Doğuma Hazırlık kız deyip erkek dogan bebekler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tlybak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
33
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaslar, dr 16. Haftamda yuzde seksen kız dedı ama kesin demiyorum 21 . Haftada falan kesinleşir dedi. Sizde hiç böyle birsey yasadınız mı ? Ben bircok urun aldım pembiş pembiş çünkü :)

Merhaba arkadaslar, dr 16. Haftamda yuzde seksen kız dedı ama kesin demiyorum 21 . Haftada falan kesinleşir dedi. Sizde hiç böyle birsey yasadınız mı ? Ben bircok urun aldım pembiş pembiş çünkü :)

bazı doktorlar bebeğin cinsel organını görmeseler bile kemik yapısından cinsiyet tahmini yapıyolar. bu tahmin bazen yanlışta çıkabiliyo doğruda. bi tanıdığıma da erkek demiş doktor bir sürü erkek bebek kıyafetleri almışlar bi daha ki ay gittiklerinde %99 kız demiş ve kızı oldu sonra aldıkları kıyafetleri ne yaptı bilmiyorum

Banada 13 haftada yuzde 99 kiz bebek dedi.herkes cok erken soyledgni soyluyor. Simdi 17 haftaligm kontrol var bakalm. Doktorlar emin olmasa cinsiyet tahmini ertelerler bence bir bildkleri var:))))))

Banada doktor 17.haftadayken bacakları kapalı bişey görünmüyor dedi 20.haftada tekrar gittik %80 kız dedi ama yinede cinsel organını göremediğini söyledi gönülsüz bi şekilde kız dedi yani koskoca doktor bebeğimin cinsiyetini göstermemesine bağlayarak bir tahminde bulundu keşke kesin olsada bende almaya başlasam aşkımın cicilerini.

Kızda 3 çizgi görünüyormuş bana 3 çizgi gordum dedi ama yınede kesin değil dedi simdi ne demek bu anlamadım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…