- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Şaka yapıyorsun değilmi, insanlar hayvanlarına maya adını takıyor, benim 3 arkadaşımın köpeklerinin adları maya.Venüs, Bade, Piraye ve benim kızım olursa adı Maya:)
Şükriye koy gitsinŞu yeni nesil isimler bir bana itici geliyor galiba
Şükriye bile daha sevimli geliyor inanır mısınŞükriye koy gitsin
En klasik bana aitŞükriye bile daha sevimli geliyor inanır mısın
Ama çok güzel isim AyşeEn klasik bana aitayşe her evde 1 tane kesin var
Duha söylemesi zor, kulağa hiç hoş gelmiyor, tbii evlat sizin siz karar verin. Ben beğenmedim.1Bende bir kız bir erkek bekliyorum nasipse
Kıza GÜLCE koymayi düşünüyorum
Duha da güzel beğeniyorum ama kime dediysem dalga gectiler
Hiç duymadım maya adında bir hayvan. Varsa da olabilir. Evrensel bir isim. Dünyada en cok kullanılan kız ismi Maya’dır. Benim kuzenimin köpeğinin adı da ayaz. O zaman çocuklara ayaz ismi konulmasın sizin mantığınızla.Şaka yapıyorsun değilmi, insanlar hayvanlarına maya adını takıyor, benim 3 arkadaşımın köpeklerinin adları maya.
Nil, selna, buket, bahar , selen, iklim, dilara, tuana29 haftalık kız çocuğuna hamileyim eşim ve ben acayip kararsızız işim konusunda Yardımcısı olurmusumuz
Bzde Hüma düşünüyoruz
Ben humanin o ikisi anlamina geldigini bile bilmiyordum,Kur,anda geçiyor mu ki?canım anlamı da önemli bence. Hüma arapça'dan "onlar, o ikisi" demek. çok negatif bir enerjisi var. hep başkaları odaklı yaşayan bir kişilik verebilir. çok olumsuz açıkçası.. muhtemelen kuranda geçiyor diye trend oldu ama kimse anlamına bakmıyor. yani cehennem de kuranda geçen bir kelime, cehennem mi koyalım çocuklara? bence tekrar düşünün, her insan adının anlamını taşır. ve islamda anne babanın çocuğuna karşı ilk vazifesi ona güzel bir isim koymaktır. çocuğunuzun üzerinizdeki hakkı bu.
Ben humanin o ikisi anlamina geldigini bile bilmiyordum,Kur,anda geçiyor mu ki?
Farsca kokenli bir isim.Hem cok guzel bir anlamı var aslinda.Hem huma kuşu olarak geciyor hemde basina konana saadet mutluluk getirdiğine inanilan anlami tasiyor.Yani biz bu anlamlari görüp cocuga bu ismi vermeye karar verdik.Kuranda geçiyor diye degil.O kadar cok kaliplasmis isimler var ki anlamlari yaziyor int de ama gercekten anlami oyle mi onu bile blmiyorsun.Hep birbirone benziyor çünkü anlamlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?