kız çocuklarda babaya düşkünlük

ipecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
7
1
36
İstanbul
kızımın babaya olan aşırı düşkünlüğü beni endişelendiriyor. konu ile ilgili görüşleriniz lütfen

bu genelde böyle oluyor zaten :)) çoğu gözlemlememde anne işten ayrılıyor baba çalışıyor çocuk zaten evde sürekli anneyi görüyor ama babayı sadece akşamları gördüğü için babaya daha çok düşkün oluyor. zaten kız çocuğu babaya erkek çocuğu anneye düşkündür diye bir laf var :))

onunla bır alakası yok ...erkekler anneye kızlar babaya bellı bır yas donemınde asırı duskun olurlar ..kızların babay duskunlugune lektra kompleksi denır ki bu psıkolojıde böle açıklanmıstır..kızlar o yas donemınde anneyı kendıne rakıp gıbı gorebılmektedır..erkeklerde babayı..benımde oğlum bana acayıp duskun babayı kıskanıyor ve baba gıbı davranıyor bana ....ama zamanla bu durum gececek ...bu donemı atlatacaklar endıselenmeyın sevgılı anneler....

ama babaya sarıldığı gibi babaya koştuğu gibi bende istiyorum babayı bir öpmesi var bende kucağıma alınca hemen gidesi geliyor ben nasıl davranıcağımı bilmiyorum

bu durum çok normal içiniz rahat olsun ve geçici bir durum genel olarak kız çocuklarında hep olur..kendmden bılıyorum ben kuçukken babama aşıktım resmen ve annemi kıskanırdım onla ılgılensın ıstemezdım yanı her bayandan kıskanırdım babamı.. akşam gelınce nasıl çıldırırdım yani anlatamam...hatırlamadıgım yaş donemımıde anlatırlar bıtek babamın gogsunde uyurmusum okdr yani..kız cocukları rol model olarak anneyı alıyor onun gıbı davranmak ıstıyor..bıyerde babaya hayranlık olusuyor.ama sonra yavas yavas geçti bu.ılkokuldan sonra geçmişti sanırım tamamen.Şuan zaten annemle dahada bambaskayız hatırlayıp guluyorum :) sımdıde onla ıletışımım cok ıyı sonucta hersey babayla konusulmuyor ve arkadas gıbı oluyorsunz tabı kuşak çatışması oluyor ama olsun.geçıyor rahat olsun ıçınız.

benm kızımda keşkee birazcık babaaya düşkün olsaaa adamın yapmadığı almadığıı şey yok ama kızım benm üstümden düşmüyooooo

merhababen henüz kızımı kucağıma almadım ama aynı şeyi ben de yaşayacağımı hissediyorum..daha anne karnında babanın sesini duyunca hareket ediyo..babası ona iyi geceler diyip onu (yani göbeğimi:)) ) öpüp yatmazsa doğru dürüst hareket etmiyo..bayramın birinci günü babamız yanımızda yoktu..telefonda konuşurken sesini duyunca tekmelemeye başlıyordu.. babasının sesi ne taraftaysa karnımın o tarafına gidiyo..Şimdiden tedbirimi almam lazım ama yapabileceğim pek bişey yok sanırım...

kıx çocuğu babaya daha düşkündür genelde ama belli dönemlerde anneye daha çok düşüyor.dönem dönem değişecektir bu
merak etme.tavsiyem ev işleri,yemek,bulaşık derken daha zor belki ama babaya göre
kızınla daha çok ilgilenmeye çalış,daha fazla oyna,vakit geçir

hep öyledir ki..çocukken btün kızlar babaya düşkün olurlar..nedenini bilmiyorum bnde kardeşmde öyleydik..kardeşim babam işe gittiği zmn ağlardı zor sustururduk bbmda ya gizlice giderdi yada giderken akşama sna oyuncak getircem uslu durursan derdi..erkek çocklarda anneye düşkün oluyo genelde..ama sonra btn dengeler değişiyo..o kız bi büyüyo annesinin kankası oluyo yani şuan annemden daha iyi bi arkadaşım yok onunda bnden başka..sırf annem olsun başka arkadaş aramam..mrk etmeyin sizinkide öyle olr inşallah ama brz sabır grk :))

ne guzel iste, bazen ona duskun olacak bazen size, mutlu bir aile olacaksiniz. dert etmeyin bunu, kiziniz sizi de cok seviyor merak etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…