Kız evlat bekleyenler

kiz bebek bekleyen anneler... var midir size ozel belirtiler vs. yani kiz bebek ihtimalini kuvvetlendiren belirtiler oluyo mu:)

Ben de bu hafta kiz olacagini öğrendim .başindan beri tuzlu şeyleri yemekten keyf aldim kaşar peyniri aşerdim hep :)halbuki tatliyi daha çok severdim :)hafif sivilcelenmem oldu.Bir de bu çin takvimi çikiyor :)

Ben de bu hafta kiz olacagini öğrendim .başindan beri tuzlu şeyleri yemekten keyf aldim kaşar peyniri aşerdim hep :)halbuki tatliyi daha çok severdim :)hafif sivilcelenmem oldu.Bir de bu çin takvimi çikiyor :)
Yaaa benimde kızım olcak ama tatlı yiyorum hep bendede alnımda sivilcenme oldu birde boynumda kararma başladı

merhaba herkese en yakın ne zman ögrendiniz kız oldugunu :) benim rus çin takvimine ve hücre yenilemesine göre kız çıkıyor,ama doktorum erken olmasına ragmen erkek diye tahminde bulundu ,bir de 1 hafta önden gidiyoruz :) cinsiyeti farketmez saglıklı olsunlar da sadece meraktan soruyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…