Kız çocuklarınıza sahip çıkin hanımlar...

içim acıdı resmen.. annenizin ruh sağlığı hiç yerinde değil belli ki.
lütfen okuyor olun lütfen kendi ayaklarınız üzerinde durun ve lütfen siz de psikolojinizi bozmayın..
ahh ahh bıçakla el kesmek ne ya??
bir oğlum var Allah izin verirse okutmayı istiyorum ama eğer ki o istemezse okumaz.. el arabasında limon satsın ama mutlu olsun kuzucuğum. tek istediğim mutlu olması..
yaşadığınız o olayda her insanın başına gelebilir. bana da benzer bir problem olmuştu kaçmıştım. 5 yaşlarındaydım üstelik. rahmetli babama anlatınca bana çok kızmıştı sanki benim suçum var gibi ama o olay o gün kapanmıştı.. anneniz gerçekten saçmalıyor yani.. hadi yapıcı değil anladık bari yıkıcı olmasın.

Allahım herkes çocuk sahibi olunca, sonuçlar katlanılmaz oluyor?

Sonra her anneyi aynı sanıyoruz, sen böyle insanlardan bizleri koru!!!

ben 5 yaşinda öğretcem.. geç öğretmeyin hanimlar...:kızgın:
iyi mi.. yaklaştirmayin çok kötü gerçekten yaa:(
ben bile tiksiniyorum..
düğünde sahit oldum kim olursa olsun kız çocuğunu kimseye sevdirmeyin...
çok pis lanet olasilar sinirleniyorum aklima gelincee.. :KK62:

O kadar şey yazmak geldi içimden... yazdım yazdım sildim:KK14::KK14::KK14:Rabbim yardımcınız olsun..

Lütfen ayakların üzerinde dur lütfen.

Merhaba Sevgili Hanımlar,
Gittiğim hiç bir psikolog bu şeye çözüm bulamadı çünkü annem sağolsun...
20 yaşındayım.Annemin bu yaşıma kadar bana yapmadığı kalmadı.Ilkokulda ödevlerimi ödev defterine yazmadığım için bıçakla elimi kesmişti.Yediğim dayaklar başıma kaktığı bir olay kadar acıtmadı canımı...
Hanımlar...Kız çocuklarınız varsa küçük dışarı çıktıklarında nolursunuz göz kulak olun onlara.Yabancılar yaklaşmasın nolursunuz.
9 yaşında vardım ya da yoktum...Annem çalışıyordu.Babamda yan apartmanda bir komşunun evini boyuyordu.Bende arkadaşımla dışarda oynuyorduk...Bi adam geldi yanımıza.O iğrenç suratıni halâ hatırlıyorum.Allah onun belasını versin.Kapı numaralarına bakıp yanımıza geldi "Burada Süleyman diye biri var mı?" diye.Dediği kişi en üst katta oturan bi öğretmendi.Bize "Hadi gelin gösterin" dedi.Arkadaşımla biz önde adam arkada apartmana girdik.Adam bize "Göbeğinizi açın" deyince ben korkup kaçtım.
Arkadaşım annesine anlattı.Komşular başımıza toplanıp bizi muayene ettiler "adam bişey yapmış mı" diye.Akşam annem işten geldi ve....
10 yıldır her kavgamızda,kavganın çıkış sebebi taşan süt bile olsa,annem "seni küçükten ellediler,sen küçükten alıştın elletmeye,tüm komşular biliyo seni,sen markalısın...vs"
Hanımlar...Nolur iyi bakın kızlarınıza nolur...Allah göstermesin,olurda yaşarsa böyle bir şey,sakın başına kakmayın onun...Ben bu utancı ölene kadar taşıyacağım...Ölene kadar...
Yuh ya bu nasıl annelik böyle. Elini nasıl kesti ya :( normal bir insan böyle davranmazki zaten. Erkeklere adam olmayı öğretmezler ondan sonra kızları suçlarlar

Bizler cocuk sahibi olabilmek icin burada yazılan en ufak seyi bile umutla okuyoruz belki isimize yarar diye. Ama oyelleri cocuklarinin kiymetini bilmiyorlar maalesef.
Yani ne bileyim uvey annenin yaptigi eiyetin bile bir sonu yada bir sınırı var.

ALLAH yardimcin olsun kardesim. Annenle başın dertte maalesef

Senin bir sorunun yok sorun tamamen anne diyebilmenin zor oldugu ama adina annen demek zorunda oldugumuz kiside.O ortamdan uzaklasmadikca annenin tuhafliklari seni yormaya hatta suan oldugu gibi kendini suclamana,özgüvensiz bir kisi olmana son surat devam edecektir.Lutfen oku isini eline al ve ayril o evden ya da evlen.Ya da anneni tedavi ettirin yakinlarindan yardim iste

Aileden birisi annenize Höt diyemiyor mu acaba ?
Bu ne kendini bilmezlik, aynı şey ona da olabilirdi
Bu kadar acımasızca yaklaşması ona neyi kazandırıyor ki?

