Kız evlat bekleyenler

Kızlar biraz daha geç öğreniliyor göstermiyorlar yada doktorlar emin olamıyorlar ben 14 . Haftada kız olduğunu ögrendim ama kesin değil dediler devlette göstermiyor kendisini dedi cinsiyet demedi yurt dısında yasıyorum burda devlet seni iki kere ultrasyona koyuyor ve cinsiyeti demediler sürpriz dediler

Kız bebiş bekleyen canlar nelere aşerdiniz çok merak ediyorum. Yani gerçekten yediklerimize göre tahmin edilen cinsiyetler tutuyor mu :)

Ben uç kız annesiyim istisnasiz ucundede canim hep ayva cekti yemesem ölecek derecedeydi istegim.cok limon yedim,salatalık,meyve,acı biber,acıyı cok tukettim diyebilirim,et, beyaz peynir,cağla cok yedim ama nasil ben normaldede tatlı sevmem hic tatlı cekmemisti canim.cinsiyetin bunlarla alakasi olacagini sanmam vucudun neye ihtiyaci varsa onu aşerermis diye okumustum

Bana gecen hafta doktorum kıza benziyor çıkıntı göremedim dedi. Bidahaki ay netleşecekmiş. Ama kızdır diyorum ben sonuçta çıkıntı olsa görürdü heralde

Bana gecen hafta doktorum kıza benziyor çıkıntı göremedim dedi. Bidahaki ay netleşecekmiş. Ama kızdır diyorum ben sonuçta çıkıntı olsa görürdü heralde
Erken söylerlerse kız diye degşiebiliyor çok duydum benimki 14 . Haftada kıza benzettim dedi devlette göremedi bende kızdır diyorum çünkü eger erkek olsaydı erken bile görünüyor arkadasım 11 haftalık kem erkek olduğunu öğrendi

günaydın kızlar bende bi kız bebeğe gebeyım :)
11+4 deyken öğrendik cinsiyetini aşırı turşu limon ekşi şeyler yiyoruz :)
şimdi gün sayıyorum ELİFime kavusmaya

Kız bebiş bekleyen canlar nelere aşerdiniz çok merak ediyorum. Yani gerçekten yediklerimize göre tahmin edilen cinsiyetler tutuyor mu :)
13+2 de öğrendim canım ben. Sürekli canım nar istedi. Ekşi yemek istedim hep. Tatlıya hep içim kalktı. Hiç yiyemedim. Cinsiyetini öğrenene kadar herks bana kızın olcak kalçaların büyüdü dedi ayrıca

Benim de tatlıyı yemeyi bırakın kokusundan bile midem bulanıyor. Bir de sürekli uykum var. Günler geçmiyor ki çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini :) Bu arada benim kalçam hep büyüktü o kriter olamayacak galiba bana

Ahahahah büyüktü benimde kalçam hayatım. Sıfır bedendim kalçam iriydi . Biraz daha büyürse kız diyolar. Bak uyku konusunda bende aynıydım. Kendimi alamazdım uyumaktan. Akşam 9 öğlen 11 e kadar en az uyurdum ahahhaha. Eşim sabahları uyandırmaya çalışırdı gözümü açamazdım. Belki kızdır senin bebekte

Benim de kızım olacak inşallah . 5. Ay da öğrendim kız olacağını çünkü göstermedi kendini hiç .benim de canım en başından beri hep tatlı istiordu canım hep de tatlı yedim

Sağlıklı olsun da farketmez canım ama benim de gönlümden kız geçiyor :)

Ne güzel kızlar erkenden öğrenmişsiniz normaldede kız için ekşi aşerilirmiş aman ben tatlı yiyorum hep ve Kızım olcak arada da değişiyor tabi

Biz de kızız :) 12.haftada %51 kız, 16.haftada %100 kız dedi doktorumuz, çok mutluyuz :) Ben en başından beri kız hissediyordum. Ben ve eşim de rüyamızda kız görmüştük. Anneler hissediyor galiba :)
Normalde deli gibi çikolata ve tatlı yiyen ben artık yüzüne bakmıyorum çikolatanın. Varsa yoksa mandalina... Bir ara ayva da istemişti canım birkaç kez. Ama mandalina vazgeçilmezim :) Onun dışında et-balık vs hiç yiyemiyorum. Karnım öne doğru değil daha çok yanlara doğru genişledi şimdilik.Bir de Çin takvimi doğru çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…