Doğuma Hazırlık kız deyıpte bebegı erkek olan varmı?????

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım bugüne kadar bende hiç rastlamadım.doguma cinsiyeti farklı çıkan.bende bu sitede ögrenir oldum.kime ne dendiyse dogru çıkmıştır hep.

yok yok ben aynı doktora git demiyorum üstüne basarak söylüyorum muhakkak başka bir doktora daha git bence iyi olur.tek doktorun dedigine kanma bence.içinde hep bi umut olacagına beklemekten vazgeçmiş olursun.
ben tek doktora gitbeydem ya aceba yanılıyor olabilirmiki derdim...

Canım benim ablama dediler.Bir kızı vardı ikinciyede kız dediler doğumda öğrendik erkek olduğunu.Bazen olabiliyor bu tür yanılmalar.Ben ilk doktorum erkek dediğinde acaba kaldı içimde ama ikincisi kız deyince hiç acaba falan kalmadı inandım.Yani birazda bizim hislerimiz ve hangisini kabullenmemiz de etkili herhalde....Rabbim sağlıklı hayırlı etsin evlatlarımızı inş.

selam kızlar...başka topiclerde de yazdım ben de bebeğimi hep erkek hissediyorum.17 haftamda erkek dendi.sonra 21 haftamda 2 ayrı ultrasona girdim.birinde dr.kesin erkek dedi.ardından üst katta detaylıya girdim bu sefer de kıza benzettiler.şimdi 27 haftamdayım kesin kız diyorlar ki her ay detaylıya giriyorum ben.açıkcası kafam çorba oldu ama vardır bunda da bir hayır.zaten ilk bebeğim.kız da olsa olur,sağlıklı olsun da.Allah herkesin gönlüne göre versin inşaallah.
ben bebeğime hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan beri erkek hissettim.çin takvimi dışında herşey bana erkek dedi.bakalım ilerleyen haftalarda değişmezse ki zaten 27 hafta baya ileri bir dönem cinsiyet için kızım olacak galiba...

Banada erkeğe benziyor dediler. Kesin sonuç için bekleyelim dendi. Ama çok yanılma olmasın. Bebişin eşyalarını alacağız ona göre. Şimdi bende hep erkek hisediyorum ama yinede kesinleşene kadar bekleyelim eşyaları için.

erkek denip kızı olan çok duydum ama kız denip oğlu olan duymadımmm

26 haftaliga kadar kiz dediler 28 haftalikken oglan dediler. doguma kadar hicbirsey almadim diyebilirim sadece birkac parca sey onlarda beyazdi.
Sonuc oglum oldu.

26 haftaliga kadar kiz dediler 28 haftalikken oglan dediler. doguma kadar hicbirsey almadim diyebilirim sadece birkac parca sey onlarda beyazdi.
Sonuc oglum oldu.

Rabbim sağlık versin ömür versin analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün gelinlerini torunlarını göstersin inşallah.

Sonuc oglum oldu.

Ya bu pipiyi göremiyorlarmı?Hem ayrıntılıya girmemişmiydin 26 haftalığa kadar... Orda kesin çıkmazmı cinsiyeti?

valla kızlar anlaşılıyor ki bu konu tamamen doktorların tecrübesi ile alakalısengözlerimebaksanab

ya aslında ckıyo ama ahemtın burcusu bı topıc acmıstı bebegın cınsıyetıyle ılgılı bı sıtenın lınkını vermıstı ordan bakarsanız aslında neden karıstırıldıgı cok acık ortada allahın hıkmetı ıste bırebır aynı dıebılırım

canım benimde 15 haftalıkken sırrı dönüktü dr kız olabilir dedi:ecrin_bebek:.başka bir dr agittim 20haftalıkken emin değilim kız derim erkek çıkabilir dedi :uhm:.bu hafta dr gitcam bakalım bizimkinin cinsiyetini bilebilicekmi dr.kaydirigubbakcemile3

Gerçi uzman gözler pat diye görüyor kesin sonucu veriyor ama hayırlısı tabii onlarda yanılıyor bazen... Senin gönlünden hangisi geçiyorsa o olsun inş.

Haklısın galiba Helen.
Doktorum İzmirin en iyi kadındoğumcusu ve prof.
ama bana biraz hızlı karar verdi gibi geldi. 16. haftada ilk defa gördüğü bir bebekti.
Zaten iki ihtimal var evet
çok da düşünmedi gibi ama uzun baktı..
Hani devlet hastanesinde olsa baştan savdı der inanmazdım.

Ancak 16. haftadan sonra gelişemez mi pipi?

tam bacak arasından gördü
ben evde dvd den seyrederken ultrason görüntülerimi kıza benzettiğim kadar erkeğe de benzetiyorum yani.
gönlümden erkek geçtiği için bile bile kendimi mi yanıltıyorum acaba?

Allahım sen hayırlısını ver akıl ve sabır ver.

Kendimi kıza alıştırdım. Hayırlısı olsun. Rabbim gönlümdekini versin hayırlısıyla.

