Doğuma Hazırlık kız deyıpte bebegı erkek olan varmı?????

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
beeen.bana erkek dedi doktorum , ama kız olduğunu öğrendik.kordon karışmış.zaten %100 erkek dememişti.neticede kız çıktı.2 ay sonra doğumum var. kesinleşti.test için başka bir kaç doktora da gitmek zorundaydım, onlarda kız dedi :))

Genelde erkek sere serpe gösterir diye biliyorum ama dediğin gibi göstermeyip iyi saklayanlarda oluyor demekki çünkü 1-2 kişi tanıyorum çevremden önce kız deyipte kız bekleyipte oğlan doğuran....

Canım genelde hep önce erkek sonra kız deniyor.Ama önce kız denipte erkek olan daha az kişi var....

ste bende onu merak edıyorum esımde artık bır ay snra dıy dr cok gıdırum dıee psıkljımın bzuldugunu syluoda:)) bastan dusuk tehlıkemız vardıda ondan cok sık gıttık suan 15 haftalık hamıleyım acaba cınsıyetı gercekten kızmıııı delırıcem yaa bana kendı drum nrmal ultrasoonda baktı kesın deıl ama kıza benzı bacagının arasında bısı yok gıb dedı acaba olemıdır bıdeb teyzemın glu var benım acaıp cıkar ruyaları nun drun bana kız oldugunu soledıgını soyledım bılıodum ruyamda gordum dedı ve adıda efsa olcak dedı gercekten efsa dusunuoruz ama o bılmıoduuuu ıste ole bakalım sıztahmınde bulunun benm ıcın kızmı erkemıı

Canım gönlünüzden geçen güzel bir kız inş. kızdır ve doktor doğru görmüştür....

geçen hafta doğum yapan arkadaşım doğuma girerken kızı olacağını sanıyordu, erkek bebekle çıktı. 4 yaşında bir kızı vardı ve dr. doğuma kadar ikincinin de kız olacağını söylemişti. şok geçirdiler

Gerçektenmi?Ne büyük mucize aslında.Ne ultrason aletleri,ne doktor tecrübesi ne fallar hiç bir şey kesin değil.Şu yaşananlar bize bir kez daha Gaybı bir tek Allah biliyor dedirtiyor.Çok sevinmişlerdir eminim ilki kız bu da oğlan olunca.Peki arkadaşın son haftasına kadar düzenli olarak doktora gidip ultrasona girmişmi?Nasıl doktor ısrarla kız demiş erkeğe?

ağladım o kadar öğrenince.. bir de erkek oluyormuş.. oooooooooooooo.. çok güzel sürpriz olur.

bana erkek diyen doktor ömründe beni de bebeğide ilk defa görüyordu... bir de hemen söyledi.. çok baktı ama kız dedi.. ben bir daha dokTORA GİTTİĞİMDE sanki sizin erkekti bebek değil mi diyecek gibi geliyor..

ama umitlenmiyorum. Hakkımızda hayırlısı...

yaa gonul kız ıstıo ısteee yaa hayırlısıyla bı kızım olsun cok ıstıorum saglıklı lsun allah bıze bagıslasın ınsallah ama kız ısteee yawww

yaa gonul kız ıstıo ısteee yaa hayırlısıyla bı kızım olsun cok ıstıorum saglıklı lsun allah bıze bagıslasın ınsallah ama kız ısteee yawww

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş.Her ne kadar hayırlısını istesekte gönlümüzden geçene dur diyemiyoruz işte.Rabbim yüreğimizden geçeni karnımıza versin inşAllah.... :Saruboceq:

canım sende daha umut var.daha bi doktor kız demiş.belki degişir..ama bana bak dört doktorda kız dedi.benim kaçarım yok maalesef..

sen tekrar ne zaman gideceksin doktora..çok zaman varsa başka bi doktora gitsene cinsiyet için bakalım o ne diyecek.valla ben olsam çatlarım.biri kız dedi diye beklemem mutlaka başka doktorda kız demeli tek doktora güvenme .teyit ettir kaydirigubbakcemile3

bende dün öğrendim 14+1 haftalık hamileyim.dr yüzde 95 kız dedi.aslında benim için en önemlisi sağlıklı olması ama erkek olsun istiyordum.ben ilk çocuğum ve ayrıca iki tarafında ilk torunuyum.benim bebeğinde ilk olacak benim gibi ilk torun erkek olsaydı daha az zorluk çekerdi.ben çok zorluk gördüm.benden beklentileri çoktu.bütün kuzenlere örnek abla olmam gerekti hep.hep bir abi abla özlemi çektim.tabi yinede bebişim için çok heyecanlı ve mutluyum yeterki sağliklı olsun...opuyorumnanaktan

