Kız çocuklarınıza sahip çıkin hanımlar...

Merhaba Sevgili Hanımlar,
Gittiğim hiç bir psikolog bu şeye çözüm bulamadı çünkü annem sağolsun...
20 yaşındayım.Annemin bu yaşıma kadar bana yapmadığı kalmadı.Ilkokulda ödevlerimi ödev defterine yazmadığım için bıçakla elimi kesmişti.Yediğim dayaklar başıma kaktığı bir olay kadar acıtmadı canımı...
Hanımlar...Kız çocuklarınız varsa küçük dışarı çıktıklarında nolursunuz göz kulak olun onlara.Yabancılar yaklaşmasın nolursunuz.
9 yaşında vardım ya da yoktum...Annem çalışıyordu.Babamda yan apartmanda bir komşunun evini boyuyordu.Bende arkadaşımla dışarda oynuyorduk...Bi adam geldi yanımıza.O iğrenç suratıni halâ hatırlıyorum.Allah onun belasını versin.Kapı numaralarına bakıp yanımıza geldi "Burada Süleyman diye biri var mı?" diye.Dediği kişi en üst katta oturan bi öğretmendi.Bize "Hadi gelin gösterin" dedi.Arkadaşımla biz önde adam arkada apartmana girdik.Adam bize "Göbeğinizi açın" deyince ben korkup kaçtım.
Arkadaşım annesine anlattı.Komşular başımıza toplanıp bizi muayene ettiler "adam bişey yapmış mı" diye.Akşam annem işten geldi ve....
10 yıldır her kavgamızda,kavganın çıkış sebebi taşan süt bile olsa,annem "seni küçükten ellediler,sen küçükten alıştın elletmeye,tüm komşular biliyo seni,sen markalısın...vs"
Hanımlar...Nolur iyi bakın kızlarınıza nolur...Allah göstermesin,olurda yaşarsa böyle bir şey,sakın başına kakmayın onun...Ben bu utancı ölene kadar taşıyacağım...Ölene kadar...
Öncelikle başlık yanlış konunuzun;Her kadın anne olmasın lütfen hanımlar demeliydin.Annenizin size karşı bulunduğu tavır ve hitabını son derece yanlış yaşadığınız olayda suçlu o kadar çok kişi varken size sıra gelmemeliydi komşunun ne Hakkı var sizi muane etmeye onlar doktorlar mı?Anneniz dünya işi ile uğraşırken anne olduğunu çoktan unutmuş elinizi kesene kadar bu kadar dar bir zihniyete sahip bir kişi ise nasiyat verseydi kızım ben çalışıyorum sen bütün gün tek kalıyorsun sen kendini koruyacaksın ben yokum seni sana emanet ediyorum nasihatlarını tüketmiş olsaydı bu olayı saten yaşamamış olacaktınız

20 yaşındayım.Annemin bu yaşıma kadar bana yapmadığı kalmadı.Ilkokulda ödevlerimi ödev defterine yazmadığım için bıçakla elimi kesmişti.Yediğim dayaklar başıma kaktığı bir olay kadar acıtmadı canımı...
Hanımlar...Kız çocuklarınız varsa küçük dışarı çıktıklarında nolursunuz göz kulak olun onlara.Yabancılar yaklaşmasın nolursunuz.
9 yaşında vardım ya da yoktum...Annem çalışıyordu.Babamda yan apartmanda bir komşunun evini boyuyordu.Bende arkadaşımla dışarda oynuyorduk...Bi adam geldi yanımıza.O iğrenç suratıni halâ hatırlıyorum.Allah onun belasını versin.Kapı numaralarına bakıp yanımıza geldi "Burada Süleyman diye biri var mı?" diye.Dediği kişi en üst katta oturan bi öğretmendi.Bize "Hadi gelin gösterin" dedi.Arkadaşımla biz önde adam arkada apartmana girdik.Adam bize "Göbeğinizi açın" deyince ben korkup kaçtım.
Arkadaşım annesine anlattı.Komşular başımıza toplanıp bizi muayene ettiler "adam bişey yapmış mı" diye.Akşam annem işten geldi ve....
10 yıldır her kavgamızda,kavganın çıkış sebebi taşan süt bile olsa,annem "seni küçükten ellediler,sen küçükten alıştın elletmeye,tüm komşular biliyo seni,sen markalısın...vs"
Hanımlar...Nolur iyi bakın kızlarınıza nolur...Allah göstermesin,olurda yaşarsa böyle bir şey,sakın başına kakmayın onun...Ben bu utancı ölene kadar taşıyacağım...Ölene kadar...
Allah kimseyi ahlaksız etmesin annene başka diyecek söz yok

Geçmiş olsun. utanılacak birşey yok ki ortada ??
Sen annenden uzaklaş.

canım bnm yaa annen hasta ,cahil bir bunu için onun psikolga gitmesi lazım sen ordaydın ve birşey olmadığını sen biliyorsun takma kafana,Allah korumuş sizi

böyle anneler var. ben okuyunca şaşırmadım valla.

konu sahibinin yapması gereken bi an önce bi işe başlayıp o anneden uzaklaşmak.

aç yatarım yine de böyle bi kadınla aynı evde devam etmem hayatıma. tamamen çıkarırım valla.

Alahın Yarabbim nasıl bır anne nasıl bır zihniyet ! İnsan kendı cocugun un ayıbı bile olsa orter destek olur anne demeye dilim varmıyor yazık sen en iyisi okuyorsan okulunu bitir mesleğini eline al belki karsina evlenebıiecehın bir sevdıgın olur gidersin tabıkı yanlış evlilik yapma once meslek sonra evlilik onu da allaha havale et ıslah etsın

Back
X