Ben bu siteden önce kimseden duymadım kız dendi oğlan çıktı, oğlan dendi kız çıktı diye.. hani doktor ne dediyse hep o oldu etraftan duyduklarım. Bu kadar doktor yanılması olunca acaba dedim ister istemez benim de yanlış olabilir mi?[/QUOTE]

Canımm senii okadarr iyi anlıyorumkiii gönlündekinii istiyorsunn amaa bazıı cümlelerinn inan bebeğin içinn çok kırıcıı
bebeğin kız diye ne olur bana sabır ver deme güzelimm inann yüzünee görüncee unutuyorsunnn,bakk benim 2 kızım var ve 3ncüyü yapmayaa karar verimm ve oğlumm olsunn istiyorumm bendee ,amaa seninn dahaa ilk bebişş bu kadar üzme kendiniiitamammı canımm
sağlıklı bebiş olmasıı dahaa önemliii annesii

Duygucumm valla kızmıyayım diyorumm sanaa birtanemmm ama bak yinee kırıcı bir laf dahaa [beklediğim şeyi söylemedi ya gıcığım doktora. ]inan bak canımm bebişininn yüzünüü görrrr benn neler düşündümm öyle diyeceksinnn
amaa ikincii bebiş içinn senii anlarımm canımmm.

Aynen katılıyorum canım.Senide anlamaya çalışıyorum haklı nedenlerin var kendince ama sana verilmiş bu güzel nimeti anne olma güzellğini es geçme.Bzen yazdıklarını okuyunca seni kırmayayım diyorum cevap yazmıyorum ama bazende seni sarsmak kendine gel demek geliyor içimden.Allahın gücüne gidecek Allah korusun yavruna bir şey olacak diye korkuyorum inan.Ona bu kadar sırtını dönme.Geçmişinde yaşadıklarını unut,anneni,soyunuzu,geleneklerinizi,genlerinizi herşeyi unut.Senin içinde cinsiyeti ne olursa olsun bir mucize var şu anda.Ne olur kıymetini bil bu güzel yavrunun.Herşeyi unut sadece yavruna bağlan onu düşün onu sev.O geçmişindeki izlerin yada bugünkü etrafındaki olumsuz kişilerin bebeği değil o senin bebeğin.Allah gönlüne göre versin inş.

Ben anne olabildiğime çok seviniyorum. Sevdiğim aşık olduğum adamla evliyim ve onunla beraber yeni bir can'a vesile olduk Rabbim nasip etti

Allahın nasib ettiğinden öteye gitmez hiçbirşey..
bu bir beklentiydi.. yavrumun sağlıklı olması, hayırlı olması, ömürlü olması gibi bir çok beklentimden sadece biri .. sağlıklı hayırlı olmasından daha önemli değil elbette.. her birimiz anneyiz anne adayıyız söylemiyorum bile bunu bu sebeple.. anne olmak demek sorgusuz sualsiz her durumda bebeğini sevmek demek değil mi?

Nasipten ötesi yok bir insanın kısmeti kader belli elbette..

Çok emindim erkek olacagına.. nerden bu kadar eminsin derseniz bilmiyorum çok büyük ihtimalle erkek bu bebek dedim hep. İçimden elbette doktor bişey demeden kimseyi beklentiye sokmadım..
rüyalarım,gösterdiğim değişimler, karnımın şekli,yüreğimden geçen,eşimin de gönlündeki hep erkekti. Rabbim erkek verdi dedim. Bu kadar emin olmamam lazımdı ama dedim ya deneyimsizliğime geldi..

zaten hassasstır yapım bir de hamilelik eklenince üzerine her bakış her söz on katı kırıyor üzüyor beni..

şu ana kadar bütün doktor kontrollerime geldi eşim kayınvalidem. ilk defa cinsiyetini öğrendikten sonra gidiyoruz doktora bu salı.. eşim işlerim var cumartesi olsa gelirdim dedi.. bundan önceki doktor kontrollerim de hafta içiydi ve zaman buluyordu. şimdi cinsiyeti belli olur olmaz işim var dedi alındım.Eşim işveren yani çalışan da değil. istediği zaman gider istediğinde gelir ona bağlı bu durum..

Kayınvalidem can atardı doktora gelmeye bizimle. Günüm var o gün falan dedi. Cinsiyeti belli olmasaydı günü mü görürdü gözü gelirdi ısrarla.. İlk torunu daha nasıl hevesli oysa ilk başlarda..

bu parçaları birleştirince alınıyorum. Hakkım var ama yok bilmem alınıyorum

İkinciye Hamile kalınca Rabbim nasip edince HAMİLE olduğumu hiç söylemeyeceğim ilk 4 ay..asla asla asla eşime dahi söylemeyeceğim. Cinsiyeti belli olunca söylerim ancak.. Bir daha bunu yaşamak istemem.
YOK öyle cinsiyet belli olunca işim var günüm var bilmem ne demeler

kızz banaa yazmışş gibii olmuşsunnn benn hamile değilimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…