- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Cıdden cok ayrımcılar. İnşallah sagolunMalesef var bu zihniyetler hala.
Bizdede tam tersi kızlar kıymetli.
Tek dua m eşiniz çoook iyi biri çıksın inşAllahz
Benim ailem de cok benzer. Universite boyunca tek kurus gonermediler. burslarla yardimlarla, calisarak okudum. Universite bitip is bulamayinca eve para getirmedigim icin de asagilamalari cabasi. Benim ailem ne dugunume geldi, ne de dogumlarima .3 tane cocuk dogurdum. Ne de dogumlarima. Erkek kardeslerimin evlenmelerinde bastan sona, esya aliminda, gelenek gorenekler adetler, hepsi uygulandi. Ben her seferinde kendimi yerden bitmis mantar gibi hissettim. Boyle ailelere anladigi dilden konusacaksin. Sen de onlara deger vermeyeceksin. Onlari buyuk gorup izin, isteme olaylarini karistirmayacasin,kendi basinin caresine bakacaksin.benim babam vefat ettiginde ne aradim ne sordum, ne cenazesine gittim. Annemide yillardir gormuyorum. Hala pismanim babam beni asagilarken sustugum icin, keske ben de bagirsaymisim cagirsaymisim, beni ezmesi, hakaretleri, asagilamalari yanina kar kaldi gitti.
Bne yurtdisinda evlendim,evet dugunumde tek basimaydim. nasil gelebiliriz diye sormadan once annem direk ben gelemem dedi , sebeb olarakta yol yordam bilmiyorum dedi.Mesela evlendikten sonra elimde 3 aylik bebekle gittim, kimse havalaninda karsilamadi beni. 10 saatlik ucak yolculugunda ter kan icinde kalmisim. evimiz havalanina arabayla 25 dk...Düğününüze de mi gelmediler, gerekçeleri nedir ve kardeşiniz ile konuşuyormusunuz.
Haklısınız çok da iyi yapmışsınız. Peki anneniz hiç üzülmedi mi bu duruma. Yani sizi merak ediyor mu aramaya çalışıyor muBenim ailem de cok benzer. Universite boyunca tek kurus gonermediler. burslarla yardimlarla, calisarak okudum. Universite bitip is bulamayinca eve para getirmedigim icin de asagilamalari cabasi. Benim ailem ne dugunume geldi, ne de dogumlarima .3 tane cocuk dogurdum. Ne de dogumlarima. Erkek kardeslerimin evlenmelerinde bastan sona, esya aliminda, gelenek gorenekler adetler, hepsi uygulandi. Ben her seferinde kendimi yerden bitmis mantar gibi hissettim. Boyle ailelere anladigi dilden konusacaksin. Sen de onlara deger vermeyeceksin. Onlari buyuk gorup izin, isteme olaylarini karistirmayacasin,kendi basinin caresine bakacaksin.benim babam vefat ettiginde ne aradim ne sordum, ne cenazesine gittim. Annemide yillardir gormuyorum. Hala pismanim babam beni asagilarken sustugum icin, keske ben de bagirsaymisim cagirsaymisim, beni ezmesi, hakaretleri, asagilamalari yanina kar kaldi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?