Dedim ya bu siteden önce kimseden duymadım. Etrafımda hiç olmadı kız dendi kız çıktı oğlan dendi oğlan çıktı.. etrafımda birinin olsaydı kız denilip son aylarda ultrasonda oğlana döndüğü biraz daha ümitlenirim ama yok.
şimdi doktora gitmek istemiyorum hele aynı doktora.. beklediğim şeyi söylemedi ya gıcığım doktora. 15 gün sonraya randevum.
Ümitlenmeye bile korkuyorum çünkü herkese yanılabilen doktorlar sanmıyorum ben de yanılsın..
Doktora gidince ve cinsiyet söyleyince yazacagım. Dua ediyorum. Allahım bizlere de nasip eder inşallah
26 haftaliga kadar kiz dediler 28 haftalikken oglan dediler. doguma kadar hicbirsey almadim diyebilirim sadece birkac parca sey onlarda beyazdi.
Sonuc oglum oldu.
erkek denip kızı olan çok duydum ama kız denip oğlu olan duymadımmm[/Q
benim 2. oğlum yolda.22 haftalık. şimdi mesajını ve yazılanları okuyunca acaba dedim bu kız olabilir mi??? çeşit olsa iyi olurdu. bi oğlum var zaten. bi de kız olsa güzel olur. ama olmazsa da olmaz ne diyelim. galiba doğmadan netleşmiyor cinsiyeti.
erkek denip kızı olan çok duydum ama kız denip oğlu olan duymadımmm[/Q
benim 2. oğlum yolda.22 haftalık. şimdi mesajını ve yazılanları okuyunca acaba dedim bu kız olabilir mi??? çeşit olsa iyi olurdu. bi oğlum var zaten. bi de kız olsa güzel olur. ama olmazsa da olmaz ne diyelim. galiba doğmadan netleşmiyor cinsiyeti.
Hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin ....
26 haftaliga kadar kiz dediler 28 haftalikken oglan dediler. doguma kadar hicbirsey almadim diyebilirim sadece birkac parca sey onlarda beyazdi.
Sonuc oglum oldu.
valla kızlar anlaşılıyor ki bu konu tamamen doktorların tecrübesi ile alakalısengözlerimebaksanab[/QUOTE
En tecrübeli doktorlar bile olsa yanılabiliyorlar bazen.Herşey Allahtan... 8.aya kadar kız deyip 9.ayda erkek denilende çok var.Yada tam tersi olanda.Ama bence 2-3 doktor birden aynı şeyi söylerse kesin inanın birde hislerinize inanın....
Ben hep 20.haftada bütün bebeklerin cinsiyetlerinin ultrason görüntüsünde netleştiğini düşünüyorum.Zaten iki seçenek var ya kızdır yada erkek.Ben benimkinin kız olduğundan eminim doktorların söylediklerine takılmayacağım artık.Almaya başlayacağım şimdiden pembişleri aşkıma :)
canım benimde 15 haftalıkken sırrı dönüktü dr kız olabilir dedi:ecrin_bebek:.başka bir dr agittim 20haftalıkken emin değilim kız derim erkek çıkabilir dedi :uhm:.bu hafta dr gitcam bakalım bizimkinin cinsiyetini bilebilicekmi dr.kaydirigubbakcemile3
canım sende daha umut var.daha bi doktor kız demiş.belki degişir..ama bana bak dört doktorda kız dedi.benim kaçarım yok maalesef..
sen tekrar ne zaman gideceksin doktora..çok zaman varsa başka bi doktora gitsene cinsiyet için bakalım o ne diyecek.valla ben olsam çatlarım.biri kız dedi diye beklemem mutlaka başka doktorda kız demeli tek doktora güvenme .teyit ettir kaydirigubbakcemile3
Dedim ya bu siteden önce kimseden duymadım. Etrafımda hiç olmadı kız dendi kız çıktı oğlan dendi oğlan çıktı.. etrafımda birinin olsaydı kız denilip son aylarda ultrasonda oğlana döndüğü biraz daha ümitlenirim ama yok.
şimdi doktora gitmek istemiyorum hele aynı doktora.. beklediğim şeyi söylemedi ya gıcığım doktora. 15 gün sonraya randevum.
Ümitlenmeye bile korkuyorum çünkü herkese yanılabilen doktorlar sanmıyorum ben de yanılsın..
Doktora gidince ve cinsiyet söyleyince yazacagım. Dua ediyorum. Allahım bizlere de nasip eder inşallah
Duygucumm valla kızmıyayım diyorumm sanaa birtanemmm ama bak yinee kırıcı bir laf dahaa [beklediğim şeyi söylemedi ya gıcığım doktora. ]inan bak canımm bebişininn yüzünüü görrrr benn neler düşündümm öyle diyeceksinnn
amaa ikincii bebiş içinn senii anlarımm canımmm.
Aynen katılıyorum canım.Senide anlamaya çalışıyorum haklı nedenlerin var kendince ama sana verilmiş bu güzel nimeti anne olma güzellğini es geçme.Bzen yazdıklarını okuyunca seni kırmayayım diyorum cevap yazmıyorum ama bazende seni sarsmak kendine gel demek geliyor içimden.Allahın gücüne gidecek Allah korusun yavruna bir şey olacak diye korkuyorum inan.Ona bu kadar sırtını dönme.Geçmişinde yaşadıklarını unut,anneni,soyunuzu,geleneklerinizi,genlerinizi herşeyi unut.Senin içinde cinsiyeti ne olursa olsun bir mucize var şu anda.Ne olur kıymetini bil bu güzel yavrunun.Herşeyi unut sadece yavruna bağlan onu düşün onu sev.O geçmişindeki izlerin yada bugünkü etrafındaki olumsuz kişilerin bebeği değil o senin bebeğin.Allah gönlüne göre versin inş.
Aynen katılıyorum canım.Senide anlamaya çalışıyorum haklı nedenlerin var kendince ama sana verilmiş bu güzel nimeti anne olma güzellğini es geçme.Bzen yazdıklarını okuyunca seni kırmayayım diyorum cevap yazmıyorum ama bazende seni sarsmak kendine gel demek geliyor içimden.Allahın gücüne gidecek Allah korusun yavruna bir şey olacak diye korkuyorum inan.Ona bu kadar sırtını dönme.Geçmişinde yaşadıklarını unut,anneni,soyunuzu,geleneklerinizi,genlerinizi herşeyi unut.Senin içinde cinsiyeti ne olursa olsun bir mucize var şu anda.Ne olur kıymetini bil bu güzel yavrunun.Herşeyi unut sadece yavruna bağlan onu düşün onu sev.O geçmişindeki izlerin yada bugünkü etrafındaki olumsuz kişilerin bebeği değil o senin bebeğin.Allah gönlüne göre versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?