- Konu Sahibi EU3
-
Ben anne olabildiğime çok seviniyorum. Sevdiğim aşık olduğum adamla evliyim ve onunla beraber yeni bir can'a vesile olduk Rabbim nasip etti
Allahın nasib ettiğinden öteye gitmez hiçbirşey..
bu bir beklentiydi.. yavrumun sağlıklı olması, hayırlı olması, ömürlü olması gibi bir çok beklentimden sadece biri .. sağlıklı hayırlı olmasından daha önemli değil elbette.. her birimiz anneyiz anne adayıyız söylemiyorum bile bunu bu sebeple.. anne olmak demek sorgusuz sualsiz her durumda bebeğini sevmek demek değil mi?
Nasipten ötesi yok bir insanın kısmeti kader belli elbette..
Çok emindim erkek olacagına.. nerden bu kadar eminsin derseniz bilmiyorum çok büyük ihtimalle erkek bu bebek dedim hep. İçimden elbette doktor bişey demeden kimseyi beklentiye sokmadım..
rüyalarım,gösterdiğim değişimler, karnımın şekli,yüreğimden geçen,eşimin de gönlündeki hep erkekti. Rabbim erkek verdi dedim. Bu kadar emin olmamam lazımdı ama dedim ya deneyimsizliğime geldi..
zaten hassasstır yapım bir de hamilelik eklenince üzerine her bakış her söz on katı kırıyor üzüyor beni..
şu ana kadar bütün doktor kontrollerime geldi eşim kayınvalidem. ilk defa cinsiyetini öğrendikten sonra gidiyoruz doktora bu salı.. eşim işlerim var cumartesi olsa gelirdim dedi.. bundan önceki doktor kontrollerim de hafta içiydi ve zaman buluyordu. şimdi cinsiyeti belli olur olmaz işim var dedi alındım.Eşim işveren yani çalışan da değil. istediği zaman gider istediğinde gelir ona bağlı bu durum..
Kayınvalidem can atardı doktora gelmeye bizimle. Günüm var o gün falan dedi. Cinsiyeti belli olmasaydı günü mü görürdü gözü gelirdi ısrarla.. İlk torunu daha nasıl hevesli oysa ilk başlarda..
bu parçaları birleştirince alınıyorum. Hakkım var ama yok bilmem alınıyorum
İkinciye Hamile kalınca Rabbim nasip edince HAMİLE olduğumu hiç söylemeyeceğim ilk 4 ay..asla asla asla eşime dahi söylemeyeceğim. Cinsiyeti belli olunca söylerim ancak.. Bir daha bunu yaşamak istemem.
YOK öyle cinsiyet belli olunca işim var günüm var bilmem ne demeler
İnann canımm seni çokk iyii anlıyorummm,
İLK KIZIMAA HAMİLEE KALDIĞIMDA HİÇÇ CİNSİYETT AKLIMDAAA YOKTU,İLK OLDUĞUUU İÇİN BENİM AKLIMAA BİLEE GELMEMİŞTİİİİ
6 AYIMAA KADARR ÖĞRENEMEDİMM GÖSTERMEDİİ,sonraa doktorr heryerinii saydıı ve kızz dedii benn çokk mutluu olmuştumm amaa eşimmm,dışarıı çıktığımızdaa benlee hiçç konuşmadıı sessizleştiii dedimm noluyorrrr bunaa demekk içindee bendeenn sakladığıı bir erkekk çocuğuu yatıyormuşş bunuuu hissettiğimdee okadarrrr çokk üzülmüştümkiiii,akşamm iştenn geldiii yinee sessizzzz
Sonraaa kızımm doğduuu kendinee çokk kızdııııı
2nciye hamilee kalıncaa ozamann insann istiyorr iştee farklıı olsunnn ,ikisinindee sevgisinii tatayımm diyee,amaa şimdii inannn iyikii doğurmuşumm bu cadılarıı diyorummmmm
eşim şimdii bendeen 3ncyü istiyorr olsunn budaa kızzz olsunn diyorr benn onlarıı çokk seviyorummm
amaa tabikii bende oğluşumm olsunn istiyorumm ,belkii eşimdee halenn istiyorr
ıkılı tarama testı yapan dr bana 11 haftalıken kız olabılır dedı 12 13 uncu haftalardada kendı drum kız gıbı dedı sızce yanılmıs olabılırmı cok meral edıyorum yaa kız deyıpte erkek olan varmııı
Yakın çevremde oldu böyle birşey..
