- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Emzirmeyi bırakınca geçti kızımın ki oje krem parfüm saç boyası hazır gıdalar tavuk mısır mercimek bunlardan uzak durması gerekiyor kapattırıyım mı konuyu bilemedim geçmiş olsun sizede önemli birşey olmaz insaallahKom hortlttıysa gece gece uykunun ıcıne etti yarın kızımı doktora goturcem etkılendım psıcolojık benimde 1 yasımda kızım var gogus bölgesinde sıslık var onemlı olabılecegını dusunmemştim
Tüy herkesde vardır artı bebeklerde göğüs öyle olur zaten doktor saçmalamış 17 aylık dünyada ilk olurdunuz rahat olunBu aralar aklima takılan sorular var bundan dort ay once kizimin göğsünde sertlik oldugu icin doktora gittik erken ergenlik olabilir dedi kemik sayisina bakti normal de uc olmasi gerekirken dort çıktı daha sonra bazi tahliller verdik tahlil sonuçları temiz çıktı doktor o zaman genital bölgesinde killanma varmi demişti o zaman yoktu ama şimdi kucuk kucuk kıllar var cok korkuyorum acaba normalde olurmu sizin cocuklariniz da varmı ne olur merak ediyorum iyi akşamlar herkese kizim 17 aylık
Erken belirtiler olabilirdı Allah korusun şimdi sorun yokTüy herkesde vardır artı bebeklerde göğüs öyle olur zaten doktor saçmalamış 17 aylık dünyada ilk olurdunuz rahat olun
Dünyada ilk olmazdi bizde de var :)Tüy herkesde vardır artı bebeklerde göğüs öyle olur zaten doktor saçmalamış 17 aylık dünyada ilk olurdunuz rahat olun
Anne sütü alanlarda olur öyleKom hortlttıysa gece gece uykunun ıcıne etti yarın kızımı doktora goturcem etkılendım psıcolojık benimde 1 yasımda kızım var gogus bölgesinde sıslık var onemlı olabılecegını dusunmemştim
Kemik yaşı kaç çıktıKonu kapanmadan bende yazayim :)
Kizim 20 aylik ve 7 ayliktan beri kontrolleri devam ediyor..malesef erken ergenlik
Gögüslerinde şişme var tüylenme yok çok sükür
Hersey bu kadar kimyasal dolu ve hormon icerdigi icin erken ergenlikte iyice yaş sınırı düştü ne yazik ki
Hatta 2017 annelerinde 2 arkadasin daha bebeginde ayni problem var
Tahliller de çıktımı yoksa sadece belirtisi mivarKonu kapanmadan bende yazayim :)
Kizim 20 aylik ve 7 ayliktan beri kontrolleri devam ediyor..malesef erken ergenlik
Hersey bu kadar kimyasal dolu ve hormon icerdigi icin erken ergenlikte iyice yaş sınırı düştü ne yazik ki
Çok geçmiş olsun doktor ne diyor aynen yaş sınırı düştü ayrıca demek istediğim burda zaten küçük cocuk ergen olamaz sadece belirtilerin olması önlemini almak lazım eğer sorun varsa emzırıyor musunuz halaKonu kapanmadan bende yazayim :)
Her ay kan tahlili yapiliyordu zaten.sonrasinda özel bir ilac verip kan tahlili yapildi tekrar cok yuksek cikti hormonlariTahliller de çıktımı yoksa sadece belirtisi mivar
Emziriyorum halaÇok geçmiş olsun doktor ne diyor aynen yaş sınırı düştü ayrıca demek istediğim burda zaten küçük cocuk ergen olamaz sadece belirtilerin olması önlemini almak lazım eğer sorun varsa emzırıyor musunuz hala
2 kez sol bilekten ölçüm yapildi ama inanin dr bisey demedi.bende o karmaşada hiç sormayi akıl edemedim ( sürekli ağlıyordu bebegim çünkü )Kemik yaşı kaç çıktı
Sizin kandada yüksek çıkmış inşallah düzelir iyileşir yavrucakEmziriyorum hala
MR sonucuna göre konusalim demisti doktorumuz
Parfüm oje krem saç boyası bunları kullanmayın kesinlikle zaten doktorunuz demiştir2 kez sol bilekten ölçüm yapildi ama inanin dr bisey demedi.bende o karmaşada hiç sormayi akıl edemedim ( sürekli ağlıyordu bebegim çünkü )
Rabbim şifa versin inşallah inşallah doktorun dediği gibi değil geçici bir yükselme olmuştur bebeğiniz de düzene girer inşallah Allah ol der her şey oluverirHer ay kan tahlili yapiliyordu zaten.sonrasinda özel bir ilac verip kan tahlili yapildi tekrar cok yuksek cikti hormonlari
O seviyede ergenlik kabul ederiz dedi dr
Hipofiz bezi tımöründen suphelendi.MR çekilecek ama kansizlik yüzünden anesteziye izin verilmedi .beklemedeyiz şuan
Hic kullanmiyorum bunlari aslinda.tsk ederim tavsiyeleriniz icin ⚘Parfüm oje krem saç boyası bunları kullanmayın kesinlikle zaten doktorunuz demiştir
Aminn insaAllah..ne güzel dediniz Allah ol der her şey oluverir ❤Rabbim şifa versin inşallah inşallah doktorun dediği gibi değil geçici bir yükselme olmuştur bebeğiniz de düzene girer inşallah Allah ol der her şey oluverir
Aslında hormon tahlillerinden önce buna bakılıyor olmalı da2 kez sol bilekten ölçüm yapildi ama inanin dr bisey demedi.bende o karmaşada hiç sormayi akıl edemedim ( sürekli ağlıyordu bebegim çünkü )
Bilemiyorum ki inanAslında hormon tahlillerinden önce buna bakılıyor olmalı da
20 aylık bebeğin ne kadar büyük çıkabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?