Doğuma Hazırlık Kız isimleri arıyorum:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Efnan ve İkra isimlerini çok seviyorum. Efnan'ın anlamını İkranında söylenişini seviyorum. Kulağa çok hoş geliyo.
Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla al kızını kucağına inşallah.

Merhabalar;
Ben de en çok; Ada, Atike, Afra, Ranya, Ramle, Farah isimlerini beğeniyorum.
Bu arada anlamını sorarsanız bildiklerimi yazayım:
Afra: 1. Ayın onüçüncü gecesi. 2. Beyaz toprak (o kadar güzel anlamı olmasa da söylemi güzel ve yine kadın sahabelerden...)
Atike: Özgür - Soylu - Güzel, genç kız ve ayrıca, kadın sahabelerden...
Ranya: Kraliçe, kraliçem, ışık gibi anlamları varmış.
Ramle: Kureyş, Ebu Sufyan'ın kızı ve kadın sahabelerden. (Google'dan isterseniz hakkında detaylı bilgiyi edinebilirsiniz...)
Farah: Sevinç, neşe kaynağı, haz, mutluluk, başarı anlamlarını taşıyor.
Allah anneli, babalı büyütsün inşAllah!

Bende kız bekliyorum.Aslında duyulmamış güzel anlamlı ve söylenişli isimler aradığım için karar veremiyorum.
Eylül~Nil~Nilsu~Öykü~Asya~İlkim~Badem~Aslım~Lina~Asmin~Sıla~Berfin~Royem
Royem : Ruhum

kızlar merhabaa , bizim için daha çok erken ama sevdiğim kız isimlerini paylaşmak istedim belki tercih edebilirsiniz. Ecrin-Nil-Almira-Talya-Dila-Cansın-Elvin-Ada

berfin gerçekten güzel isim. kardelen, zor kış şartlarında bile güneşe kavuşan bir çiçek. ayrıca beyazı, saflığı da çağrıştırıyor. bence yeni doğacak bir meleğe en çok yakışan isim

Melike ismi guzel hukmeden kadi hukumdar kadin demek guclu kadin oluyor yani hos bence guclu bir bayan olmak hukmeden bir bayan olmak hehh :)

Elda isminin anlamı tam olarak nedir bilen var mı? Ben 'Allah Bilir' ve 'Prenses' anlamlarına geldiğini öğrendim yabancı web sitelerinden. Ama sizin bildiğiniz nedir ?

benimde kafam çok karışık bugün öğrendim kız olacağını :44: bir kızım bir oğlum var fakat çevremdekiler annemelerde dahil erkek olacağına alıştırmışlardı.erkek ismi zaten hazırda vardı ve ben kız ismi için bayağı bir kafa yoracam. :44: çünkü aklıma gelecek isim yok bu saydıklarınızı eşimede söylüyorum . nasıl birşey istediğinide bilmiyorum :44: gerçi kendiside ne istediğini bilmiyor ama bakalım hayırlısı.bu arada kızımın ismi Dilan.......kardeşine isim ??????

Minada isminin anlami nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…