Doğuma Hazırlık kız deyıpte bebegı erkek olan varmı?????

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ınann canımm seni çokk iyii anlıyorummm,
ıLK KIZIMAA HAMıLEE KALDIĞIMDA HıÇÇ CıNSıYETT AKLIMDAAA YOKTU,ıLK OLDUĞUUU ıÇıN BENıM AKLIMAA BıLEE GELMEMıŞTıııı
6 AYIMAA KADARR ÖĞRENEMEDıMM GÖSTERMEDıı,sonraa doktorr heryerinii saydıı ve kızz dedii benn çokk mutluu olmuştumm amaa eşimmm,dışarıı çıktığımızdaa benlee hiçç konuşmadıı sessizleştiii dedimm noluyorrrr bunaa demekk içindee bendeenn sakladığıı bir erkekk çocuğuu yatıyormuşş bunuuu hissettiğimdee okadarrrr çokk üzülmüştümkiiii,akşamm iştenn geldiii yinee sessizzzz
Sonraaa kızımm doğduuu kendinee çokk kızdııııı
2nciye hamilee kalıncaa ozamann insann istiyorr iştee farklıı olsunnn ,ikisinindee sevgisinii tatayımm diyee,amaa şimdii inannn iyikii doğurmuşumm bu cadılarıı diyorummmmm
eşim şimdii bendeen 3ncyü istiyorr olsunn budaa kızzz olsunn diyorr benn onlarıı çokk seviyorummm
amaa tabikii bende oğluşumm olsunn istiyorumm ,belkii eşimdee halenn istiyorr

Canım etrafındakilerde biraz kırıcı davranmış istemeden.Sen onlarıda takma.Eşinede bu durumu anlat paylaş kendi kendine küsme.Ne olursa olsun o bizim evladımız yine eskisi gibi koşa koşa gelmeni beklerdim de.Bak o dediğin belirtiler bende de var.Kimseyi inandıramıyorum kızım olduğuna işin tuhafı eşimde içten içe erkek istermiş yeni anladım.Zaten erkeklerin çoğunda var bu nedense.Yok falan filan diyorlar ama erkek olacağını duyuncada yüzlerindeki ifade onları ele veriyor.Ama asla kızıma ilgisiz olduğunu görmedim.İlk çocuklarımız ve en önemlisi sağlıklı olmaları.3 lü taramamda risk çıktı geçen eşimin aklı gitti yerinden çocuğa bir şey olacak diye.Çok şükür sonunda güzel haberlerle döndük ama en önemlisinin bebeğin sağlığı olduğunu bilmeliyiz.Hem ben şimdiden kızıma ve kendime aynı renk ve model yelek aldım krem rengi.Kızımla beraber giyeceğiz nasipse teyzesi :) Sende öyle yap takma kimseyi kızınla kendini bir çerçevenin içinde uyumlu olarak düşün.Kucağında miniş kızın ve sen.Süper bir tablo :)

Yok canım erkekler kız evladın kendilerine olan düşkünlüğünü görünce ikinciyide kız istiyorlar hep.Benim ablamın eşi kızına çok düşkündür ablam 2.ye hamile kaldığında ikiside ilk kızlarından dolayı onuda kız istediler.Nasip değilmiş erkek oldu.Ama eminimki kız olsaydı 3.yü istemezlerdi.2 kız annesi ve babası olmak onları mutlu ederdi.Erkeklere gelince evet genelinde bir erkek çocuk takıntısı oluyor.Güya belli etmiyorlar ama iş cinsiyeti öğrenme gününe geldimi tuhaflaşıyorlar.Rabbim hayırlı sağlıklı etsin evlarımızı inş.

Yakın çevremde oldu böyle birşey..
5 yaşında bi oğulları vardı.ıkinciye 9 ay boyunca "Kesin kız"dediler.
O kadar kesin dediler ki,herbişeyini pembe pembe hazırladı ailesi.:hulya:
Ve sonuçta bi oğlu daha oldu..:1shok:

Yaaa .... Bak ben buna uyuz oluyorum işte.Kesin kız deyipte insanlar kız bebek beklerken ellerine oğlan çocuğu verip salaklaştırmakta neyin nesi?9 ay boyunca ne gözlüğüyle bakıyorsun ekranda çocuğun cinsiyetine.İnsanları o kadar güvendir kız olacak diye sonra doğumda herşey değişsin bir anda.Bizde kız kıyafetleri hazırlıyoruz aynı şey başıma gelirse rezil ederim doktorları beceriksizler diye.Tabii kalkacak hali bulduğum ilk anda :)

