Doğuma Hazırlık kız deyıpte bebegı erkek olan varmı?????

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
E

EU3

Ziyaretçi
ıkılı tarama testı yapan dr bana 11 haftalıken kız olabılır dedı 12 13 uncu haftalardada kendı drum kız gıbı dedı sızce yanılmıs olabılırmı cok meral edıyorum yaa kız deyıpte erkek olan varmııı

canim valla bana 17 haftalikken 4d de erkek dediler bide pipi resmi verdiler ben oglum oglum severken 35 haftalikken kiz olacagini ogrendim ve gozlerimle gordum kizmissss :) erken haftalarda yanilmalar olabiliyor ...benimde son 20 gunum kaldi dogsun dahada emin olacam bakalim

Erkekmi istiyorsunuz?Genelde o haftalarda hep erkek deyip kız çıkar ama tersi olan oldumu hiç bilmiyorum...

Senin bu cinsiyet hikayen başlı başına kitaplık zaten.2 oğlun vardı bildiğim kadarıyla Allah bağışlasın kız istiyordun ama erkek çıkmıştı.Rüyalarında da erkek görüyordun galiba.Çok gönülden istemişsinki Rabbim gönlüne göre vermiş şükürler olsun bir kızın oluyor Allahın izniyle.Oğlun için aldığın renkleri kızında giyebilir nasılsa.Kıza her renk oluyor.

yok bende ınanılmaz kız ıstıyorumm cok hemde dedım ya elı ayagı duzgun olsun ama kız olsun dıeee

benim de en büyük korkum cinsiyette yapılan yanlış tahminler.11 ve 15.haftada kız dendi ama hala korkuyorumkaydirigubbakcemile3

benim de en büyük korkum cinsiyette yapılan yanlış tahminler.11 ve 15.haftada kız dendi ama hala korkuyorumkaydirigubbakcemile3

Erken tahminlerde oluyor genelde.Allah gönlünüze göre versin...

banada dr 10. haftada erkek olabilir dedi ama bende kız istiyom bir oğlum var.
10.hafta çok erken değilmi yahuu.ama erkek olursada ahlanıp vahlanmam sağlıklı olsun inşallah.

dr bana 16. haftada kız 18. hafatada erkek dedi...
şimdi ortalamayı almak için bi dahaki randevuyu bekliyorum :)

Ben hep 20.haftada bütün bebeklerin cinsiyetlerinin ultrason görüntüsünde netleştiğini düşünüyorum.Zaten iki seçenek var ya kızdır yada erkek.Ben benimkinin kız olduğundan eminim doktorların söylediklerine takılmayacağım artık.Almaya başlayacağım şimdiden pembişleri aşkıma :)

canım nasıl bukadar emin olabildin.öyle mi hissediyosun:1hug:
sana cinsiyet için bişi edilermi.

canım nasıl bukadar emin olabildin.öyle mi hissediyosun:1hug:
sana cinsiyet için bişi edilermi.

Çünkü en başta kız hissetmiştim benim cadı bir kızım olacak diyordum.Ama 14.haftada doktor erkek deyince 'hayırlısı'dedim ama aklımda hep bir soru işareti kaldı.Bir iki kişiye erkekmiş galiba ama değişir daha erken dediğimde yok değişmez saçmalama dediler.ve 17.haftada doktor kız dedi.İşte o zaman biraz afalladım 'kızmı kesinmi'dedim.'kesin'dedi.O gün pek alışamadım tuhaf geldi ama sonraki günlerde hemen kızım demeye başladım ve bunda değişecek diye kafamda hiç soru işareti kalmadı.Diğerinde hep bir tarafım değişir diyordu ama bu son tahminde kesin emin oldum bende çünkü direkt poposunu gösterdi bacak arasından gördü doktor erkek olsaydı görürdü fazladan bir şeyler diye düşünüyorum.Saklayacak halide yok çocuğun bayağı bayağı gösteriyor bizimki herkese başından beri hiç saklamadı ....

ayy çok ilginç yaa.banada 10 haftada erkeğe benziyor dedi.bende yanılıyor diye düşünüyorum çünkü çok erken daha 10 haftalık tı.umarım değişir bir oğlum var bunun kız olmasını çoooook istiyorum.tabiki oğlum olursada ahlanıp vahlanmam.ama gönlümde hep bir kız çocuğu var.çünkü bu son şansım birde kızım olsun istiyorum.bir daha çocuk düşünmüyorum allahta buna mecbur etmesin inşallah.allah hepimizin gönlüne göre versin.

Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inş.10 hafta tahmin için çok çok erken daha çooook değişir bekle biraz daha hatta 20.haftadan sonra söylenene daha çok inan.Çünkü 20.haftaya kadar kız ve erkek bebek cinsiyetleri genelde hep karıştırılıyormuş.

Kız pipiyi nasıl saklayacakki ? Olsa gösterir :)kaydirigubbakcemile3

yiğidin malı meydandadır diyorsun yani kaydirigubbakcemile3 saklıyolarmış valla bacaklarını mı çekiyolar artık ne yapıyorlarsa :ecrin_bebek: etrafımdan duydum kız olcak denip de erkek olanları o bakımdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…