- Konu Sahibi Samire tmv
-
Arkadaşım bu başlık nerden nasıl açılıyorbence siz konu açın bununla ilgili.burda olmaz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/Arkadaşım bu başlık nerden nasıl açılıyor
Teşekkür ederimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/
buna tıkla sol üst köşede yeni konu aç var oraya tıkla ordan seni yönlendirecek canım
açabildin mi?Teşekkür ederim
Evet açtım sanırım sizde cevap yazarsanız memnun olurumaçabildin mi?
ney başlık bulayımEvet açtım sanırım sizde cevap yazarsanız memnun olurum
Ins oyledir canim yaaa9 10 desen neyse de 17 aylık erken ergenlik için çok çok erken değil mi,ayva tüyüdür o ya samire
Onemli degil sorabilirsinde burda tam cevap alamazsin ins birsey cikmaz geçmiş olsun sizedeSami re canım hakkını helal et sanırım senin konunu dağıtım ama ben daha yeni üye oldum nerden nasıl başlık açacağını bilmiyorum
Tesekkur ederim sagolunOlur öyle şeyler, geçer diyemeyeceğim.İhmal etmeyin bu konuyu.Prematür telarş diyorlar erken meme dokusu oluşumuna.Kızım 5,5 yaşında.6ay kadar önce biz de yaşadık.Ünv. hastanesinde çocuk endokrinoloji bölümünde profa gittik.Kemik ölçümü ve hormon testleri yapıldı.Normal çıktı.Geçmezse 3 ay sonra tekrar gidecektik fakat çok şükür geçti bizim.Bahar ayıydı.Aldığım sütten östrojenle karşılaştı diye düşünüyorum. Emziriyorsanız ve doğum kontrol hapı kullanıyorsanız o da etkili olabilir.Genital tüylenme de varsa hiç ihmal etmeyin derim.Esmer bebek tüylülüğü kol, bacak vs. olur.Çocuk doktoru değil de endokrinoloji uzmanına gidin derim.İlaç tedavisiyle durduruyorlar.Sağlıkla büyütün bebeğinizi
17 aylık yazmış yaYasini yazsaydiniz
Onu.sonradan duzenledim canim :)17 aylık yazmış ya
Sonradan duzeltme yaptigi icin olabilirmi17 aylık yazmış ya
Sonradan duzeltme yaptigi icin olabilirmi
Iki mesaj sonrasinida okusaydiniz keske.
Evet öğrendim samireğim çok şaşırdım duruma yaa istanbuldaysan çapa bu konuda çok iyi diye duydum bende kızım için araştırdım 10 yaşında regl oldu diye orayı önerdiler hormon ile ilgiliOnu.sonradan duzenledim canim :)
Aslinda doktor tahlil yaptirmisti eger birşey cikarsa kayseri yada ankaraya sevk ederim demişti ama tahlil sonuclarindan birsey cikmadi kızınız nasil oldu ya simdi iyimiEvet öğrendim samireğim çok şaşırdım duruma yaa istanbuldaysan çapa bu konuda çok iyi diye duydum bende kızım için araştırdım 10 yaşında regl oldu diye orayı önerdiler hormon ile ilgili
Evet canım saolAslinda doktor tahlil yaptirmisti eger birşey cikarsa kayseri yada ankaraya sevk ederim demişti ama tahlil sonuclarindan birsey cikmadi kızınız nasil oldu ya simdi iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?