- 15 Kasım 2016
- 37
- 16
- 3
- 32
- Konu Sahibi Elfbebegim7
-
Ben ayva limon cam şeker İskender tantuni künefe baklava ve tatlı olan herseyKız bebiş bekleyen canlar nelere aşerdiniz çok merak ediyorum. Yani gerçekten yediklerimize göre tahmin edilen cinsiyetler tutuyor mu :)
Ben ayva limon cam şeker İskender tantuni künefe baklava ve tatlı olan hersey
Erken söylerlerse kız diye degşiebiliyor çok duydum benimki 14 . Haftada kıza benzettim dedi devlette göremedi bende kızdır diyorum çünkü eger erkek olsaydı erken bile görünüyor arkadasım 11 haftalık kem erkek olduğunu öğrendiBana gecen hafta doktorum kıza benziyor çıkıntı göremedim dedi. Bidahaki ay netleşecekmiş. Ama kızdır diyorum ben sonuçta çıkıntı olsa görürdü heralde
Hayırlısı olsun canım anneler hissederBana gecen hafta doktorum kıza benziyor çıkıntı göremedim dedi. Bidahaki ay netleşecekmiş. Ama kızdır diyorum ben sonuçta çıkıntı olsa görürdü heralde
Ne güzel erkenden öğrenmişsin maşallahgünaydın kızlar bende bi kız bebeğe gebeyım :)
11+4 deyken öğrendik cinsiyetini aşırı turşu limon ekşi şeyler yiyoruz :)
şimdi gün sayıyorum ELİFime kavusmaya
kiz bebek bekleyen anneler... var midir size ozel belirtiler vs. yani kiz bebek ihtimalini kuvvetlendiren belirtiler oluyo mu:)
13+2 de öğrendim canım ben. Sürekli canım nar istedi. Ekşi yemek istedim hep. Tatlıya hep içim kalktı. Hiç yiyemedim. Cinsiyetini öğrenene kadar herks bana kızın olcak kalçaların büyüdü dedi ayrıcaKız bebiş bekleyen canlar nelere aşerdiniz çok merak ediyorum. Yani gerçekten yediklerimize göre tahmin edilen cinsiyetler tutuyor mu :)
13+2 de öğrendim canım ben. Sürekli canım nar istedi. Ekşi yemek istedim hep. Tatlıya hep içim kalktı. Hiç yiyemedim. Cinsiyetini öğrenene kadar herks bana kızın olcak kalçaların büyüdü dedi ayrıca
Ahahahah büyüktü benimde kalçam hayatım. Sıfır bedendim kalçam iriydiBenim de tatlıyı yemeyi bırakın kokusundan bile midem bulanıyor. Bir de sürekli uykum var. Günler geçmiyor ki çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini :) Bu arada benim kalçam hep büyüktü o kriter olamayacak galiba bana
Ahahahah büyüktü benimde kalçam hayatım. Sıfır bedendim kalçam iriydi. Biraz daha büyürse kız diyolar. Bak uyku konusunda bende aynıydım. Kendimi alamazdım uyumaktan. Akşam 9 öğlen 11 e kadar en az uyurdum ahahhaha. Eşim sabahları uyandırmaya çalışırdı gözümü açamazdım. Belki kızdır senin bebekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?