13 yaşında kızım var. Yazınızı okurken içim sızladı, anneniz nasıl bir psikopatmış anlamak çok güç. İnsanlar anne-baba olmadan önce psikolojik testten ya da terapiden geçirilmeli? Her önüne gelen anne-baba olmasın sonunda onların psikopatlıklarının acısını masum yavrular çekiyor.

senin başına bişey gelmemiş ki gelse nolur yani kaza gibi birşey bu.sen değil önce annen tedavi görmeli.annen dahi olsa sana zulmetmeye hakkı yok.takma şunun laflarını cahilin dibi kendisi.annelikle ilgisi yok hasta belli ki

Biz çocugunuz olsun diye çaba gösteriyoruz test negatif çıkınca dünyamız başımıza yikiliyo bulan da bunuyo yemin ederim
Kusura bakmayın ama içimden annenize hiç iyi olmayan şeyler dedim :/
Keskebenim de bi kizim olsa :KK43:

senin bu konuda ne gibi bir suçun var anlamadım, neden ve niye utanıyorsun ki daha çocukmuşsun ve zaten o yaşta bile akıllıymışsın kaçmışsın kurtarmışsın kendini aferim.
bu konuda sıkıntılı olan ve sana zarar veren tek bir şey var oda : annen.
suçun olmayan bir konuyu bile kullanarak sana hakaret eden senin canını bile bile acıtmaya çalışan ve senin psikolojinle oynayan da annen. çocuğun elini kesmek nedir ya nasıl bir manyaklıktır, nasıl bir sadistliktir. sen aslında hayatından anneni çıkarsan herşey düzelecektir. bence anneni psikolojik tedaviye götür. sende bir sıkıntı yok boşuna kendine de yüklenip durma.

Merhaba Sevgili Hanımlar,
Gittiğim hiç bir psikolog bu şeye çözüm bulamadı çünkü annem sağolsun...
20 yaşındayım.Annemin bu yaşıma kadar bana yapmadığı kalmadı.Ilkokulda ödevlerimi ödev defterine yazmadığım için bıçakla elimi kesmişti.Yediğim dayaklar başıma kaktığı bir olay kadar acıtmadı canımı...
Hanımlar...Kız çocuklarınız varsa küçük dışarı çıktıklarında nolursunuz göz kulak olun onlara.Yabancılar yaklaşmasın nolursunuz.
9 yaşında vardım ya da yoktum...Annem çalışıyordu.Babamda yan apartmanda bir komşunun evini boyuyordu.Bende arkadaşımla dışarda oynuyorduk...Bi adam geldi yanımıza.O iğrenç suratıni halâ hatırlıyorum.Allah onun belasını versin.Kapı numaralarına bakıp yanımıza geldi "Burada Süleyman diye biri var mı?" diye.Dediği kişi en üst katta oturan bi öğretmendi.Bize "Hadi gelin gösterin" dedi.Arkadaşımla biz önde adam arkada apartmana girdik.Adam bize "Göbeğinizi açın" deyince ben korkup kaçtım.
Arkadaşım annesine anlattı.Komşular başımıza toplanıp bizi muayene ettiler "adam bişey yapmış mı" diye.Akşam annem işten geldi ve....
10 yıldır her kavgamızda,kavganın çıkış sebebi taşan süt bile olsa,annem "seni küçükten ellediler,sen küçükten alıştın elletmeye,tüm komşular biliyo seni,sen markalısın...vs"
Hanımlar...Nolur iyi bakın kızlarınıza nolur...Allah göstermesin,olurda yaşarsa böyle bir şey,sakın başına kakmayın onun...Ben bu utancı ölene kadar taşıyacağım...Ölene kadar...
Anneniz sağlıklı düşünemiyor galiba eminim çok ağırınıza gidiyordur bencede güzel bir yazı olmuş..aynı şekilde olmasa da çok sorunlu bir annem olduğu doğrudur ilişkilerimiz de yazdığınız gibi..hep imrendim çevremdeki annesiyle ilişkisi iyi olanlara hiç olamadık öyle ama..inkar edemem hep dedim annem haklı o biliyomuş diye ama bir faydası olmadı hiç bana.eksikliğini hissediyorum ama siz benden daha kötüsünüz galiba paikolojik olarak

Back
X