yiğidin malı meydandadır diyorsun yani kaydirigubbakcemile3 saklıyolarmış valla bacaklarını mı çekiyolar artık ne yapıyorlarsa :ecrin_bebek: etrafımdan duydum kız olcak denip de erkek olanları o bakımdan :)
beeen.bana erkek dedi doktorum , ama kız olduğunu öğrendik.kordon karışmış.zaten %100 erkek dememişti.neticede kız çıktı.2 ay sonra doğumum var. kesinleşti.test için başka bir kaç doktora da gitmek zorundaydım, onlarda kız dedi :))
ste bende onu merak edıyorum esımde artık bır ay snra dıy dr cok gıdırum dıeepsıkljımın bzuldugunu syluoda:)) bastan dusuk tehlıkemız vardıda ondan cok sık gıttık suan 15 haftalık hamıleyım acaba cınsıyetı gercekten kızmıııı delırıcem yaa bana kendı drum nrmal ultrasoonda baktı kesın deıl ama kıza benzı bacagının arasında bısı yok gıb dedı acaba olemıdır bıdeb teyzemın glu var benım acaıp cıkar ruyaları nun drun bana kız oldugunu soledıgını soyledım bılıodum ruyamda gordum dedı ve adıda efsa olcak dedı gercekten efsa dusunuoruz ama o bılmıoduuuu ıste ole bakalım sıztahmınde bulunun benm ıcın kızmı erkemıı
geçen hafta doğum yapan arkadaşım doğuma girerken kızı olacağını sanıyordu, erkek bebekle çıktı. 4 yaşında bir kızı vardı ve dr. doğuma kadar ikincinin de kız olacağını söylemişti. şok geçirdiler
geçen hafta doğum yapan arkadaşım doğuma girerken kızı olacağını sanıyordu, erkek bebekle çıktı. 4 yaşında bir kızı vardı ve dr. doğuma kadar ikincinin de kız olacağını söylemişti. şok geçirdiler
yaa gonul kız ıstıo ısteee yaa hayırlısıyla bı kızım olsun cok ıstıorum saglıklı lsun allah bıze bagıslasın ınsallah ama kız ısteee yawww
ağladım o kadar öğrenince.. bir de erkek oluyormuş.. oooooooooooooo.. çok güzel sürpriz olur.
bana erkek diyen doktor ömründe beni de bebeğide ilk defa görüyordu... bir de hemen söyledi.. çok baktı ama kız dedi.. ben bir daha dokTORA GİTTİĞİMDE sanki sizin erkekti bebek değil mi diyecek gibi geliyor..
ama umitlenmiyorum. Hakkımızda hayırlısı...
bende dün öğrendim 14+1 haftalık hamileyim.dr yüzde 95 kız dedi.aslında benim için en önemlisi sağlıklı olması ama erkek olsun istiyordum.ben ilk çocuğum ve ayrıca iki tarafında ilk torunuyum.benim bebeğinde ilk olacak benim gibi ilk torun erkek olsaydı daha az zorluk çekerdi.ben çok zorluk gördüm.benden beklentileri çoktu.bütün kuzenlere örnek abla olmam gerekti hep.hep bir abi abla özlemi çektim.tabi yinede bebişim için çok heyecanlı ve mutluyum yeterki sağliklı olsun...opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım hayırlısı olsun diyoruz artık.15 gün sonra tekrar gidicem 3 lü test için bakalım değişecek mi?
bence öyle.duygu ne zamn gidiyosun tekrar kontrole...bide tek doktorun dedigine kanma en az iki doktoro daha git onlarda derse kız diye ozaman inan.
henan heşey degişebilir sende..inşallah tabii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?