- 15 Kasım 2016
- 37
- 16
- 3
- 32
- Konu Sahibi Elfbebegim7
-
Ne güzel benim canımda hep Ayva istedi :) karnımda yanlara yayılıyor benim neden Çin takvimim tutmadı :/Biz de kızız :) 12.haftada %51 kız, 16.haftada %100 kız dedi doktorumuz, çok mutluyuz :) Ben en başından beri kız hissediyordum. Ben ve eşim de rüyamızda kız görmüştük. Anneler hissediyor galiba :)
Normalde deli gibi çikolata ve tatlı yiyen ben artık yüzüne bakmıyorum çikolatanın. Varsa yoksa mandalina... Bir ara ayva da istemişti canım birkaç kez. Ama mandalina vazgeçilmezim :) Onun dışında et-balık vs hiç yiyemiyorum. Karnım öne doğru değil daha çok yanlara doğru genişledi şimdilik.Bir de Çin takvimi doğru çıktı :)
Sizin de kız, değil mi? Çin takvimi doğru sonuç vermiyor her zaman, birkaç kişiden daha duymuştum. Sağlıkla gelsin minikler :)Ne güzel benim canımda hep Ayva istedi :) karnımda yanlara yayılıyor benim neden Çin takvimim tutmadı :/
Ahahahah büyüktü benimde kalçam hayatım. Sıfır bedendim kalçam iriydi. Biraz daha büyürse kız diyolar. Bak uyku konusunda bende aynıydım. Kendimi alamazdım uyumaktan. Akşam 9 öğlen 11 e kadar en az uyurdum ahahhaha. Eşim sabahları uyandırmaya çalışırdı gözümü açamazdım. Belki kızdır senin bebekte
Ahahahahha ürün çok olunca kasayı büyük tutmak gerek ablaaaağğğ deseydin.Bugün zaten büyük olan kalçama bir abla iyice büyüttün sen kasayı dedi. Şok oldumaklıma da sen geldin canım
merhaba saglıkla gelsin bebişin bebişlerimiz :) narı hamilelikte cok önermiyor doktorlar hamilelikte faydalıymış halbuki,bende ara ara tüketiyorum narı,siz ne sıklıkla tüketiyorsunuz merak ettim :)13+2 de öğrendim canım ben. Sürekli canım nar istedi. Ekşi yemek istedim hep. Tatlıya hep içim kalktı. Hiç yiyemedim. Cinsiyetini öğrenene kadar herks bana kızın olcak kalçaların büyüdü dedi ayrıca
Ahahahahha ürün çok olunca kasayı büyük tutmak gerek ablaaaağğğ deseydin.Ya hu şu insanları anlamıyorum hamileyiz biz farkında mı değiller?
Afedersin laf soka soka geziyorum ben millete. Zombi evrimini tamamlayıp seni öldürerek işe başlayacağım derdimHamile olduğunu duyan hemen kendine göre yorum yapmaya başlıyor canım. Zombi gibisin diyen bile oldu. Ya evet mide bulantısından yemek yiyemiyorum ama zombi değil hamileyim diyesim geldi :)
Bir süredir yemiyorum canım. Yaklaşık iki ay iki günde bir yedim bir nar. Ya da her gün bir nar yiyordum başka meyve yiyemiyordum. Narı önermediklerni hiç duymamıştım hyatım. Neden önermiyorlar acaba biliyor musun?merhaba saglıkla gelsin bebişin bebişlerimiz :) narı hamilelikte cok önermiyor doktorlar hamilelikte faydalıymış halbuki,bende ara ara tüketiyorum narı,siz ne sıklıkla tüketiyorsunuz merak ettim :)
Nar antioksidan miş ve vücudu temizliyor toksinleri atıyormuş dereotu şalgam nar yasak. Bende kızımda aşerip yemiştimBir süredir yemiyorum canım. Yaklaşık iki ay iki günde bir yedim bir nar. Ya da her gün bir nar yiyordum başka meyve yiyemiyordum. Narı önermediklerni hiç duymamıştım hyatım. Neden önermiyorlar acaba biliyor musun?
11 de nasıl öğrendiniz özelde mi siz mi ısrar ettiniz doktoragünaydın kızlar bende bi kız bebeğe gebeyım :)
11+4 deyken öğrendik cinsiyetini aşırı turşu limon ekşi şeyler yiyoruz :)
şimdi gün sayıyorum ELİFime kavusmaya
Kanamaya sebep oluyormuş bu yuzden önermiyor bazı doktorlar ama ben bunu kendi doktoruma sorucamBir süredir yemiyorum canım. Yaklaşık iki ay iki günde bir yedim bir nar. Ya da her gün bir nar yiyordum başka meyve yiyemiyordum. Narı önermediklerni hiç duymamıştım hyatım. Neden önermiyorlar acaba biliyor musun?
Şalgamı da ben sen duyuyorum, arada içtim valla ben şalgam :) narda yedim ekşi ekşiii :)Nar antioksidan miş ve vücudu temizliyor toksinleri atıyormuş dereotu şalgam nar yasak. Bende kızımda aşerip yemiştim
Şalgam içme dedi bana Dr özellikle Ama kızımda bilemden içmiştim iki bardak bendeŞalgamı da ben sen duyuyorum, arada içtim valla ben şalgam :) narda yedim ekşi ekşiii :)
Acaba ne Zararı var ki internetten yararlı oldugunu okumuştum halbu ki :)Şalgam içme dedi bana Dr özellikle Ama kızımda bilemden içmiştim iki bardak bende
Bilmem kiAcaba ne Zararı var ki internetten yararlı oldugunu okumuştum halbu ki :)
Aaaa bilmeden ne yedim narı. Maydonozu biliyodum sadece. Sağol kuzumNar antioksidan miş ve vücudu temizliyor toksinleri atıyormuş dereotu şalgam nar yasak. Bende kızımda aşerip yemiştim
Çok yeme Can'ım. Can çekintisi gidecek kadar yiyebilirsinAaaa bilmeden ne yedim narı. Maydonozu biliyodum sadece. Sağol kuzum
Antitoksidanmış ondan yasakmışKanamaya sebep oluyormuş bu yuzden önermiyor bazı doktorlar ama ben bunu kendi doktoruma sorucam
daha ağzıma sürmek yokÇok yeme Can'ım. Can çekintisi gidecek kadar yiyebilirsin
Gebeliğin ilk üç ayı dedi bana ama bende tövbe yememdaha ağzıma sürmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?