Kız çocuklarınıza sahip çıkin hanımlar...

Öncelikle başlık yanlış konunuzun;Her kadın anne olmasın lütfen hanımlar demeliydin.Annenizin size karşı bulunduğu tavır ve hitabını son derece yanlış yaşadığınız olayda suçlu o kadar çok kişi varken size sıra gelmemeliydi komşunun ne Hakkı var sizi muane etmeye onlar doktorlar mı?Anneniz dünya işi ile uğraşırken anne olduğunu çoktan unutmuş elinizi kesene kadar bu kadar dar bir zihniyete sahip bir kişi ise nasiyat verseydi kızım ben çalışıyorum sen bütün gün tek kalıyorsun sen kendini koruyacaksın ben yokum seni sana emanet ediyorum nasihatlarını tüketmiş olsaydı bu olayı saten yaşamamış olacaktınız

Allah kimseyi ahlaksız etmesin annene başka diyecek söz yok

Geçmiş olsun. utanılacak birşey yok ki ortada ??
Sen annenden uzaklaş.

canım bnm yaa annen hasta ,cahil bir bunu için onun psikolga gitmesi lazım sen ordaydın ve birşey olmadığını sen biliyorsun takma kafana,Allah korumuş sizi

böyle anneler var. ben okuyunca şaşırmadım valla.

konu sahibinin yapması gereken bi an önce bi işe başlayıp o anneden uzaklaşmak.

aç yatarım yine de böyle bi kadınla aynı evde devam etmem hayatıma. tamamen çıkarırım valla.

Alahın Yarabbim nasıl bır anne nasıl bır zihniyet ! İnsan kendı cocugun un ayıbı bile olsa orter destek olur anne demeye dilim varmıyor yazık sen en iyisi okuyorsan okulunu bitir mesleğini eline al belki karsina evlenebıiecehın bir sevdıgın olur gidersin tabıkı yanlış evlilik yapma once meslek sonra evlilik onu da allaha havale et ıslah etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…