16 haftalık hamileyken ilk ve tek defa cinsiyeti söyledi ilk defa gittiğim bi doktor.. Ben yanılıyordur demiyorum. çünkü inanmamak yeniden erkek olabilir diye düşünmek..
bir de bi yerde okudum az önce kadın 9 ay boyunca bebeği gayet normal görünüyor usg de. doğduğunda bir kolunun olmadığını görmüşler.. kadın kucagına bile zor almış bebeğini.. kızıyor doktora söylese kendimi ona göre hazırlardım kolu yok diye aldıracak değildim diyoor.
neler neler var hayatta.
salı günü gideceğim doktora her iki kolunu bacagını elini ayağını göstermesini isteyeceğim.

canım zaten sen demeden de gostermesı gerek 22 haftalık ayrıntılı usg dede gosterıyorlar ınsallah saglıklıdır bebeklerımız

Evet ya,haklısın.Çok kötü bir durumdu gerçekten..
Zaten bir oğulları olduğu için ikincisinin kız olmasına çok sevinmişlerdi.
Yani bir de 9 ay boyunca mı,yanılır bi doktor?.Evet yanılırmış;yakınen gördük.
Bir sürü tıbbi açıklama vs...Tek tesellisi sapasağlam bi evladı oldu işte..:)
Rezil etsen de bişey değişmiyor;sadece stres atmış olursun..:mymeka:
Hayırlı bir doğum dilerim..

Allah korusun.Ben doktora hangi elini kullanıyor diye sordum bana iki elide yanağında dedi.Ayakları ise artık sığmıyor ekrana.Ama 4 boyutluya girince bende sorcam hepsini doktora.Rabbim evlatlarımızı sağlıklı ve hayırlı etsin inş.

benim çevremde hiç kz deyipte oglu olun yok.tam tersi erkek deyipte kızı olun var...
valla bizim babamız oglan dogsunda ladıklarını yanına.terkar baştan dizir kıyafetlerini yeterki erkek dogsun .gidir hepşeyi mavi alır gelir...
ama nafile bi kızı daha olacak

cnım seni merakla bekleyecegim.bizi haberdan et tamammı...
umarım allah gönlüne göre verir..opuyorumnanaktan

Valla kim ne derse desin,kız evlat gibisi yok.
Hele ki ilk çocuğun kız olması çok büyük bir avantaj.
Benim de ilk çocuğum kız oldu,şu an 6 yaşında.
Daha şimdiden arkadaşım gibi..
7 aylık da oğlum var,bi görsen nasıl yardımcı oluyor kardeşinin bakımına.
O yüzden hiç kafana takma derim..
Allah ikinciyi erkek nasip etti ama eğer bir kızım daha olsaydı üzülmezdim.Çok seviyorum kızları.
Sen de hiç üzülme.Hele ki hamilesin şimdi hiç düşünme bunları.
Kızın bi doğsun bak,babası senden çok düşecek üstüne.
Hayırlı bir doğum dilerim.

Bir doktor olsa herkese yanılsa bana gelse sıra bana yanılmaz ..
herkesin doğumda değişebilr olsa cinsiyeti benim değişmez

Yarın tekrar gidiyorum ya ilk cinsiyetini söyleyeceği zaman bu denli heyecan yapmamıştım..
düşünmeyeyim diyorum yine de aklıma geliyor yanıldı mı yanılmadı mı

neyse ben düşünmeyeyim yine..

yok yok düşünmeyeyim.
Rabbim hayırlısından vermiştir bana :)

duygucum ozel mesajimi almissindir umarim
gor bak kizin olsunn dunyalari verseler degismezssin
ne olur yinede umarim gonlundekini vermistir rabbimm

canımm benimm yaaa

bakk annesii bidee sen bir doğurr yüzünüü görr ALLAHIM iyikii doğurmuşumm benn nasıll bu hayatıı yaşamışımm diceksinn

Rabbim herkes için her şeyin hayırlısını versin . Sağlıcakla çocuklarımıza kavuşuruz inş. hayırlı çocuklarımız olur inş.

bana 17, haftada kız dedi doktor ama 1 ay sonra erkek dedi şuan 34, haftadayız hala erkek diyor 1 ayımız kaldı bakalım erkekmi kızmı göreceğiz ama gönlümden geçen eli ayağı düzgün sağlığı sıhati yerinde bi evlat ve onu kucağıma alabilmek en önemlisi bu bence...

Doğru söylüyorsun canım hayırlı ve sağlıklı olsunlar yeterki.Ayrıntılıda bakıncamı gördüler erkek olduğunu ?

Doğru söylüyorsun canım hayırlı ve sağlıklı olsunlar yeterki.Ayrıntılıda bakıncamı gördüler erkek olduğunu ?

ewet canım ayrıntılıda erkek dendi sonra 6, aya girince doktorumu değiştirdim o normal ulturasonda görür görmez erkek dedi hem doktordan kaynaklanıyor hemde küçük olmasından diye düşünüyorum ben çünkü bana 17, haftada kız demişti doktor bazı bebekler gelişimi geç tamamlıyo galiba cinsiyet anlamında

Belkide canım birazda doktorların tecrübesiylede ilişkili.Senin gönlünden kızmı geçiyordu erkekmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…