Daha önce bir çok yere yazdım belki burayada daha önce yazmışımdır.3 ayrı doktor ve geçen 33 hafta içinde kızımız olcaktı.ta ki tayinimiz başka bi ile çıkıp ordaki doktor 33. haftada erkek bu diyene kadar.. şuan allah bağışlarsa haziranda 3.5 yaşında olcak olan bi oğlum var...rabbim önce sağlıklı evlatlar daha sonrada gönlünüzün muradını versin arkadaşlar...
ıkılı tarama testı yapan dr bana 11 haftalıken kız olabılır dedı 12 13 uncu haftalardada kendı drum kız gıbı dedı sızce yanılmıs olabılırmı cok meral edıyorum yaa kız deyıpte erkek olan varmııı
Kızı olacağı söylenen bir tanıdığım anca doğunca görmüş erkek olduğunu, şok olmuş :)
Bana da doktorum hiç net bişey göremediği halde kız dedi, ben de herşeyi ona göre aldım aylardır kızım kızım diye nazlıyor okşuyorum karnımı, erkek çıkarsa doktora dava açıcam sanırım biraz da ilk bebek heyecanıyla bi sürü pembeli tüllü kız eşyası/giysisi aldım çünkü :))))
Şaka bi yana, doktorların bu işi bebeğin kemik ölçümünden falan anladığını söylüyorlar,
kafa yapısı kemik şekli falan bile belli ediyormuş cinsiyeti...
Daha önce bir çok yere yazdım belki burayada daha önce yazmışımdır.3 ayrı doktor ve geçen 33 hafta içinde kızımız olcaktı.ta ki tayinimiz başka bi ile çıkıp ordaki doktor 33. haftada erkek bu diyene kadar.. şuan allah bağışlarsa haziranda 3.5 yaşında olcak olan bi oğlum var...rabbim önce sağlıklı evlatlar daha sonrada gönlünüzün muradını versin arkadaşlar...
bende 18 haftalık hamileyim 2 tane kızım var doktorum kız dedi.4 boytluya girdim oradada kız dediler allah günah yazmasın ama 2 tane kızım var bunun erkek olmasını çok istedim keşke sizin başınıza gelen benimde başıma gelse heralde dünyanın en mutlu insanı olurum.buraya sadece rahatlamak ve içimi açmak için yazıyorum.teşekkürler
bende 18 haftalık hamileyim 2 tane kızım var doktorum kız dedi.4 boytluya girdim oradada kız dediler allah günah yazmasın ama 2 tane kızım var bunun erkek olmasını çok istedim keşke sizin başınıza gelen benimde başıma gelse heralde dünyanın en mutlu insanı olurum.buraya sadece rahatlamak ve içimi açmak için yazıyorum.teşekkürler
Rabbim kizlariniza ve doğacak olan prensesinize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah...benim daha sonra birdekızım oldu Allaha şükür, onada 20. Haftaya kadar kesin erkek dediler 20Haftadan sonra kız oldugu anlasildi benim iki cocugumda süpriz yaptı bize..Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin size inşallah ama hayırlısı bu demekki rabbim kimsenin yuvasini evlatsiz koymasın inşallah ne güzel rabbim size 3.kez anne olmayi layık görmüş...hayırlı doğumlar olsun Allaha emanet olun
canim valla bana 17 haftalikken 4d de erkek dediler bide pipi resmi verdiler ben oglum oglum severken 35 haftalikken kiz olacagini ogrendim ve gozlerimle gordum kizmissss :) erken haftalarda yanilmalar olabiliyor ...benimde son 20 gunum kaldi dogsun dahada emin olacam bakalim
bana da ikili testte yüksek ihtimalle kız dediler. 16. haftadayım doktorum %100 kız dedi ama burada yazılanları okuyunca acaba doktorlar yanılmış olabilirler mi diyorum sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç mühim değil :)