Doğuma Hazırlık Kız isimleri arıyorum:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Merhaba,güzel değişik anlamı olan çok çok duyulmamış kız isimleri arıyorum.İlk kızımının ismi Alya Derin.Gönlümden geçen Azra ve Minada var ancak babamız bu kez gene değişik olsun diyor.
Yardım eder misiniz?

kızlar bende kız ismi arıyoruum güzel ve anlamlı kulağa hoş gelen bir isim aklımda asmin var ama kararsızım diğer kızımın adı damla sude ona yakınmı olsun napimki

Canım öncelikle hayırlı olsun,Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...

Hamilelerin duası kabul olurmuş,bizim için de dua ediver,bizde o annelik duygusunu hayırlısıyla en kısa zamanda tadalım...

Bu arada rumuzum,Eslem Liva,Allah nasip ederse kızım olursa koyacağım isim

Başka bir topikte daha yazmıştım,kopyalıyorum sana canım,umarım yardımcı olur

Eslem / Liva / Mina / Erva / Yağmur / Deniz / Damla / Havle / Afra / Sitare / Ferin / Hüma / Rana / Tuba / Tara / Verda / Zeynep / Zişan

Bunlar da benim sevdiklerim :)))

Hayirli olsun bebegin ,okuyunca sasirdim.benim onerim ayris mina,asli hanzade,aylin dila,asya nil,alara,almila,aybike dila,almila vera.

hamilemisiiinnn

inanın sürekli dua ediyorum isteyen herkes için Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Allah kimseyi evlatsız bırakmasın

Hayirli olsun bebegin ,okuyunca sasirdim.benim onerim ayris mina,asli hanzade,aylin dila,asya nil,alara,almila,aybike dila,almila vera.

evet hamileyim.1,5 sene üzerine Rabbim tedavisiz nasip etti banada ikinci kızım geliyor Allahın izni ile.

Herkese çok teşekkürler aklınıza geldikçe yazın nolur şu isim işi fena üzerimde ağırlık

Öncelikle Allah ilk kızına sağlık versin ikincisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende kızımı bekliyorum ve hala isim bulamadım iki isim mi koysam onda da kararsızım
zeynep var aklımda çok seviyorum nedense bu ismi ama yanına bişey daha eklesem mi kararsızım :44:
keşke sana yardımcı olabilseydim

İdil
Dilay
Berfin
Eyşan
Tusem

Seninde hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al
Zeynep Duru benim işyerinde arkadaşımın kızının adı zeynepide beğeniyorum ben.

iki gündür azrayı düşünüyorum bende yanına uyumlu bişe bulabilirsem eğer.ilk kızımada uyumlu çünkü alya-azra.anlamıda çok güzel.
Allahım sen yardım eet:2:

gozun aydın cnm bızlerede dua et walla bızımde olsun bır tanee melegımız:)))

benım NİLSUismı cok hosuma gıdıyor su kadar degerlı demek anlamı

canım çok çok tebrik ediyorum,
Alya Derin-Azra Serin düştü aklıma nedense
Melemk ismini de severim,
madem Azrayı beğendin,Azra Melek de olabilir belki :26:

sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım benim kızımın adı DİLA CEREN belki fikir olur çok severek koyduk biz hayırlı doğumlar şimdiden.

inanın sürekli dua ediyorum isteyen herkes için Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Allah kimseyi evlatsız bırakmasın

Amin güzelim,Allah razı olsun...

Canım Azra ismini düşünüyorsan,ilk kızına da uyumlu olmasını istiyorsan Ferin koyabilirsin,anlamı en faziletli diye biliyorum,yine de araştır tabi

Alya Derin

Azra Ferin

İnşaallah içine siner koyacağın isim

Allah sağ salim doğurmayı ve büyütmeyide kısmet etsin inş.
çok fazla duyulmayan istiyorsanız İPAR ismini önerebilirm...
seneler önce edebiyat öğretmenimizin kızının adıydı
Türkçe kökenli oluşu ayrıca güzel...İpar kurumuş olsa dahi kokusu gitmeyeb kır çiçeği demek...ve misk(parfüm) anlamınıda gelir...

bebeğimin cinsiyeti kız olsaydı azra miray düşünüyordum..
ama bebeğimin cinsiyeti erkek..
Rabbim herkesin gönlüne göre versin..

mina farklı hoş olabilir.
ben eğer bigün çocuğum olursa ece istiyorum.
dila da olabilir. efsun var sonra.
tuana,talya. değişik ve hoş isimler diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…