- Konu Sahibi EU3
-
valla ben hep bi oğlum olsun istemişimdir ve inanmazsın belki ama hamile olduğumu öğrendiğim gün rüyamda bi erkek bebek gördüm çok güzeldi çok tatlı bi bebekti kucağımdaydı karşıdada eşim vardı ona doğru yürüyoduk yüzü hala gözümün önünden gitmiyo erkek olduğu tuttu bakalım o bebeğe benzeyecekmi oğlum ama en önemlisi sağlık ilk önce sağlık sonra cinsiyet önemli benim için allahım herkesin gönlüne göre versin...
kız deyipte oglu olanlar genelde bir doktorun dedigiyle doguruyorlar.şöyle başka bi doktora daha gitseler kesin ögrenirlerde.hem süprizde yaşamış olmazlarbbbir kaç doktor kız deyipteoglu oluyorsa gerçekten işte süpriz ona denir.benim doktor 12.haftada kız dedi.8 ayıma girecegim hala kız.bir kaç doktora daha gittim onlarda kız dedi.işte benimki erkek olursa süpriz olur dimi...
kızlar aranıza yeni katıldım ben 5 aylık gebeyim 17. haftamda doktorum kız dedi ama herkes erkek bu bebek diyor istemeyerekte olsa kafamda soru işareti oluştu cinsiyetten sonra daha gimedim 11 gün sonra ayrıntılı ultrasonum var..benim 3 yasında bir kızım var kızıma hamileyken 3 ay yememk yemedim sürekli kustum ekşi yedim bunda hiç midem bulanamdı kusmadım ve sürekli tatlı yemek istiyorum ve yiyorum
evet ben :)))))
ikili testimizin yapıldığı 13+2 haftamız da kıza benzettim demişti....
17. haftamız da % 80 kız dedi.....
20+5 haftamız da yani bugün....... bir paşamız olacağını öğrendik eşimle.....
ben şaşkın ve kırgın eşim ise şaşkın ve mutluydu sonuç karşısında.....
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin ne olursa olsun evlat sonuçta........
merhaba benim bir kızım var kendimi erkeğe hazırladım ama 16. aftada baska dr kız dedi şimdi 17 haftalık kendi dr um kız ama bidahaki ay kesinlesir dedi dr uma da çok güveniyorum ama yanılmasınıda çok isterim senin kaçıncı haftada kız dediler ve kendi dr unmu dedi
13. haftada ikili testte hastanenin röntgen uzmanı kıza benziyor dedi ve 17. haftada %80 kız demişti kendi dr.um...sonra 20. hafta da erkek olduğunu söyledi...
şu an bir paşam var ve hatta ağlıyor babasının kucağından bana gelmek için :))) sizin için de hayırlısı olur inşallah...
[/QUO
inşallah benimde oyle olur ama hayırlıs belirtileri nelerdi ben çok istiyorumda erkek bebek çünkü baska çocu kk yapmayı düşünmüyorum
inşallah benimde oyle olur ama hayırlıs belirtileri nelerdi ben çok istiyorumda erkek bebek çünkü baska çocu kk yapmayı düşünmüyorum
belirtilere bakılırsa ekşi yediğinde kızın olur derler...ben hamileliğim boyunca yediğim bol limonlu kısırı şu yaşıma kadar yememişimdir...karnımı ilk gören doğum koçum kız bu demişti...bunlar çok belirgin sonuçlar vermiyor bence...
ama çin takvimi tuttu :)
bebeğiniz kız olursa da üzülmeyin,Rabbim hayırlısını nasip ediyor bizlere...
Amin!yok canim benim.Inshallah 9 subat gidecem kontrole,uclu testi de apariz -bakalim cinsiyet konusunda da ne der doktorumuz)tum takvimker,tum metodlar,ruyalarim,hisslerim,ash yermem-hepsi erkek diyor.Gece-gunduz et istiyor canim,hashlanmish,bishilmish,kebap-fark etmez,et olsun bir de shirin lokma,baklava cikolata uff cok tukeriyorumrabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin...gittiniz mi dr.a kesinleşti mi cinsiyet???
13. haftada ikili testte hastanenin röntgen uzmanı kıza benziyor dedi ve 17. haftada %80 kız demişti kendi dr.um...sonra 20. hafta da erkek olduğunu söyledi...
şu an bir paşam var ve hatta ağlıyor babasının kucağından bana gelmek için :))) sizin için de hayırlısı olur inşallah...
İlk oğlumda 7. Aya kadar kız dediler son 2 kontrolde erkek dediler hep sarılı. Yeşilli turunculu kıyafetler almıştım
Küçükoğluma ilk erkek sonra kız ve sonra yine erkek dendi çok kız olsun istemiştim 2. Yi erkek oldu ama herkes kızmı diyor yüzü güzel kirpiklerin maşallahı var hele kışın şapka da takıyorduk ne tatlı kızınız var giyip duruyordu millet şimdi 1 yaşında Allah olmayanlara versin daha yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?