Kız evlat bekleyenler

Ne güzel benim canımda hep Ayva istedi :) karnımda yanlara yayılıyor benim neden Çin takvimim tutmadı :/

Bugün zaten büyük olan kalçama bir abla iyice büyüttün sen kasayı dedi. Şok oldum aklıma da sen geldin canım

Bugün zaten büyük olan kalçama bir abla iyice büyüttün sen kasayı dedi. Şok oldum aklıma da sen geldin canım
Ahahahahha ürün çok olunca kasayı büyük tutmak gerek ablaaaağğğ deseydin. Ya hu şu insanları anlamıyorum hamileyiz biz farkında mı değiller?

merhaba saglıkla gelsin bebişin bebişlerimiz :) narı hamilelikte cok önermiyor doktorlar hamilelikte faydalıymış halbuki,bende ara ara tüketiyorum narı,siz ne sıklıkla tüketiyorsunuz merak ettim :)

Ahahahahha ürün çok olunca kasayı büyük tutmak gerek ablaaaağğğ deseydin. Ya hu şu insanları anlamıyorum hamileyiz biz farkında mı değiller?

Hamile olduğunu duyan hemen kendine göre yorum yapmaya başlıyor canım. Zombi gibisin diyen bile oldu. Ya evet mide bulantısından yemek yiyemiyorum ama zombi değil hamileyim diyesim geldi :)

Hamile olduğunu duyan hemen kendine göre yorum yapmaya başlıyor canım. Zombi gibisin diyen bile oldu. Ya evet mide bulantısından yemek yiyemiyorum ama zombi değil hamileyim diyesim geldi :)
Afedersin laf soka soka geziyorum ben millete. Zombi evrimini tamamlayıp seni öldürerek işe başlayacağım derdimsalak insanlar

merhaba saglıkla gelsin bebişin bebişlerimiz :) narı hamilelikte cok önermiyor doktorlar hamilelikte faydalıymış halbuki,bende ara ara tüketiyorum narı,siz ne sıklıkla tüketiyorsunuz merak ettim :)
Bir süredir yemiyorum canım. Yaklaşık iki ay iki günde bir yedim bir nar. Ya da her gün bir nar yiyordum başka meyve yiyemiyordum. Narı önermediklerni hiç duymamıştım hyatım. Neden önermiyorlar acaba biliyor musun?

Nar antioksidan miş ve vücudu temizliyor toksinleri atıyormuş dereotu şalgam nar yasak. Bende kızımda aşerip yemiştim

günaydın kızlar bende bi kız bebeğe gebeyım :)
11+4 deyken öğrendik cinsiyetini aşırı turşu limon ekşi şeyler yiyoruz :)
şimdi gün sayıyorum ELİFime kavusmaya
11 de nasıl öğrendiniz özelde mi siz mi ısrar ettiniz doktora

Kanamaya sebep oluyormuş bu yuzden önermiyor bazı doktorlar ama ben bunu kendi doktoruma sorucam

daha ağzıma sürmek yok
Gebeliğin ilk üç ayı dedi bana ama bende tövbe yemem annem abimle benim aramda bi düşük yapmış hamile olduğumu bilmiyordum kilo kilo nar yedim diyo öyle çok nar yemiş ki midesi bozulmuş yemekten. Ve sonra bebeğini kaybetmiş malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…