5 yaşında bi oğulları vardı.İkinciye 9 ay boyunca "Kesin kız"dediler.
O kadar kesin dediler ki,herbişeyini pembe pembe hazırladı ailesi.:hulya:
Ve sonuçta bi oğlu daha oldu..:1shok:
Yaaa .... Bak ben buna uyuz oluyorum işte.Kesin kız deyipte insanlar kız bebek beklerken ellerine oğlan çocuğu verip salaklaştırmakta neyin nesi?9 ay boyunca ne gözlüğüyle bakıyorsun ekranda çocuğun cinsiyetine.İnsanları o kadar güvendir kız olacak diye sonra doğumda herşey değişsin bir anda.Bizde kız kıyafetleri hazırlıyoruz aynı şey başıma gelirse rezil ederim doktorları beceriksizler diye.Tabii kalkacak hali bulduğum ilk anda :)
16 haftalık hamileyken ilk ve tek defa cinsiyeti söyledi ilk defa gittiğim bi doktor.. Ben yanılıyordur demiyorum. çünkü inanmamak yeniden erkek olabilir diye düşünmek..
bir de bi yerde okudum az önce kadın 9 ay boyunca bebeği gayet normal görünüyor usg de. doğduğunda bir kolunun olmadığını görmüşler.. kadın kucagına bile zor almış bebeğini.. kızıyor doktora söylese kendimi ona göre hazırlardım kolu yok diye aldıracak değildim diyoor.
neler neler var hayatta.
salı günü gideceğim doktora her iki kolunu bacagını elini ayağını göstermesini isteyeceğim.
Yakın çevremde oldu böyle birşey..
5 yaşında bi oğulları vardı.İkinciye 9 ay boyunca "Kesin kız"dediler.
O kadar kesin dediler ki,herbişeyini pembe pembe hazırladı ailesi.:hulya:
Ve sonuçta bi oğlu daha oldu..:1shok:
16 haftalık hamileyken ilk ve tek defa cinsiyeti söyledi ilk defa gittiğim bi doktor.. Ben yanılıyordur demiyorum. çünkü inanmamak yeniden erkek olabilir diye düşünmek..
bir de bi yerde okudum az önce kadın 9 ay boyunca bebeği gayet normal görünüyor usg de. doğduğunda bir kolunun olmadığını görmüşler.. kadın kucagına bile zor almış bebeğini.. kızıyor doktora söylese kendimi ona göre hazırlardım kolu yok diye aldıracak değildim diyoor.
neler neler var hayatta.
salı günü gideceğim doktora her iki kolunu bacagını elini ayağını göstermesini isteyeceğim.
Valla kim ne derse desin,kız evlat gibisi yok.Ben anne olabildiğime çok seviniyorum. Sevdiğim aşık olduğum adamla evliyim ve onunla beraber yeni bir can'a vesile olduk Rabbim nasip etti
Allahın nasib ettiğinden öteye gitmez hiçbirşey..
bu bir beklentiydi.. yavrumun sağlıklı olması, hayırlı olması, ömürlü olması gibi bir çok beklentimden sadece biri .. sağlıklı hayırlı olmasından daha önemli değil elbette.. her birimiz anneyiz anne adayıyız söylemiyorum bile bunu bu sebeple.. anne olmak demek sorgusuz sualsiz her durumda bebeğini sevmek demek değil mi?
Nasipten ötesi yok bir insanın kısmeti kader belli elbette..