Daha erken bence 20.haftadan sonra dahada netleşir.Rabbim gönlüne göre versin inş.3 boyutluda falan baktırırsın ilerleyen haftalarda kesinleşirse alışverişini ona göre yaparsın.Hakkımızda hayırlısı olsun.......

teşekkür ederim canım hayırlısı olsun diyoruz artık.15 gün sonra tekrar gidicem 3 lü test için bakalım değişecek mi?

teşekkür ederim canım hayırlısı olsun diyoruz artık.15 gün sonra tekrar gidicem 3 lü test için bakalım değişecek mi?

Kimisi başta ne dediyse öylede gidiyor değişmiyor.Kimiside böyle zırt pırt ultrasonda şaşıyor.Önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları.Gönlümüzden geçenler en sona kalsada olur...

benim oğluşumada 25 haftaya kadar kız dediler yok %51 kız yok kıza benziyor ama 25 haftamda dr.mu değiştirdim bu belirsizlik yüüzünden hemde doğuma giremem demişti....
ve 25 haftada oğluşumuz olacağını öğrendim........ve çevremdede kız denilip erkek olan çok bebiş var..yerimseniben....
allah herkesin gönlüne göre versin.....

canım sende daha umut var.daha bi doktor kız demiş.belki degişir..ama bana bak dört doktorda kız dedi.benim kaçarım yok maalesef..

sen tekrar ne zaman gideceksin doktora..çok zaman varsa başka bi doktora gitsene cinsiyet için bakalım o ne diyecek.valla ben olsam çatlarım.biri kız dedi diye beklemem mutlaka başka doktorda kız demeli tek doktora güvenme .teyit ettir kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Haklısın galiba Helen.
Doktorum İzmirin en iyi kadındoğumcusu ve prof.
ama bana biraz hızlı karar verdi gibi geldi. 16. haftada ilk defa gördüğü bir bebekti.
Zaten iki ihtimal var evet
çok da düşünmedi gibi ama uzun baktı..
Hani devlet hastanesinde olsa baştan savdı der inanmazdım.

Ancak 16. haftadan sonra gelişemez mi pipi?

tam bacak arasından gördü
ben evde dvd den seyrederken ultrason görüntülerimi kıza benzettiğim kadar erkeğe de benzetiyorum yani.
gönlümden erkek geçtiği için bile bile kendimi mi yanıltıyorum acaba?

Allahım sen hayırlısını ver akıl ve sabır ver.

Kendimi kıza alıştırdım. Hayırlısı olsun. Rabbim gönlümdekini versin hayırlısıyla.

Ben bu siteden önce kimseden duymadım kız dendi oğlan çıktı, oğlan dendi kız çıktı diye.. hani doktor ne dediyse hep o oldu etraftan duyduklarım. Bu kadar doktor yanılması olunca acaba dedim ister istemez benim de yanlış olabilir mi?

bence öyle.duygu ne zamn gidiyosun tekrar kontrole...bide tek doktorun dedigine kanma en az iki doktoro daha git onlarda derse kız diye ozaman inan.
henan heşey degişebilir sende..inşallah tabii...

komşuma 8 ay kız dedi 8 . ayda erkek dedi oglu oldu..
bu nasıl doktorsa bilmiyosna söyleme.

bence öyle.duygu ne zamn gidiyosun tekrar kontrole...bide tek doktorun dedigine kanma en az iki doktoro daha git onlarda derse kız diye ozaman inan.
henan heşey degişebilir sende..inşallah tabii...

Dedim ya bu siteden önce kimseden duymadım. Etrafımda hiç olmadı kız dendi kız çıktı oğlan dendi oğlan çıktı.. etrafımda birinin olsaydı kız denilip son aylarda ultrasonda oğlana döndüğü biraz daha ümitlenirim ama yok.

şimdi doktora gitmek istemiyorum hele aynı doktora.. beklediğim şeyi söylemedi ya gıcığım doktora. 15 gün sonraya randevum.

Ümitlenmeye bile korkuyorum çünkü herkese yanılabilen doktorlar sanmıyorum ben de yanılsın..

Doktora gidince ve cinsiyet söyleyince yazacagım. Dua ediyorum. Allahım bizlere de nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…