Merhaba,güzel değişik anlamı olan çok çok duyulmamış kız isimleri arıyorum.İlk kızımının ismi Alya Derin.Gönlümden geçen Azra ve Minada var ancak babamız bu kez gene değişik olsun diyor.
Yardım eder misiniz?
inanın sürekli dua ediyorum isteyen herkes için Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Allah kimseyi evlatsız bırakmasınCanım öncelikle hayırlı olsun,Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...
Hamilelerin duası kabul olurmuş,bizim için de dua ediver,bizde o annelik duygusunu hayırlısıyla en kısa zamanda tadalım...
Bu arada rumuzum,Eslem Liva,Allah nasip ederse kızım olursa koyacağım isim
Başka bir topikte daha yazmıştım,kopyalıyorum sana canım,umarım yardımcı olur
Eslem / Liva / Mina / Erva / Yağmur / Deniz / Damla / Havle / Afra / Sitare / Ferin / Hüma / Rana / Tuba / Tara / Verda / Zeynep / Zişan
Bunlar da benim sevdiklerim :)))
Hayirli olsun bebegin ,okuyunca sasirdim.benim onerim ayris mina,asli hanzade,aylin dila,asya nil,alara,almila,aybike dila,almila vera.
hamilemisiiinnn
Merhaba,güzel değişik anlamı olan çok çok duyulmamış kız isimleri arıyorum.İlk kızımının ismi Alya Derin.Gönlümden geçen Azra ve Minada var ancak babamız bu kez gene değişik olsun diyor.
Yardım eder misiniz?
Öncelikle Allah ilk kızına sağlık versin ikincisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende kızımı bekliyorum ve hala isim bulamadım iki isim mi koysam onda da kararsızım
zeynep var aklımda çok seviyorum nedense bu ismi ama yanına bişey daha eklesem mi kararsızım :44:
keşke sana yardımcı olabilseydim
inanın sürekli dua ediyorum isteyen herkes için Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.Allah kimseyi evlatsız bırakmasın
Yardım eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?