Çok emindim erkek olacagına.. nerden bu kadar eminsin derseniz bilmiyorum çok büyük ihtimalle erkek bu bebek dedim hep. ıçimden elbette doktor bişey demeden kimseyi beklentiye sokmadım..
rüyalarım,gösterdiğim değişimler, karnımın şekli,yüreğimden geçen,eşimin de gönlündeki hep erkekti. Rabbim erkek verdi dedim. Bu kadar emin olmamam lazımdı ama dedim ya deneyimsizliğime geldi..
zaten hassasstır yapım bir de hamilelik eklenince üzerine her bakış her söz on katı kırıyor üzüyor beni..
şu ana kadar bütün doktor kontrollerime geldi eşim kayınvalidem. ilk defa cinsiyetini öğrendikten sonra gidiyoruz doktora bu salı.. eşim işlerim var cumartesi olsa gelirdim dedi.. bundan önceki doktor kontrollerim de hafta içiydi ve zaman buluyordu. şimdi cinsiyeti belli olur olmaz işim var dedi alındım.Eşim işveren yani çalışan da değil. istediği zaman gider istediğinde gelir ona bağlı bu durum..
Kayınvalidem can atardı doktora gelmeye bizimle. Günüm var o gün falan dedi. Cinsiyeti belli olmasaydı günü mü görürdü gözü gelirdi ısrarla.. ılk torunu daha nasıl hevesli oysa ilk başlarda..
bu parçaları birleştirince alınıyorum. Hakkım var ama yok bilmem alınıyorum
ıkinciye Hamile kalınca Rabbim nasip edince HAMıLE olduğumu hiç söylemeyeceğim ilk 4 ay..asla asla asla eşime dahi söylemeyeceğim. Cinsiyeti belli olunca söylerim ancak.. Bir daha bunu yaşamak istemem.
YOK öyle cinsiyet belli olunca işim var günüm var bilmem ne demeler
benim çevremde hiç kz deyipte oglu olun yok.tam tersi erkek deyipte kızı olun var...
valla bizim babamız oglan dogsunda ladıklarını yanına.terkar baştan dizir kıyafetlerini yeterki erkek dogsun .gidir hepşeyi mavi alır gelir...
ama nafile bi kızı daha olacak
canımm benimm yaaa16 haftalık hamileyken ilk ve tek defa cinsiyeti söyledi ilk defa gittiğim bi doktor.. Ben yanılıyordur demiyorum. çünkü inanmamak yeniden erkek olabilir diye düşünmek..
neler neler var hayatta.
Bir doktor olsa herkese yanılsa bana gelse sıra bana yanılmaz ..
herkesin doğumda değişebilr olsa cinsiyeti benim değişmez
Yarın tekrar gidiyorum ya ilk cinsiyetini söyleyeceği zaman bu denli heyecan yapmamıştım..
düşünmeyeyim diyorum yine de aklıma geliyor yanıldı mı yanılmadı mı
neyse ben düşünmeyeyim yine..
yok yok düşünmeyeyim.
Rabbim hayırlısından vermiştir bana :)
bana 17, haftada kız dedi doktor ama 1 ay sonra erkek dedi şuan 34, haftadayız hala erkek diyor 1 ayımız kaldı bakalım erkekmi kızmı göreceğiz ama gönlümden geçen eli ayağı düzgün sağlığı sıhati yerinde bi evlat ve onu kucağıma alabilmek en önemlisi bu bence...
Doğru söylüyorsun canım hayırlı ve sağlıklı olsunlar yeterki.Ayrıntılıda bakıncamı gördüler erkek olduğunu ?
ewet canım ayrıntılıda erkek dendi sonra 6, aya girince doktorumu değiştirdim o normal ulturasonda görür görmez erkek dedi hem doktordan kaynaklanıyor hemde küçük olmasından diye düşünüyorum ben çünkü bana 17, haftada kız demişti doktor bazı bebekler gelişimi geç tamamlıyo galiba cinsiyet anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?