gün. Östrojenin de çok ciddi zararları var.Drunuzun emzirdiğinizi bilirken takmaması gerekirdi. Bence çocuk endokrin bölümüne geç kalmadan gidin, ben olsam emen bebekte emzirmeyi kesmez spirali çıkarttırırdım ama kendi tercihiniz.Emen bebek doğumdan ya da sütten az miktar östrojen alır eskilerin süt toplanmış dediği meme kabarması olur buna büyüklerimi,z olur geçer gibi geçiştirir ama sizde tüylenme var.Bu aynı şey değil.İyi bir dr götürün lütfen.Üniversitede hocalar var
Doktora goturdunuz mu uzerinden baya zaman gecmis kiziniz nasil?Anladim tesekkur ederim
Evet emzirmeyi bırakınca geçti ğöğsündeki şişlik galiba benim hormonlar etki yapmış. kıllarda döküldü esmer olduğu için yıne tüy halinde varDoktora goturdunuz mu uzerinden baya zaman gecmis kiziniz nasil?
Gecmis olsunEvet emzirmeyi bırakınca geçti ğöğsündeki şişlik galiba benim hormonlar etki yapmış. kıllarda döküldü esmer olduğu için yıne tüy halinde var
Eski konuymuş farketmeden yorum yazmıştım. Geçmiş olsun.Evet devlet hastanesindeki doktorda demisti tavuk misir mercimekden falan olur demişti ama degerler normal çıkmıştı şimdi de böyle tuylenme olunca korkuyorum
Islak mendili suda yıkayıp öyle kullanabilirsinizEvet oda zararli ama o olmadan da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?